header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt van entertainmentrobots zal naar verwachting een waarde bereiken van 15,18 miljard USD en groeien met een CAGR van 24,6 van 2020 tot 2030

Jun 26, 2023 5:00 PM ET

Entertainment robots marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor entertainmentrobots naar verwachting een CAGR van ~24,6 registreren van 2020 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 15,18 miljard in 2030.

De markt voor entertainmentrobots verwijst naar het segment van de robotica-industrie dat zich richt op de ontwikkeling en productie van robots die specifiek ontworpen zijn voor entertainmentdoeleinden. Deze robots zijn ontworpen om entertainment te bieden, met mensen te communiceren en verschillende taken uit te voeren, zoals dansen, zingen, spelletjes spelen en verhalen vertellen. De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt van entertainmentrobots. Als gevolg van afsluitingen, sociale afstandsmaatregelen en de sluiting van amusementsgelegenheden zoals pretparken, theaters en winkelcentra, daalde de vraag naar amusementsrobots tijdens de pandemie. De beperkingen op openbare bijeenkomsten en de noodzaak om fysiek contact tot een minimum te beperken, leidden tot het uitstellen of annuleren van veel amusementsevenementen en shows waar robots vaak worden gebruikt.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2925

Belangrijkste spelers:

  • Kuk uit Duitsland
  • Hasbro Inc. in de Verenigde Staten
  • Mattel Inc. van Verenigde Staten
  • Sphero van Verenigde Staten
  • Bluefrog Robotics van Frankrijk
  • Modular Robotics van Verenigde Staten
  • Robobuilder van Zuid-Korea
  • Sony van Japan
  • Lego uit Denemarken,

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt van entertainmentrobots.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/entertainment-robots-market-2925

Regionale analyse van de markt voor entertainmentrobots:

De markt voor entertainmentrobots in Noord-Amerika werd aanzienlijk getroffen door de pandemie als gevolg van het hoge aantal COVID-19-gevallen en de strenge lockdown-maatregelen. De regio heeft echter een sterke robotica-industrie en zal zich naar verwachting snel herstellen nu de beperkingen afnemen en de consumentenvraag weer aantrekt. Net als Noord-Amerika kende de Europese markt voor entertainmentrobots een daling tijdens de pandemie. Er wordt echter verwacht dat landen met een sterk robotica-ecosysteem, zoals Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, het herstel in deze regio zullen stimuleren. Azië-Pacific is een belangrijke markt voor entertainmentrobots, met landen als Japan, China en Zuid-Korea die vooroplopen in de toepassing van deze technologieën. De pandemie heeft een impact gehad op deze regio, maar de vraag zal zich naar verwachting snel herstellen omdat deze landen snel nieuwe technologieën hebben geïmplementeerd en veel interesse hebben van consumenten in entertainmentrobots. Andere regio’s, waaronder Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika, zagen de markt voor entertainmentrobots ook dalen als gevolg van de pandemie. Er wordt echter verwacht dat de markt geleidelijk zal herstellen naarmate de economieën zich herstellen en de beperkingen worden opgeheven.

Segmentatie van de markt voor entertainmentrobots:

De wereldwijde markt voor entertainmentrobots is onderverdeeld in producten en eindgebruikers.

Naar product: Robot Speelgoed, Educatieve Robots en Robot Gezelschapsdieren

Eindgebruiker: Media, Onderwijs, Detailhandel en anderen

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2925

Lees meer artikel-

Onderzoeksrapportoppervlakte-inspectie markt – voorspelling 2030

Onderzoeksrapport over demarkt voor slimme verlichting en controle – Wereldwijde prognose tot 2027

Substation Automation markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

MEMS en sensoren marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Entertainment Robots Market,Entertainment Robots Market Size,Entertainment Robots Market Share,Entertainment Robots Market Growth