header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor draagbare borstkolven zal tegen 2030 346 miljoen dollar bedragen met een CAGR van 10,23%, aldus MRFR

Jun 26, 2023 11:35 AM ET

Overzicht van de markt voor draagbare borstkolven:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor draagbare borstkolven naar verwachting een CAGR van ~10,23 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan 346 miljoen USD in 2030.

De markt voor draagbare borstkolven verwijst naar de markt voor kleine, draagbare borstkolven die door moeders die borstvoeding geven onderweg kunnen worden gedragen. Deze kolven zijn ontworpen om discreet en gebruiksvriendelijk te zijn, zodat moeders moedermelk kunnen kolven op het werk, tijdens het boodschappen doen of zelfs tijdens het sporten. In tegenstelling tot traditionele borstkolven, zijn draagbare kolfpompen meestal handsfree, zodat moeders hun dag kunnen voortzetten terwijl ze melk afkolven. Deze markt omvat zowel elektrische als handmatige kolven die discreet onder kleding gedragen kunnen worden, evenals bijbehorende accessoires zoals melkzakjes en tepelbeschermers.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor draagbare borstkolven. Hoewel de vraag naar borstkolven en andere borstvoedingsgerelateerde producten toenam tijdens de pandemie, was er ook een daling in de consumentenbestedingen als gevolg van de economische onzekerheid.

Vraag een gratis onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11097

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

Pigeon Corporation

Chiaro Corporation

Ardo Medical Ltd

Medela AG

Ameda Inc

Elvie Curve Handleiding

Momcozy

Willow Innovaties

Nature Bond.

Marktsegmentatie:

De markt voor draagbare borstkolven is onderverdeeld in werking en toepassing.

Op basis van de werking is de markt onderverdeeld in automatisch en handmatig.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in privégebruik en ziekenhuizen.

Snel kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11097

Regionale analyse:

De markt voor draagbare borstkolven is een wereldwijde markt die is onderverdeeld in regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De grote vraag naar draagbare borstkolven in Noord-Amerika wordt toegeschreven aan de toenemende bewustwording van de voordelen van borstvoeding, samen met het toenemende aantal werkende moeders die op zoek zijn naar handige en efficiënte manieren om onderweg moedermelk af te kolven.

Deze bedrijven hebben geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om innovatieve en technologisch geavanceerde borstkolven te introduceren die voldoen aan de behoeften van werkende moeders.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de consumenten- en detailhandelindustrie, door Market Research Future:

Organic Baby Food Market Research Report Information Per producttype (bereide babyvoeding, melkformule, gedroogde babyvoeding en andere), per ingrediënt (granen, granen, zuivel en groenten en fruit), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Hetmarktonderzoeksrapport over babyvoeding en zuigelingenvoeding bevat informatie per type (voorgevormde zuigelingenvoeding en babyvoeding), per verpakkingstype (flessen, blikjes, zakjes en andere), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071Email: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com/

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com/
Keywords:  Wearable Breast Pump Market,Wearable Breast Pump Market Size,Wearable Breast Pump Market Share,Wearable Breast Pump Market Trends,Wearable Breast Pump Market Overview,Wearable Breast Pump Market Analysis,Wearable Breast Pump Market Outlook,Wearable Breast Pump Market Growth