header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Aerospace Composites-markt zal tegen 2032 USD 67,699 miljard bereiken met een CAGR van 13,77%.

Jun 26, 2023 11:23 AM ET

Overzicht van de markt voor ruimtevaartcomposieten:

Volgens de analyse van MRFR zal de Global Aerospace Composites Market naar verwachting een CAGR van ~ 13,77rom 2023 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan USD 67,699 miljard vertegenwoordigen. De wereldwijde markt voor ruimtevaartcomposieten is een dynamische en snelgroeiende industrie die de productie en toepassing van composietmaterialen in diverse ruimtevaarttoepassingen omvat.

Ruimtevaartcomposieten zijn lichtgewicht materialen met een hoge sterkte die superieure prestaties leveren in vergelijking met traditionele materialen zoals aluminium of staal. Deze composieten bestaan meestal uit vezels, zoals koolstof of glas, ingebed in een matrixmateriaal, zoals epoxyhars. Belangrijke drijfveren voor de groei van de markt voor aerospace composieten zijn onder andere de toenemende vraag naar lichtgewicht materialen om de brandstofefficiëntie te verbeteren, emissies te verlagen en de algehele prestaties van vliegtuigen te verbeteren. Daarnaast heeft de focus van de luchtvaartindustrie op het verlagen van onderhoudskosten en het verlengen van de levensduur van vliegtuigen ook bijgedragen aan de toepassing van composieten.

Ontvang een gratis onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1242

Belangrijkste spelers:

Toray Industries Ltd. (Japan), Solvay Groep (België), Teijin Limited (Japan), Owen Corning (V.S.), Koninklijke Ten Cate (Nederland), SGL Groep (Duitsland), Kaman (V.S.), Hexcel Corporation (V.S.), General Electric (V.S.), Koninklijke Ten Cate BV (Nederland)

Markt Segmentatie:

De wereldwijde Aerospace Composites-markt is onderverdeeld in Type, Toepassing

Type Vooruitzichten: Glasvezel , Koolstofvezel , Aramidevezel

Toepassingsvooruitzichten: Commercieel, Militair.

Koop direct een exemplaar van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1242

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een prominente regio in de markt voor aerospace composieten. De Verenigde Staten zijn een belangrijke speler in deze regio, met een aanzienlijke aanwezigheid van grote lucht- en ruimtevaartbedrijven en -fabrikanten. De groei van de regio wordt gedreven door factoren zoals toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van lucht- en ruimtevaart, de aanwezigheid van geavanceerde infrastructuur voor de lucht- en ruimtevaartproductie en de vraag naar lichtgewicht en brandstofefficiënte vliegtuigen.

Europa is een andere belangrijke markt voor luchtvaartcomposieten. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een sterke lucht- en ruimtevaartindustrie, inclusief toonaangevende vliegtuigfabrikanten en -leveranciers. De regio richt zich op de ontwikkeling van geavanceerde composietmaterialen en -technologieën om de prestaties en brandstofefficiëntie van vliegtuigen te verbeteren. De vraag naar lichtgewicht composieten en strenge regelgeving met betrekking tot koolstofemissies dragen bij aan de groei van de markt.

De regio Azië-Pacific maakt een aanzienlijke groei door in de markt voor composietmaterialen voor de lucht- en ruimtevaart. Landen als China, Japan en India hebben zwaar geïnvesteerd in hun lucht- en ruimtevaartsector. Het stijgende besteedbare inkomen, de verstedelijking en het toenemende aantal vliegreizen in de regio stimuleren de vraag naar nieuwe vliegtuigen, waardoor kansen ontstaan voor fabrikanten van composietmaterialen voor de lucht- en ruimtevaart. Daarnaast heeft de regio een groeiend aantal low-cost luchtvaartmaatschappijen, wat de groei van de markt verder aanwakkert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over AEROSPACE & DEFENSE Industry, door Market Research Future:

Aircraft Electrification Market Research Report Information By Component (Batteries, Fuel Cells, Electric Actuators, Electric Pumps, Generators, Motors, Power Electronics, and Distribution Devices), By Technologies (More Electric, Hybrid Electric, and Fully Electric), By Application (Power Generation, stroomdistributie, stroomomzetting en energieopslag), per platform (vaste vleugel, draaivleugel, onbemande luchtvaartuigen (UAV’s) en geavanceerde luchtmobiliteit), per systeem (voortstuwingssysteem, omgevingscontrolesysteem, landingsgestelsysteem, ijsbeschermingssysteem, vluchtregelsysteem en stuwkrachtomkeerdersystemen).

Onderzoeksrapport overde markt voor vliegtuigvleugels: per platform (militair en commercieel), per type constructie (conventionele huidvervaardiging en composiethuidvervaardiging), per materiaal (legeringen, metalen en composiet) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en welke maatregelen en beslissingen er op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding aan door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Aerospace Composites Market,Aerospace Composites Market Size,Aerospace Composites Market Share,Aerospace Composites Market Trends,Aerospace Composites Market Overview,Aerospace Composites Market Analysis,Aerospace Composites Market outlook,Aerospace Composites Market Insights