header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de cyberverzekeringsmarkt zal naar verwachting USD 64,49 miljard bereiken met een AGR van 26,57 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 26, 2023 2:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Cyberverzekeringsmarkt naar verwachting een CAGR van 26,57rom 2020 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 64,49 miljard vertegenwoordigen.

Cyberverzekering is een type verzekering dat is ontworpen om individuen en organisaties te beschermen tegen internetgebaseerde risico’s, zoals hacken, datalekken en andere soorten cyberaanvallen. De cyberverzekeringsmarkt verwijst naar de sector die dergelijke verzekeringspolissen aanbiedt aan klanten. De markt is de afgelopen jaren snel gegroeid door het toenemende aantal cyberaanvallen en het groeiende bewustzijn van de risico’s die gepaard gaan met het online opslaan en verzenden van gevoelige gegevens. Cyberverzekeringspolissen dekken doorgaans een reeks verliezen, waaronder verliezen die verband houden met datalekken, netwerkonderbrekingen en andere cybergerelateerde incidenten.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de cyberverzekeringsmarkt. Met de verschuiving naar werken op afstand en een toegenomen afhankelijkheid van digitale technologieën, zijn cyberdreigingen frequenter en geavanceerder geworden. Dit heeft geleid tot een toename in de vraag naar cyberverzekeringen omdat organisaties manieren zoeken om zichzelf te beschermen tegen mogelijke verliezen als gevolg van cyberaanvallen.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Tata Consultancy Services Limited (India)
  • Guy Carpenter and Company LLC. (VS)
  • At-Bay Inc. (VS)
  • Lloyds Bank PLC (V.K.)
  • AXA SA (Frankrijk)
  • Cisco Systems Inc (V.S.)
  • Chubb Limited (Zwitserland)
  • Apple Inc.
  • American International Group Inc.
  • Zurich Verzekeringsgroep (Zwitserland)
  • Beazley Group PLC (V.K.)
  • Lockton Companies (VS)

Omvang van het rapport – Cyber Insurance Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

USD 64,49 miljard

CAGR in 2022-2030

26.57%

Basisjaar

2019

Prognose

2020-2030


Segmentatie van de markt:

De Cyber Insurance Market is onderverdeeld in type en eindgebruiker.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in eerste-partijdekking en derdendekking.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in BFSI, IT & telecom, detailhandel en gezondheidszorg.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de wereldwijde cyberverzekeringsmarkt. Dit is te wijten aan het hoge niveau van bewustzijn en begrip van cyberrisico’s bij bedrijven in de regio, evenals de strenge regelgeving die vereist dat bedrijven een cyberverzekering hebben.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (87 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Cyberverzekeringsmarkt-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cyber-insurance-market-8635

De Aziatisch-Pacifische regio zal de komende jaren naar verwachting ook een aanzienlijke groei doormaken in de cyberverzekeringsmarkt, gedreven door een toenemende adoptie van digitale technologieën en een groeiend bewustzijn van cyberrisico’s bij bedrijven in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Webfiltering marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Firewall als een service marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Netwerk Forensische Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cyber Insurance Market Size,Cyber Insurance Market Share,Cyber Insurance Market Growth,Cyber Insurance Market Demand,Cyber Insurance Market Analysis,Cyber Insurance Market Scope,Cyber Insurance Market