header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor gegevensversleuteling zal tegen 2030 een waarde bereiken van 38,5 miljard USD, met een groei van 16,30 AGR – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 26, 2023 7:00 PM ET

De markt voor gegevensversleuteling groeit door de stijgende vraag naar bescherming van gevoelige gegevens

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Data Encryption Market Research Report, End-user, Method, Organization Size, Deployment- Forecast till 2030″, zal de markt tegen het einde van 2030 naar verwachting een waarde van ongeveer 38,5 miljard dollar bereiken. De rapporten voorspellen verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 16,30 tijdens de beoordelingsperiode.

Overzicht van de gegevensversleutelingsmarkt:

De wereldwijde markt voor gegevensversleuteling zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken. De stijgende vraag naar geavanceerde beveiligingstechnologieën in informatiegevoelige sectoren zal een belangrijke drijvende kracht zijn. Daarnaast zijn de groeiende integratie van data-encryptie-oplossingen in e-commerce sectoren om multi-factor authenticatie en toegangsbeheer & SSO-services te verbeteren, belangrijke trends in de markt die de marktgroei naar verwachting zullen stimuleren. De meeste grote organisaties zullen naar verwachting hun uitgaven verhogen voor het invoeren van automatiseringsoplossingen met behulp van geavanceerde industriële IoT, AI, machine learning, enz.

Gegevensversleuteling is een van de beste methoden voor gegevensbeveiliging die de vertrouwelijkheid van digitale gegevens beschermt die zijn opgeslagen op computers en worden gedeeld/verzonden via internet of andere netwerken. Algoritmen voor gegevensversleuteling zorgen voor vertrouwelijkheid en ondersteunen belangrijke beveiligingsinitiatieven zoals authenticatie, integriteit, onweerlegbaarheid en authenticiteit.

Een onbevredigende gebruikerservaring kan oplossingen voor gegevensbescherming beperken en zo de inzet ervan vertragen. Om effectief gebruik te maken van gedeelde omgevingen, moet de beveiliging van gevoelige gegevens gelijk zijn aan het gemak van gegevensversleuteling en beveiligingsfuncties integreren.

Gratis voorbeeldbrochure PDF:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1733

Marktleiders op de wereldmarkt voor gegevensversleuteling zijn onder andere

  • IBM Corporation (VS)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • Symantec Corporation (VS)
  • HP (VS)
  • Intel Beveiliging (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Netapp Inc. (VS)
  • Gemalto (Nederland)
  • Vormetric Inc. (VS)
  • FireEye, Inc. (VS)

Blader door het diepgaande onderzoeksrapport (110 pagina’s) over de markt voor gegevensversleuteling:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-encryption-market-1733

Industriële trends:

De sectoren BFSI, gezondheidszorg en productie verschuiven steeds meer van traditionele gegevensopslagmethoden naar gegevensopslag in de cloud, waardoor er behoefte is aan hoogbeveiligde oplossingen. De stijgende vraag in de IT-, BSFI- en telecomsectoren creëert een aanzienlijke vraag naar gegevensversleutelingstechnieken. Bovendien zorgt de hoge adoptie van cloud-gebaseerde technologieën in organisaties en overheidsinstellingen voor een escalatie van de marktwaarde.

Ook de toenemende digitale datatransmissie via smartphones en de zich ontwikkelende netwerkbeveiliging stimuleren de marktwaarde. Daarnaast versnelt de toenemende vraag naar data-encryptiediensten, vooral in de gezondheidszorg, de marktaandelen. De toename in het gebruik van digitale technologie zal de marktwaarde in de komende jaren blijven escaleren, waardoor de kwetsbaarheid voor gegevensverlies of cyberaanvallen in de telecommunicatie toeneemt.

Segmenten in de markt voor gegevensversleuteling:

De markt voor gegevensversleuteling is onderverdeeld in versleutelingstypes, implementaties, moderne sectoren en regio’s. Het versleutelingstype segment omvat basis & transparant, kolomniveaus, geavanceerde bestandssystemen en andere. Het inzetsegment bestaat uit on-cloud en geavanceerde on-premises.

Het verticale segment omvat IT & telecom, productie, BFSI, detailhandel, overheid, gezondheidszorg, lucht- en ruimtevaart & defensie, en anderen. Het regionale segment omvat Azië-Pacific, Noord- en Zuid-Amerika, MEA, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse van de markt voor gegevensversleuteling:

Noord-Amerika is de dominante markt voor oplossingen voor gegevensversleuteling. Factoren zoals de snelle inzet van data-encryptietechnologieën en -diensten in snelgroeiende industrieën voor de beveiliging van IoT-apparaten en sensoren stimuleren de groei van de markt. Daarnaast zorgt de sterke aanwezigheid van belangrijke industriële spelers en efficiënte agentschappen die cybercriminaliteit bestrijden voor een grote vraag op de markt.

