header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Internet van medische dingen (IoMT) markt: Een revolutie in de gezondheidszorg met aangesloten apparaten

Jun 23, 2023 8:00 PM ET

Wereldwijde markt voor internet van medische dingen: De Internet of Medical Things markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar geavanceerde oplossingen voor de gezondheidszorg en verbeterde patiëntresultaten met een gezonde CAGR van ~23,8 ijdens de prognoseperiode van 2022 tot 2030.

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde IOMT-markt naar verwachting een CAGR van ~23,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 289,4 miljard in 2030.

Het Internet of Medical Things (IoMT) verwijst naar het netwerk van medische apparaten, sensoren en systemen die verbonden zijn met het internet voor het verzamelen en uitwisselen van gezondheidsgegevens. Het omvat een breed scala aan apparaten, waaronder wearables, externe monitoringapparaten, implanteerbare medische apparaten en andere gezondheidszorggerelateerde apparatuur. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de IoMT-markt wereldwijd. De crisis heeft het belang onderstreept van zorgbewaking op afstand en telegezondheidsoplossingen, wat heeft geleid tot een toename van het gebruik van IoMT-technologieën.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8817

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • GE Healthcare
  • Koninklijke Philips N.V.
  • Medtronic plc
  • Cisco Systems, Inc.
  • IBM Corporation
  • Siemens AG
  • Welch Allyn, Inc.
  • Boston Scientific Corporation
  • Johnson & Johnson Services, Inc.
  • Biotronik
  • Agamatri
  • Sciencesoft
  • KORE Draadloos
  • Telit,
  • STANLEY Gezondheidszorg

Regionale analyse:

De Noord-Amerikaanse regio loopt voorop bij de invoering van IoMT. Met een goed gevestigde infrastructuur in de gezondheidszorg heeft de regio tijdens de pandemie een stijging gezien in de vraag naar patiëntenbewaking op afstand, telegeneeskunde en virtuele zorgoplossingen. De toegenomen aandacht voor patiëntgerichte zorg en de noodzaak om de kosten van de gezondheidszorg te verlagen hebben de groei van de IoMT-markt in deze regio verder aangewakkerd. Europa heeft ook een aanzienlijke impact op de IoMT-markt als gevolg van COVID-19. De regio heeft een snelle toename gezien van telegezondheidsconsulten en patiëntenbewaking op afstand, gedreven door de noodzaak om de toestroom van patiënten te beheren en de continuïteit van de zorg te waarborgen. Regeringen en gezondheidszorgorganisaties in Europa hebben ondersteunend beleid en regelgeving geïmplementeerd om de toepassing van IoMT-technologieën te vergemakkelijken, wat de groei van de markt stimuleert. De regio Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een veelbelovende markt voor IoMT-oplossingen. De pandemie heeft als katalysator gewerkt voor de toepassing van telegezondheidszorg en monitoring op afstand in landen als China, India en Zuid-Korea. In Latijns-Amerika is de belangstelling voor IoMT-oplossingen tijdens de pandemie toegenomen. De gezondheidszorgsystemen in de regio hebben te kampen gehad met uitdagingen bij het bieden van toegang tot hoogwaardige gezondheidszorg, vooral in afgelegen gebieden. IoMT-technologieën hebben een cruciale rol gespeeld bij het overbruggen van deze kloof door monitoring op afstand, telegeneeskunde en verbeterde zorgverlening mogelijk te maken. In het Midden-Oosten en Afrika wordt steeds meer gebruik gemaakt van IoMT-oplossingen, gedreven door de noodzaak om de toegang tot de gezondheidszorg te verbeteren, de resultaten voor patiënten te verbeteren en de gezondheidszorg te stroomlijnen.

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde IOMT-markt is gesegmenteerd in Component, Producttype, Producttype en Connectiviteitstechnologie.

Per product:

Het productsegment is verder onderverdeeld in draagbare apparaten, vaste apparaten, geïmplanteerde apparaten, point-of-care apparaten en andere. Draagbare apparaten zijn het snelst groeiende segment door de toenemende vraag van consumenten naar deze apparaten. Stationaire apparaten vormen het op één na grootste segment en worden gebruikt in ziekenhuizen en klinieken voor het monitoren van patiënten. Geïmplanteerde apparaten vormen het op twee na grootste segment en worden gebruikt om chronische ziekten te bewaken en te behandelen. Point-of-care apparaten vormen het kleinste segment en worden gebruikt om ziekten op de plaats van zorg te diagnosticeren en te behandelen.

Naar technologie:

Het technologiesegment is verder onderverdeeld in draadloos, bekabeld en hybride. Draadloze technologie is de meest gebruikte technologie vanwege de flexibiliteit en het gebruiksgemak. Bedrade technologie is de op één na meest gebruikte technologie en wordt gebruikt in ziekenhuizen en klinieken voor het monitoren van patiënten. Hybride technologie is het kleinste segment en wordt gebruikt om de voordelen van draadloze en bekabelde technologieën te combineren.

