header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Regenkleding Markttrends, Industrie Dynamiek, Wereldwijde Vraag, Belangrijkste Regio’s en Voorspelling voor 2022-2030

Jun 23, 2023 11:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor regenkleding naar verwachting een CAGR van 6,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 1828,0 miljoen in 2030.

De markt voor regenkleding verwijst naar het segment van de mode-industrie dat kleding en accessoires produceert en verkoopt die ontworpen zijn om mensen te beschermen tegen regen en natte weersomstandigheden. Dit omvat een verscheidenheid aan producten zoals regenjassen, jacks, paraplu’s, laarzen en hoeden die gemaakt zijn van waterdichte of waterbestendige materialen om de drager droog te houden. De markt voor regenkleding dient zowel functionele als esthetische doeleinden en richt zich op een breed scala aan consumenten, waaronder outdoorliefhebbers, forenzen en modebewuste individuen.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de regenkledingmarkt. De pandemie heeft geleid tot een toename van de vraag naar regenkleding omdat mensen meer tijd buiten doorbrengen en op zoek zijn naar manieren om droog en comfortabel te blijven tijdens guur weer. Nu veel activiteiten binnenshuis beperkt of gesloten zijn, wenden mensen zich tot buitenactiviteiten zoals wandelen, kamperen en wandelen om wat beweging en frisse lucht te krijgen. Als gevolg hiervan is de verkoop van regenjassen, laarzen en andere regenkleding gestegen.

Download een voorbeeld van een PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10773

Rainwear Market (1)

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Columbia Sportswear Company (VS)
  • Ducktail (Litouwen)
  • under armou (VS)
  • Helly Hansen (Noorwegen)
  • Rains (Denemarken)
  • Burberry (UK)
  • Timberland (VS)
  • Prada (Italië)
  • Mackintosh (UK)
  • Carhartt (VS)
  • The North Face (VS)
  • Patagonia (VS)

Segmentatie van de markt

De markt voor regenkleding is onderverdeeld in type, materiaal en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in regenjacks, regenpakken en regenbroeken.

Op basis van materiaal is de markt onderverdeeld in polyesternylon en vinyl.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in mannen, vrouwen en kinderen.

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/rainwear-market-10773

Regionale analyse

De grootste regio van de markt voor regenkleding is Noord-Amerika. Regio’s met een hoge frequentie van regen of natte weersomstandigheden zijn echter belangrijke markten voor regenkleding.

Deze regio’s kennen regenseizoenen, frequente regenval en sneeuw, waardoor regenkleding essentieel is voor buitenactiviteiten en dagelijks woon-werkverkeer.

De afgelopen jaren is de markt voor regenkleding echter gegroeid, omdat steeds meer consumenten geïnteresseerd raken in buitenactiviteiten en duurzame mode. Dit heeft geleid tot de groei van de markt voor regenkleding in regio’s zoals Zuid-Amerika en Azië-Pacific, waar de markt voorheen relatief klein was.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie door Market Research Future:

Luxury Fashion Market Research Report Information By Product Type (Clothing & Apparel, Footwear, and Accessories), By Consumer Group (Women, Men, and Unisex), By Distribution Channel (Store-Based, and Non-Store Based) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2030.

Shapewear Marktgrootte, Aandeel, Industrie Analyse Onderzoeksrapport: Informatie per type (Body Briefs, Naadloos, Controle Camisoles, Lange Benen, Korsetten, Body Shapers, Andere), Distributiekanaal (Store & Non-Store), en Regio (Noord-Amerika, Europa, APAC, RoW) – Voorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Rainwear Market,Rainwear Market Size,Rainwear Market Share,Rainwear Market Demand,Rainwear Market Growth,Rainwear Market Trends,Rainwear Market Analysis,Rainwear Industry,Global Rainwear Market,Rainwear Market Research Report