Grote technologische upgrades en investeringen in het beveiligen van IoT-omgevingen stuwen het marktaandeel van de regio. Bovendien stimuleert de snelle invoering van mobiele toepassingen in sectoren zoals IT & telecom, bankwezen, overheid, energie & nutsvoorzieningen in deze regio de marktomvang. De VS heeft een aanzienlijk aandeel in de regionale markt vanwege de enorme technologische vooruitgang en grootschalige implementaties van IoT-oplossingen.

Europa is een andere snel groeiende markt voor data-encryptieplatforms. De toenemende implementatie van data-encryptieoplossingen in zowel overheids- als openbare & particuliere instellingen om vertrouwelijke gegevens te beschermen, ondersteunt de groei van de markt. Bovendien wordt de groei van het marktlandschap bepaald door de brede toepassing van geavanceerde analyses door kleine & en grote organisaties om IoT-gegevens te beschermen.

De markt voor data-encryptie is sterk in de regio Azië-Pacific. Factoren zoals de snelle inzet van data-encryptie-oplossingen & diensten in verschillende industriële sectoren voor de beveiliging van IoT-apparaten & sensoren en toenemende cyberaanvallen in de regio hebben een positieve invloed op de marktgroei. Daarnaast dragen substantiële technologische ontwikkelingen en investeringen in het beveiligen van IoT-omgevingen bij aan de groei van de markt.

Ook de toegenomen databeveiliging en cyberbeveiligingsproblemen als gevolg van de toenemende invoering van BYOD-beleid en kwaadaardige software stimuleren de groei van de markt. Bovendien draagt de toenemende toepassing van IoT- en IIoT-apparaten bij aan de ontwikkeling van de markt voor gegevensversleuteling. De stijgende vraag naar IoT-oplossingen in het bankwezen & financiële diensten, media & entertainment en productie verhoogt de marktomvang.

Vraag het aan een expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/1733

Concurrentieanalyse van de markt voor gegevensversleuteling:

De zeer competitieve markt voor data-encryptie lijkt gefragmenteerd, met verschillende gevestigde spelers die een competitief landschap vormen. Deze bedrijven richten zich agressief op een grotere deelname door middel van fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en technologie/productlanceringen, waardoor ze hun activiteiten en aanbod uitbreiden. Verwacht wordt dat de markt in de komende periode meer technologische upgrades zal kennen.

Toonaangevende technologiereuzen streven ernaar geavanceerde ontwerp- & validatieoplossingen te leveren die innovaties in de wereld van verbindingen kunnen versnellen. Er worden ook steeds meer testoplossingen voor high-speed Ethernet ontwikkeld die encryptietests kunnen bieden om gegevens in beweging in cloud- en datacenteromgevingen te beveiligen om de bedrijfsgroei te stimuleren.

Op 28 september 2022 kondigde Converge Technology Solutions Corp., een leverancier van software-enabled IT & Cloud Solutions, bijvoorbeeld aan dat het nu gecertificeerd is voor de verkoop en implementatie van IBM zSystems en LinuxONE in Canada. De term IBM zSystems verwijst naar de overkoepelende term voor alle z/Architecture mainframe computers van IBM. Hierbij staat z voor zero downtime, wat de betrouwbaarheid van het systeem weergeeft.

De data die IBM zSystems verwerkt, wordt versleuteld door speciale processors over het hele ecosysteem, met behulp van quantumveilige data-encryptie. Dit betekent dat versleutelde gegevens bestand zijn tegen mogelijke ongeoorloofde ontsleuteling met behulp van kwantumcomputercapaciteit. Op dezelfde manier is LinuxONE een server voor ondernemingen die is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van bedrijfskritische werkbelastingen en die IBM’s ervaring in het bouwen van duurzame, veilige en schaalbare systemen met het Linux-besturingssysteem samenbrengt.

Gerelateerde rapporten:

Plant Asset Management Market- Plant Asset Management Market To Reach USD 16.47 Billion at a CAGR of 11.29 y 2030 – Report by Market Research Future (MRFR)

Aangesloten werkplek markt- Aangesloten werkplek markt ter waarde van 56,74 miljard dollar, met een AGR van 10,36 in 2030 – Rapport door Market Research Future (MRFR)

Markt voor softwaregedefinieerde beveiliging- De markt voor softwaregedefinieerde beveiliging zal tegen 2030 naar verwachting een waarde bereiken van 57,36 miljard dollar, met een AGR van 29,51 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfutureFollow Ons: LinkedIn | Twitter


Keywords:  Data Encryption market,Data Encryption,Data Encryption market size,Data Encryption market research,Data Encryption market analysis,Data Encryption market forecast,Data Encryption market information,Data Encryption business information