header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde 6G-markt zal groeien met een CAGR van 28,10 ongeveer tegen 2031-2040

Jun 22, 2023 6:00 PM ET

Market Research Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de mondiale 6G-markt naar verwachting een CAGR van 28 registreren.1van 2031 tot 2040 en een waarde van meer dan USD 13.690,9 miljoen in 2040.

De 6G-markt verwijst naar de opkomende markt voor de zesde generatie draadloze technologie, die naar verwachting 5G zal opvolgen in de komende jaren. 6G wordt gezien als een geavanceerd draadloos netwerk dat aanzienlijk hogere snelheden, lagere latentie, verbeterde connectiviteit en een breed scala aan nieuwe toepassingen en diensten zal bieden. Verwacht wordt dat het een revolutie teweeg zal brengen in verschillende sectoren en technologieën mogelijk zal maken zoals augmented reality (AR), virtual reality (VR), Internet of Things (IoT), autonome voertuigen en nog veel meer. De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve gevolgen gehad voor de 6G-markt. Aan de positieve kant heeft de pandemie het belang van betrouwbare en snelle connectiviteit benadrukt, omdat mensen sterk afhankelijk zijn geworden van het internet voor werk op afstand, online onderwijs, telegeneeskunde en entertainment tijdens lockdowns. Deze toegenomen vraag naar connectiviteit heeft de behoefte aan geavanceerde draadloze technologieën zoals 6G verder benadrukt.

Klik hier om het premium rapport van Pattern te krijgen op:

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Nokia
  • Samsung Electronics
  • Huawei Technologies Co. Ltd
  • Telefonaktiebolaget Lm Ericsson
  • Qualcomm Technologies Inc.
  • At & T Inc.
  • Lg Electronics
  • Hpe, Ntt Docomo Inc.
  • Zte Corporation
  • Jio Infocomm Ltd
  • Keysight Technologies
  • T-Mobile
  • Ciena Corporation
  • Intel Corporation

Regionale analyse

Op dit punt, aangezien de cutoff van mijn kennis in september 2021 ligt, zijn er geen specifieke regio’s of landen die 6G-netwerken commercieel hebben uitgerold, omdat de 6G-technologie zich nog in de vroege onderzoeks- en ontwikkelingsfase bevindt. Er wordt echter verwacht dat grote economieën zoals de Verenigde Staten, China, Zuid-Korea, Japan en Europese landen voorop zullen lopen bij de ontwikkeling en uitrol van 6G, voortbouwend op hun bestaande expertise in draadloze technologie. Deze regio’s zijn toonaangevend geweest in eerdere generaties draadloze technologie en zullen waarschijnlijk blijven investeren in onderzoek, infrastructuur en standaardisatie-inspanningen om zich te vestigen als belangrijke spelers op de 6G-markt. Samenwerking tussen de academische wereld, belanghebbenden uit de industrie en overheidsinstanties zal cruciaal zijn voor het stimuleren van 6G-innovatie en het creëren van een gunstig ecosysteem voor de invoering ervan.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid inzicht in de markt.

Marktsegmentatie

De wereldwijde 6G-markt is onderverdeeld in componenten, communicatie-infrastructuur, toepassingen en eindgebruikers

gebaseerd op componenten: Hardware, Software en Diensten

Gebaseerd op communicatie-infrastructuur: Draadloos, mobiel mobiel, mobiel breedband en vast

Gebaseerd op toepassing: Multisensorische XR-toepassingen, Aangesloten Robotica en Autonome Systemen (CRAS), Draadloze Brain-Computer Interacties (BCI), Digitale Tweelingen, Smart Cities, Internet of Everything (IoE), Blockchain en DLT en Andere

Gebaseerd op Eindgebruiker: Overheid, Consument, Industrie en Onderneming

Bekijk alle details van het rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/6g-market-10951

Top Trending Reports:-

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  6G Market Size,6G Market Share,6G Market Type,6G Market Application,6G Market Region,6G Market Research,6G Industry