header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


C4ISR-marktonderzoeksrapport 2022: toenemend gebruik van onbemande systemen biedt kansen door verbeterde technologie en dalende kosten

Jun 26, 2023 11:26 AM ET

C4ISR-marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde C4ISR-markt naar verwachting een CAGR van ~4,01 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 119,8 miljard in 2030.

C4ISR (Command, Control, Communications, Computers, Intelligence, Surveillance en Reconnaissance) verwijst naar een reeks onderling verbonden systemen die militair personeel in staat stellen geïnformeerde beslissingen in het veld te nemen. De C4ISR-markt omvat een verscheidenheid aan hardware, software en diensten die worden gebruikt voor het verzamelen en analyseren van informatie uit verschillende bronnen, waaronder sensoren, drones en andere platforms. Het primaire doel van de C4ISR-markt is het bieden van situationeel bewustzijn aan militaire commandanten, zodat ze in realtime effectieve beslissingen kunnen nemen. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de C4ISR-markt, net als op veel andere sectoren. Hoewel de markt over het algemeen relatief veerkrachtig is geweest, zijn er toch enkele uitdagingen geweest. Zo zijn de toeleveringsketens verstoord en zijn er vertragingen opgetreden in de levering van sommige onderdelen en systemen. De pandemie heeft ook geleid tot veranderingen in de manier waarop militaire operaties worden uitgevoerd, waarbij veel strijdkrachten meer vertrouwen op technologieën op afstand en autonome technologieën.

Ontvang een gratis proefexemplaar van dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1241

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Northrop Grumman, Lockheed Martin Corporation, Harris Corporation, Raytheon Company, Thales Group, BAE Systems, Hales Group, Elbit Systems Ltd, Grumman Corporation, Rockwell Collins, L-3 Technologies Inc en Harris Corporation.

Marktsegmentatie:

De wereldwijde C4ISR-markt is onderverdeeld in systemen en toepassingen.

Op basis van systeem: Commando, Controle, Communicatie, Computers, Intelligentie, Surveillance en Verkenning

Op basis van toepassing: Land, Lucht, Marine en Ruimte

Koop nu het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1241

Regionale analyse:

De verwachting is dat de C4ISR-markt de komende jaren zal blijven groeien door factoren als toenemende geopolitieke spanningen, de noodzaak om de militaire infrastructuur te moderniseren en de ontwikkeling van nieuwe technologieën. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een belangrijke groeimotor zijn, omdat landen in de regio zwaar blijven investeren in hun militaire capaciteiten. Andere regio’s, zoals Noord-Amerika en Europa, zullen naar verwachting ook een gestage groei doormaken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over AEROSPACE & DEFENSE Industry, door Market Research Future:

Aircraft Insurance Market Research Report Information By End User (Airlines, Airports, Aircraft Product Manufacturers, Leasing Companies, Ground Operators, Individual General Aviation Aircraft Operators, Air Taxi Operators, Corporate Aircraft Operators and Owners, and Maintenance, Repair & Overhaul (MRO) Companies),Type (Public Liability Insurance, Passenger Liability Insurance, Combined Single Limit (CSL),Ground Risk Hull (Motion) Insurance, Ground Risk Hull (Non-Motion) Insurance, Hangar and Ground Support Equipment Insurance.

Onderzoeksrapport informatie over deMRO-markt voor helikopters per type (zwaar casco-onderhoud, motoronderhoud, componentenonderhoud en lijnonderhoud), helikoptertype (lichte helikopter (3,1 ton), middelzware helikopter (3,19,0 ton) en zware helikopter (9,0 ton)), per toepassing (civiel en militair) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  C4ISR Market,C4ISR Market Size,C4ISR Market Share,C4ISR Market Trends,C4ISR Market Overview,C4ISR Market Insights,C4ISR Market Outlook,C4ISR Market Growth