header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse, trends en omvang van de digitale tv-markt: 220 miljard dollar in 2030

Jun 26, 2023 2:00 PM ET

Inzicht indigitale tv-markt

Volgens de analyse van MRFR zal de Digitale TV-markt naar verwachting een CAGR van 14rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan 220 miljard USD vertegenwoordigen.

De Digitale TV-markt verwijst naar de industrie en de markt met betrekking tot digitale televisiediensten, apparatuur en levering van inhoud. Digitale TV, ook bekend als DTV, vertegenwoordigt de overgang van analoge televisiesignalen naar digitale uitzendtechnologie. Het gaat om de transmissie en ontvangst van televisie-inhoud in een digitaal formaat, dat een betere beeld- en geluidskwaliteit, meer interactiviteit en een efficiënter gebruik van bandbreedte biedt.

Deze apparaten ontvangen en decoderen digitale tv-signalen en zetten ze om in audiovisuele inhoud die kan worden weergegeven op een televisie. Set-top boxes kunnen op zichzelf staande apparaten zijn of geïntegreerd in tv’s en ze kunnen extra functies bieden zoals DVR-functionaliteit, video-on-demand en interactieve diensten.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt van digitale tv. Nu mensen meer tijd thuis doorbrengen als gevolg van lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen, is er een toename in de vraag naar digitale tv-diensten. Consumenten wendden zich tot digitale platforms voor amusement, nieuws en educatieve inhoud, wat leidde tot meer abonnementen op streamingdiensten, digitale kabel en satelliet-tv.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3936

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Hisense Corporation Ltd. (China)
  • Samsung Groep (Zuid-Korea)
  • Vestel (Turkije)
  • Verizon FiOS (VS)
  • AT & T Inc. (V.S.)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Konka (China) Funai (Japan)
  • Changhong (China)
  • Metz (Duitsland)
  • Roku (VS)
  • LG Corporation (Zuid-Korea)
  • DISH Network (VS)
  • TCL (China)
  • Loewe (Duitsland)

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/digital-tv-market-3936

Regionale analyse

De grootste regio in de markt voor digitale tv is Azië-Pacific. De regio Azië-Pacific heeft een grote en snel groeiende bevolking, samen met aanzienlijke technologische vooruitgang en infrastructuurontwikkeling.

Azië-Pacific herbergt een aanzienlijk deel van de wereldbevolking, waaronder landen als China en India, die miljarden potentiële consumenten hebben. De grote bevolkingsgroep creëert een aanzienlijke markt voor digitale tv-diensten en -apparaten.

Azië-Pacific heeft een aanzienlijke groei in internetpenetratie gekend, vooral in landen als China, India, Japan, Zuid-Korea en Zuidoost-Aziatische landen. Verbeterde internetconnectiviteit heeft de adoptie van digitale tv-diensten, streamingplatforms en smart tv’s vergemakkelijkt.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=3936 Top of Form

Segmentatie van dedigitale tv-markt

De markt voor digitale tv is onderverdeeld in technologie en type.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in kabel-tv, satelliet-tv en internetprotocol-tv.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in SDTV, EDTV en HDTV.

Lees meer artikelen-

Organic Electronics Market to Surpass USD 159.11 Billion by 2027 at a 21 AGR – Report by Market Research Future (MRFR)

3D Printing marktomvang zal tegen 2027 35,38 miljard USD overschrijden met 14,6 AGR – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De marktwaarde van optische encoders zal naar verwachting USD 2,55 miljard bedragen in 2024 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Digital TV Market,Digital TV Market size,Digital TV Market trends