header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De theemarkt wordt gedreven door een zich snel ontwikkelend gezondheidsbewustzijn met een gezonde CAGR van 4,60 tijdens de prognoseperiode van 2023 tot 2032.

Jun 26, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde theemarkt naar verwachting een CAGR van 4,60 registreren van 2023 tot 2032 en tegen 2032 een waarde van meer dan 28,33 miljard USD vertegenwoordigen.

De wereldwijde theemarkt verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop van theeproducten wereldwijd. Deze markt omvat een verscheidenheid aan verschillende soorten thee, waaronder zwarte thee, groene thee, oolong thee, witte thee en kruidenthee, evenals theegerelateerde producten zoals theezakjes, losse thee, ijsthee en kant-en-klare thee. De wereldwijde theemarkt wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder veranderende consumentenvoorkeuren, markttrends, de dynamiek van de productie- en toeleveringsketen en het wereldwijde handelsbeleid.

Tea Market (1)

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2155

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde theemarkt. De pandemie heeft de theeleveringsketen verstoord, vertragingen veroorzaakt in het transport van grondstoffen en afgewerkte producten en de beschikbaarheid van thee in sommige regio’s aangetast.

De pandemie heeft geleid tot veranderingen in het consumentengedrag: veel mensen kopen thee liever online of via thuisbezorgdiensten. Er is ook een verschuiving naar duurdere theesoorten, omdat mensen tijdens de pandemie willen genieten van troostende en ontspannende ervaringen.

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde theemarkt is Azië-Pacific. China is de grootste theeproducent ter wereld, met zijn traditionele theecultuur en de populariteit van zijn groene theesoorten die de vraag stimuleren. India is ook een belangrijke speler op de wereldwijde theemarkt, met zijn Assam en Darjeeling theesoorten die tot de meest bekende en gewilde ter wereld behoren.

Andere regio’s die bijdragen aan de wereldwijde theemarkt zijn Afrika, dat een belangrijke producent van zwarte thee is, en Zuid-Amerika, dat yerba mate-thee van hoge kwaliteit produceert. Europa en Noord-Amerika hebben ook een aanzienlijk marktaandeel, met een groeiende vraag van consumenten naar speciale en premium theesoorten.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde theemarkt is onderverdeeld in type, categorie en distributiekanaal.

Op basis van het type thee is de markt onderverdeeld in groene thee, zwarte thee, oolong-thee en kruidenthee.

Op basis van de categorie is de markt onderverdeeld in biologische en conventionele thee.

Op basis van het distributiekanaal is de markt onderverdeeld in winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd.

Krijg toegang tot de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/tea-market-2155

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Unilever
  • Tata Wereldwijde Dranken
  • Associated British Foods Plc.
  • TAE
  • Nestlé S.A.
  • Barry’s Thee
  • Apeejay Surrendra Groep
  • Mighty Leaf Tea Company
  • ITO NL Inc.
  • De Republiek van Thee

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Voeding, Dranken & Nutrition, door Market Research Future:

Matcha Tea Market Research Report Information Per Toepassing (Gewone Thee, Voeding, Cosmetica, Matcha Dranken, Persoonlijke Markt), Per Vorm (Ready-To-Drink, Instant Premixen, Poedervorm), Per Type (Traditioneel, Gezoet, Ongezoet), Per Formulering (Gewoon, Gearomatiseerd), Per Distributiekanaal (Winkel Distributiekanalen en Niet Winkel Distributiekanalen). En per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportKruidenthee Markt Informatie Per Type (Kaneel, Paardenbloem, Kamille, Gember, Kurkuma, Mengsels, en Anderen), Per Functie (Cognitieve Gezondheid, Darmflora68 Spijsverteringsgezondheid, Multifunctioneel, en Anderen), Per Vorm (Theezakjes, en Los Blad), Per Distributiekanaal (Winkelgebaseerd, en Niet-Winkelgebaseerd), en Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende bedrijfstakken en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en bedrijfstakken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Tea Market,Tea,Tea Market Share,Tea Market Size,Tea Industry,Global Tea Market,Tea Market Research,Tea Industry Analysis,Tea Market Report,Tea Market Forecast,Tea Market Trends,Tea Market Growth,Tea Market Segmentation,Tea Market Features