header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor Edge Datacenters zal 31,951 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 17,30 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 23, 2023 5:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor Edge Datacenters naar verwachting een CAGR van 17,30 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 31,951 miljard in 2032.

De markt voor Edge Datacenters verwijst naar het industriële segment dat zich bezighoudt met het opzetten, beheren en exploiteren van datacenters aan de rand van een netwerk. Deze datacenters worden strategisch dichter bij de eindgebruikers, apparaten of gegevensbronnen geplaatst die ze bedienen, meestal aan of vlakbij de rand van het netwerk of in de buurt van het netwerk. Ze brengen computermiddelen en opslagmogelijkheden dichter bij de randapparaten, zoals Internet of Things (IoT)-apparaten, autonome voertuigen, mobiele apparaten en andere randapparaten.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt van Edge Datacenters. De pandemie versnelde de adoptie van werk op afstand, e-commerce en online diensten, wat leidde tot een stijging van de gegevensgeneratie en -consumptie. Hierdoor steeg de vraag naar edge computing-oplossingen om gegevens dichter bij de eindgebruikers te verwerken en op te slaan, wat resulteerde in een groeiende behoefte aan Edge Data Centers.

Gratis Premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4180

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Dell Inc.
  • Eaton
  • EdgeConneX Inc.
  • Endeavor Business Media, LLC.
  • Fujitsu
  • Hewlett Packard Enterprise Ontwikkeling LP
  • Huawei Technologies Co.
  • IBM
  • NVIDIA Corporation
  • Schneider Electric
  • Vertiv Group Corp.

Omvang van het rapport – Edge Data Center Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,951 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

17.30%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Koop nu Premium Onderzoeksrapport
:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD&report_id=4180

Segmentatie van de markt

De markt voor Edge Datacenters is onderverdeeld in service, omvang en toepassing.

Op basis van de service is de markt onderverdeeld in professionele service, ondersteuningsservice en onderhoudsservice.

Op basis van de omvang is de markt onderverdeeld in kleine ondernemingen en middelgrote ondernemingen.

Op basis van het eindgebruik is de markt gesegmenteerd in IT en telecom, BFSI, gezondheidszorg en biowetenschappen, productie & automotive, overheid en gaming en entertainment.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Edge Data Center Market-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/edge-data-center-market-4180

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor Edge Data Centers is Noord-Amerika. De regio loopt voorop bij het invoeren en implementeren van edge computing-infrastructuur, wat de groei van de Edge Data Center-markt stimuleert.

Noord-Amerika heeft een volwassen IT-industrie, geavanceerde netwerkinfrastructuur en een hoge concentratie technologiebedrijven, wat heeft bijgedragen aan het leiderschap van de regio op het gebied van edge computing-initiatieven.

Noord-Amerika heeft een grote bevolking met een hoge internetpenetratie, wat leidt tot een aanzienlijke vraag naar toepassingen met lage latentie en hoge bandbreedte. De behoefte aan realtime gegevensverwerking, AI aan de rand en IoT-implementaties heeft de vraag naar edge datacenters in de regio aangewakkerd.

Gerelateerde artikelen:

Sensor Data Analytics Market Research Report – Wereldwijde voorspelling 2032

Sentiment Analytics-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2032

Onderzoeksrapport over de markt voor industrieel ethernet – Wereldwijde prognose 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Edge Data Center Market,Edge Data Center Market Size,Edge Data Center Market Share,Edge Data Center Market Growth,Edge Data Center Market 2032,Global Edge Data Center Market,Edge Data Center Market Trends,Edge Data Center Market Scope