header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


QA Testen – Testen van automatische vertalingen iCrowdResearch (DeePL)

Jun 22, 2023 6:00 AM ET

De cementmarktindustrie zal naar verwachting groeien van 334,97 miljard USD in 2022 tot 505,34 miljard USD in 2030, (CAGR) van 5,27% -MRFR

Global Cement Market – Overview

Cement Market De omvang van de cementmarkt werd in 2021 geschat op 324,24 miljard USD. De cementmarkt zal naar verwachting groeien van 334,97 miljard dollar in 2022 tot 505,34 miljard dollar in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 5,27 tijdens de prognoseperiode (2022 – 2030). De snelgroeiende bouwsector wereldwijd stimuleert de groei van de cementmarkt. Marktrapporten die verband houden met de bouwsector zijn toegankelijk gemaakt door Market Research Future, dat rapporten over andere sectoren publiceert die momenteel samen met rapporten over deze industrie zijn gepubliceerd.

De industrie, die een indicator is voor de economische gezondheid, vertoont de laatste jaren een stijgende groei. De toename van het aantal bouwprojecten wereldwijd stimuleert de expansie van de markt. Door deze marktontwikkelingen vergroten fabrikanten hun productiecapaciteit en doen ze aan onderzoek en ontwikkeling om deze groeifase van de cementmarkt te ondersteunen. Een andere factor die de groei van de markt stimuleert, is de toename van investeringen door particulieren in meerdere eigendommen.

Get Sample Report- https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2047

Segmentale analyse

De segmentatie van de wereldwijde cementmarkt wordt uitgevoerd op basis van type regio en toepassing. Op basis van type is de wereldwijde cementmarkt onderverdeeld in snel hittebestendig cement, hoog aluminiumoxide cement, verhardend cement, gekleurd cement, wit cement, hydrografisch cement en overig. Op basis van de toepassing is de wereldwijde cementmarkt onderverdeeld in bouw en infrastructuur. De regio’s die deel uitmaken van de markt zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

De belangrijkste bedrijven op de cementmarkt zijn

  • Shree Cement (India)
  • Inter Cement (Brazilië)
  • Votorantim (Brazilië)
  • Titan Cement (Griekenland)
  • TAIHEIYO CEMENT CORPORATION (Japan)
  • SCG (Thailand)
  • Sunnsy (China)
  • Mitsubishi Materials Corporation (Japan)
  • Aditya Birla Management Corporation Pvt. Ltd (India)
  • Wonderful Sky Financial Group Limited (China)
  • CEMEX S.A.B. de C.V. (Mexico)
  • BBMG Corporation (China), onder andere

Gedetailleerd

Regionale analyse

De regionale analyse van de markt bestaat uit regio’s zoals Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. De cementmarkt is voor het grootste deel afhankelijk van de wereldwijde bouw- en constructieactiviteiten. De cementmarkt wordt sterk gedreven door toepassingen en systemen worden steeds populairder bij verschillende eindgebruikers. De regio Azië-Pacific zal waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor het grootste deel, in termen van waarde, van de wereldwijde cementmarkt. Dit kan grotendeels worden toegeschreven aan de bouw en uitbreiding van infrastructuur. Overheidsinitiatieven zoals de groei van slimme steden geven de sector een enorme impuls. De Noord-Amerikaanse en Europese regio worden gevolgd door de Azië-Pacific regio. Een toenemend aantal kalkdetecties in het oosten en de eenvoud van het transportsysteem hebben geleid tot de snelle groei van de cementindustrie.

Ask For Customization – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/2047

Competitieve analyse

De verscheidenheid in het creëren en uitvoeren van strategieën verandert het ontwikkelingstempo van de markt. De gaten in de markt worden opgevuld door het uitvoeren van de juiste supply chain-strategieën. Daarnaast zal de uitbreiding van nieuwe producten en diensten de ontwikkeling van de markt een extra impuls geven. Het kader voor groeiplannen heeft de markt uitgerust voor mogelijke nieuwkomers. De ontwikkeling van producten en diensten is de belangrijkste factor om de efficiëntie van de markt te verhogen en de trends te beheersen die op de markt steeds meer opvallen. De invloedrijke succesfactoren en de voorkeuren van de spelers worden langzaam maar zeker versterkt door de strategieën die door de marktconcurrenten worden gebruikt. De belangrijkste concurrenten op de wereldwijde cementmarkt zijn Holcim Ltd, Lafarge, Anhui Heidelberg Cement AG, Conch Cement Company Ltd, China National Building Material Company Ltd., CEMEX S.A.B. de C.V., Jidong Development Group Co. Ltd., Mitsubishi Materials Corporation, UltraTech Cement Limited en Shanshui Cement Group Ltd.

Industry Updates:

Sep 2018 Cemex is van plan om in november 2018 de commerciële productie van de tweede oven in zijn cementfabriek in South Ferriby opnieuw op te starten. Het bedrijf zegt dat deze investering zijn vertrouwen in het langetermijnpotentieel van de Britse bouwmaterialenmarkt onderstreept. Zodra beide ovens in de fabriek volledig klaar zijn, hebben ze een productiecapaciteit van 0,7 miljoen ton per jaar.

Sep 2018 Dangote heeft zijn nieuwe BlocMaster Cement onthuld en beschrijft het als extra sterk en ideaal voor blokvormen in Nigeria. Het is getest en goedgekeurd door bouwers in heel Nigeria, waardoor het bijzonder nuttig is tijdens het regenseizoen. BlocMaster is naar verluidt geschikt voor alle bouwdoeleinden en Dangote hoopt dat het zal helpen het probleem van instortende gebouwen in Nigeria aan te pakken.

Access Report @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cement-market-2047

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR), stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research Consulting Edibles.

MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Lees meer gerelateerd rapport-

Manhole Covers Market

Sandwich Panel Market

Crane Market

Geotechnical Engineering-markt

Gordijngevels-markt

Hina Amin QA Testing

Contactgegevens:

Hina Amin
QA Testing
Keywords:  Testing1,Testing2,Testing3