Naar toepassing:

Het toepassingssegment is verder onderverdeeld in patiëntenbewaking op afstand, ondersteuning van klinische beslissingen, gepersonaliseerde geneeskunde en andere. Patiëntenbewaking op afstand is het grootste segment en wordt gebruikt om patiënten op afstand te bewaken. Klinische ondersteuning van de besluitvorming is het op één na grootste segment en wordt gebruikt om artsen real-time informatie over patiënten te geven. Gepersonaliseerde geneeskunde is het op twee na grootste segment en wordt gebruikt om behandelingsplannen af te stemmen op individuele patiënten.

Naar eindgebruiker:

Het segment eindgebruikers is verder onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken, thuiszorg en andere. Ziekenhuizen zijn het grootste segment en zij gebruiken IoMT-technologieën om patiënten te monitoren, de patiëntenzorg te verbeteren en de kosten te verlagen. Klinieken zijn het op één na grootste segment en zij gebruiken IoMT-technologieën om patiënten te monitoren en preventieve zorg te verlenen. Thuiszorg is het op twee na grootste segment en gebruikt IoMT-technologieën om patiënten te monitoren en thuiszorg te bieden.

Naar geografie:

Het geografische segment is verder onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika is de grootste markt voor IoMT, vanwege de vroege adoptie van deze technologieën in de regio. Europa is de op één na grootste markt en groeit snel door de toenemende overheidsinitiatieven om de toepassing van IoMT-technologieën te bevorderen. Azië-Pacific is de op twee na grootste markt en zal naar verwachting het snelst groeien vanwege de grote bevolking en de toenemende prevalentie van chronische ziekten in de regio.

Ontwikkelingen in de Internet of Medical Things (IoMT) industrie:

Januari (2023):

  • De FDA keurt het eerste IoMT-enabled medicijnafgiftesysteem goed, een slimme insulinepen die de insulinetoediening bijhoudt en gegevens naar een mobiele app stuurt.
  • Johnson & Johnson kondigt een samenwerking aan met Verily om IoMT-oplossingen te ontwikkelen voor het beheer van chronische ziekten.

Februari (2023) :

  • De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) brengt een rapport uit over het potentieel van IoMT om de wereldwijde gezondheid te verbeteren.
  • De Europese Commissie lanceert een nieuw initiatief om de toepassing van IoMT in de gezondheidszorg te bevorderen.

Maart (2023):

  • Google lanceert een nieuw IoMT-platform, genaamd Google Health, waarmee gebruikers hun gezondheidsgegevens vanaf verschillende apparaten kunnen volgen.
  • Apple brengt een nieuwe versie van zijn Apple Watch uit, die nieuwe IoMT-functies bevat zoals valdetectie en hartslagbewaking.

April (2023):

  • De Mayo Clinic opent een nieuw IoMT-onderzoekscentrum, dat zich zal richten op het ontwikkelen van nieuwe manieren om IoMT te gebruiken om de patiëntenzorg te verbeteren.
  • Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services (HHS) kondigt een nieuw initiatief aan om het gebruik van IoMT in de gezondheidszorg op het platteland te bevorderen.

Mei (2023):

  • De American Medical Association (AMA) brengt een nieuwe reeks richtlijnen uit voor het gebruik van IoMT in de gezondheidszorg.
  • Het World Economic Forum brengt een rapport uit over de economische impact van IoMT, waarin wordt geschat dat IoMT tegen 2025 tot $11 biljoen aan economische waarde kan genereren.

Juni (2023):

  • De FDA keurt het eerste medische apparaat met IoMT goed dat kan worden gebruikt om patiënten op afstand te monitoren.
  • De regering van het Verenigd Koninkrijk lanceert een nieuw programma om de ontwikkeling van IoMT in de gezondheidszorg te ondersteunen.

Gerelateerde rapporten:

Intranet-as-a-Service-markt – Intranet-as-a-Service-markt zal naar verwachting USD 40,74 miljard bereiken met een groei van 13,82 in 2030 – volgens MRFR

M2M-communicatiemarkt – M2M-communicatiemarkt zal naar verwachting USD 27,41 miljard bereiken met een AGR van 8,32 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Mobiele Biometrische Beveiligings- en Dienstenmarkt – Mobiele Biometrische Beveiligings- en Dienstenmarkt Goed voor 63,98 Miljard USD tegen 27,48 AGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. MRFR’s aanpak combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Medical IoT,Healthcare IoT,Internet of Things in healthcare,IoT devices in medical industry,Connected healthcare devices,Smart medical devices,IoT-enabled healthcare solutions,IoMT applications,Wireless medical devices,Remote patient monitoring,IoT in medical diagnostics,Healthcare data analytics,Wearable health technology,Connected medical sensors,IoT in telemedicine,Healthcare IoT platforms,IoMT security,Data integration in healthcare,Healthcare automation with IoT,Real-time healthcare monitoring