header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Evaluatie en strategische planning van de markt voor woonboilers Uitgebreide analyse van de vraag, verkoop en productie 2022-2030

Jun 22, 2023 2:57 PM ET

De wereldwijde markt voor woonboilers wordt aangedreven door de groeiende vraag naar energie-efficiënte verwarmingsoplossingen met een gezonde CAGR van ~6 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Global Residential Boiler Market Overview

Volgens MRFR analyse zal de wereldwijde Residential Boiler Market naar verwachting een CAGR van ~6 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde van meer dan USD 20,7 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor woonboilers verwijst naar de wereldwijde industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van woonboilers. Een woonboiler is een verwarmingstoestel dat is ontworpen om warmte en warm water te leveren aan woongebouwen zoals huizen, appartementen en flatgebouwen.

Woonboilers worden meestal gevoed met aardgas, olie of elektriciteit en worden gebruikt om warmte te genereren door water te verwarmen of stoom te produceren.

Factoren die de groei van de wereldwijde markt voor boilers voor woningen stimuleren, zijn onder andere een toenemende bevolking, verstedelijking en de behoefte aan efficiënte verwarmingsoplossingen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor boilers voor woningen. De pandemie leidde tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, waaronder productiefaciliteiten en leveranciers van onderdelen. Bewegingsbeperkingen, lockdown-maatregelen en verminderde beschikbaarheid van arbeidskrachten beïnvloedden de productie en distributie van woonboilers. Dit resulteerde in vertragingen in de productie en leveringstermijnen, wat leidde tot een tijdelijke vertraging van de markt.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10891

Regionale analyse

Europa is de grootste regio in de wereldwijde markt voor woonboilers. Europa heeft een lange traditie in het gebruik van boilers voor verwarmingsdoeleinden vanwege het koudere klimaat en de grote vraag naar ruimteverwarming en warm water in woongebouwen.

Veel Europese landen hebben een hoge prevalentie van centrale verwarmingssystemen in woongebouwen, waar boilers een cruciale rol spelen. Centrale-verwarmingssystemen zorgen voor efficiënte en gelijkmatige verwarming in het hele huis, waardoor ze populair zijn in Europese landen.

Europa heeft strenge energie-efficiëntievoorschriften en -initiatieven geïmplementeerd om de CO2-uitstoot te verminderen en duurzame verwarmingsoplossingen te bevorderen. Deze regelgeving stimuleert de vraag naar energiezuinige boilers voor woningen, waaronder condensatieboilers, die een hoger rendement hebben dan traditionele niet-condensatieboilers.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor boilers voor woningen is onderverdeeld in type, technologie en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in waterpijpketel, vuurpijpketel en elektrische ketel.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in condenserend en niet-condenserend.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in residentieel, commercieel en industrieel.

Key Players

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Ariston Thermo SpA
  • Bradford White Corporation
  • Burnham Holdings Inc.
  • Ferroli S.P.A.
  • Lennox International
  • Noritz Corporation
  • Robert Bosch GmbH
  • Slant/Fin Corporation
  • SPX Corporation
  • Viessmann Manufacturing Company Inc


Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/residential-boiler-market-10891

Bekijk meer rapporten

Smart Air Purifier Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-air-purifier-market-6895

Off-Road Equipment Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/off-road-equipment-market-7767

CNC Metal Cutting Machine Tools Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-metaal-snij-machine-gereedschappen-markt-7201

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: ;[email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future


99 Hudson Street,5Th Floor


New York, New York 10013


United States of America


Phone:+1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)


Email:;[email protected]


Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Residential Boiler Market,Residential Boiler Market share,Residential Boiler Market size,Residential Boiler Market growth