header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zero Turn Mowers Markt tot Witness Comprehensive Growth 2023-2030 | Top Spelers Oprichting Deere & Company, Husqvarna Group

Jun 22, 2023 3:00 PM ET

De markt voor zero turn-maaiers wordt gedreven door de toenemende vraag naar efficiënte en tijdbesparende apparatuur voor gazononderhoud, met een gezonde CAGR van 7,2 tijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Zero turn-maaiers marktoverzicht

Volgens de analyse van MRFR zal De markt voor zero turn-maaiers van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 7,2 registreren en in 2030 een waarde van meer dan USD 1,85 miljard vertegenwoordigen. De markt voor zero turn-maaiers verwijst naar de industrie die betrokken is bij de productie, distributie en verkoop van zero turn-maaiers. Zero turn-maaiers zijn gespecialiseerde grasmaaiers met een draaicirkel van nul graden, waardoor ze scherpe bochten kunnen maken en gemakkelijk om obstakels heen kunnen manoeuvreren.

Deze maaiers worden veel gebruikt in de commerciële tuinarchitectuur, maar ook door huiseigenaren met grote gazons of professionele tuinarchitecten. De markt voor zero turn-maaiers heeft de afgelopen tien jaar een aanzienlijke groei doorgemaakt. Factoren die deze groei stimuleren zijn onder andere de toegenomen vraag naar efficiënte en tijdbesparende apparatuur voor gazononderhoud, de uitbreiding van commerciële landschapsarchitectuur en de stijgende trend van vrijetijdsactiviteiten in de buitenlucht. Daarnaast hebben technologische vooruitgang, zoals verbeterde maai-efficiëntie en verbeterd gebruikerscomfort, bijgedragen aan de groei van de markt.

Get Free Sample PDF Brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10890

Regionale analyse

Noord-Amerika is een belangrijke markt voor zero turn-maaiers, voornamelijk gedreven door de Verenigde Staten, die een grote landschaps- en tuinbouwindustrie heeft. De regio heeft een volwassen markt, met een hoge adoptiegraad van zero turn maaiers onder particuliere en commerciële gebruikers. Belangrijke spelers in deze regio zijn Toro Company, John Deere, Husqvarna Group en Ariens Company.

Europa vertegenwoordigt een aanzienlijke markt voor zero turn-maaiers, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk die de vraag leiden. In deze regio neemt de belangstelling voor zero turn maaiers toe vanwege hun efficiëntie bij het onderhouden van grote landschappen, golfbanen en sportvelden. Grote bedrijven die in deze regio actief zijn, zijn Briggs & Stratton Corporation, Stiga S.p.A. en MTD Products AG.

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor zero turn-maaiers, aangedreven door opkomende economieën zoals China en India. Stijgende besteedbare inkomens, verstedelijking en een toenemende belangstelling voor landschapsarchitectuur dragen bij aan de groei van de markt. Lokale spelers zoals Honda Power Equipment en Kubota Corporation zijn prominent aanwezig in deze regio.

Marktsegmentatie

De markt voor zero turn maaiers is onderverdeeld in maaibreedte en toepassing.

Per maaibreedte: minder dan 50 inch , 50 tot 60 inch , meer dan 60 inch

Per toepassing : Residential , Industrial

Key Players

Deere & Company, Husqvarna Group, The Toro Company, MTD Products Inc, Briggs & Stratton LLC , Robert Bosch GmbH, Textron Inc, Ariens Company, Brookfield Property Partners LP (STIGA SpA), DR Power Equipment

Browse In-depth Market Research Report @

https://www.marketresearchfuture.com/reports/zero-turn-mowers-market-10890

Bekijk meer rapporten

Lawn and Garden Equipment Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/lawn-garden-equipment-market-10230

Industrial Hand Gloves Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-hand-gloves-market-2071

Water Electrolyse Market

https://www.marketresearchfuture.com/reports/water-elektrolyse-market-4133

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar componenten, toepassingen, logistiek en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: ;[email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future


99 Hudson Street,5Th Floor


New York, New York 10013


United States of America


Phone:+1 628 258 0071(US) +44 2035 002 764(UK)


Email:;[email protected]


Website:https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Zero Turn Mowers Market,Zero Turn Mowers Market share,Zero Turn Mowers Market growth,Zero Turn Mowers Market size