header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


[Nieuwste] Wereldwijde marktomvang voor videostreaming zal naar verwachting USD 1117,7965 miljard bereiken in 2032 en groeien met een CAGR van 18,10%.

Jun 22, 2023 5:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de mondiale videostreamingmarkt van 2023 tot 2032 naar verwachting een CAGR van 18 .10van 2023 tot 2032 en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 1117,7965 miljard vertegenwoordigen.

De videostreamingmarkt verwijst naar de distributie van videocontent via het internet naar verschillende apparaten, zoals smartphones, tablets, computers en smart-tv’s. Het stelt gebruikers in staat om video’s on-demand te bekijken. Het stelt gebruikers in staat om video’s on-demand of in realtime te bekijken zonder dat daarvoor traditionele uitzendmethoden nodig zijn. De COVID-19 pandemie heeft de videostreamingmarkt aanzienlijk beïnvloed. Doordat mensen thuisblijven als gevolg van lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen, is de consumptie van videostreaming aanzienlijk toegenomen. Deze toename in de vraag naar online entertainment heeft geleid tot een aanzienlijke stijging van het aantal abonnees op videostreamingplatforms. Streamingdiensten zagen het aantal kijkers toenemen, omdat mensen zich tijdens de pandemie tot streamingplatforms wendden voor films, tv-programma’s en andere vormen van entertainment.

Klik hier om het beste rapport te krijgen op:

Video Streaming Industry Key Players:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn.

  • Netflix
  • Google LLC
  • Amazon web services
  • Micro-soft corporation
  • Adobe Inc
  • Walt Disney
  • Apple Inc
  • Cisco System Inc
  • IBM Corporation
  • Akamai technologies

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een van de grootste videostreamingmarkten, met de aanwezigheid van grote streamingplatforms zoals Netflix, Hulu en Amazon Prime Video. De regio is getuige geweest van een hoge adoptie van videostreamingdiensten, gedreven door de beschikbaarheid van snel internet, een groot aantal contentmakers en een technisch onderlegde bevolking. Europa is een andere prominente markt voor videostreaming, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als koplopers. De regio heeft een sterke infrastructuur voor snel internet en een groeiende voorkeur voor over-the-top (OTT) platforms.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de videostreamingmarkt, aangewakkerd door de toenemende internetpenetratie, het toenemende gebruik van smartphones en een grote bevolking. Landen als China, India, Japan en Zuid-Korea hebben zich ontpopt als belangrijke spelers op de markt, met een aanzienlijk aantal lokale streamingplatforms die inspelen op regionale voorkeuren. In Latijns-Amerika zien we een sterke toename van videostreamingdiensten, gedreven door de groeiende middenklasse, de toenemende penetratie van smartphones en de verbeterde internetinfrastructuur. Platforms zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney hebben hun aanwezigheid in de regio uitgebreid en bieden een breed scala aan content. De videostreamingmarkt in het Midden-Oosten en Afrika groeit gestaag door de verbeterde internetconnectiviteit, het stijgende besteedbare inkomen en de toenemende populariteit van smartphones. Lokale en internationale streamingplatforms profiteren van deze groei door diverse contentopties aan te bieden.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde videostreamingmarkt is gesegmenteerd in componenten, type en distributiekanaal

Gebaseerd op componenten: Oplossing en Diensten

Gebaseerd op Type: Video Hosting Management – Non-Linear Video Streaming, Video Analytics – Non-Linear Video Streaming, Video Content – Non-Linear Video Streaming, Live Streaming – Linear Video Streaming en Mobile Video

Gebaseerd op Distributiekanaal: Commerciële videoplatforms, academische wereld en onderwijs, delen van video’s, reclame, overheid, gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce, media en IT en telecommunicatie

Recente ontwikkelingen in de markt:

  • De groei van live streaming is een van de belangrijkste trends in de videostreamingmarkt. Live streaming wordt steeds populairder voor verschillende doeleinden, zoals sportevenementen, concerten en educatieve content.
  • De opkomst van 5G heeft ook een grote impact op de videostreamingmarkt. 5G biedt hogere snelheden en een lagere latentie, waardoor het ideaal is voor het streamen van video van hoge kwaliteit.
  • De toenemende populariteit van smart-tv’s is ook de drijvende kracht achter de groei van de videostreamingmarkt. Smart TV’s maken het gemakkelijk om toegang te krijgen tot streaming content direct vanaf de TV, zonder de noodzaak voor een apart streaming apparaat.
  • De groei van abonnement-gebaseerde streaming diensten is een andere belangrijke trend in de videostreaming markt. Abonnementsdiensten bieden een breed scala aan content en worden steeds populairder omdat consumenten op zoek zijn naar handige en betaalbare manieren om hun favoriete programma’s en films te bekijken.

De videostreamingmarkt zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. De groei van live streaming, 5G, smart tv’s en streamingdiensten op abonnementsbasis zullen allemaal bijdragen aan de groei van de markt.

Browse Full Report Details:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-market-3150

Top Trending Reports: –

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Video Streaming Industry,Streaming Services Industry,Live Streaming,Online Streaming,Video Streaming Services,Global Video Streaming Market,Streaming Video,media streaming,live video streaming,(VoD) Streaming Services,cloud-based streaming services,online live streaming videos