header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De turfmarkt wordt gedreven door een snel evoluerende tuinbouw- en tuinierindustrie met een gezonde CAGR van 4,57 tijdens de voorspellingsperiode van 2022 tot 2030.

Jun 26, 2023 10:00 AM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de Turfmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 4,57 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 5,34 miljard in 2030.

Peat Market (2)

Een turfmarkt verwijst naar een marktplaats waar turf, een soort organisch materiaal dat wordt gevormd door de gedeeltelijke ontbinding van vegetatie in waterige omstandigheden, wordt gekocht en verkocht. Turf heeft verschillende toepassingen, waaronder als brandstof, tuinbouwproduct en bestanddeel van de bodem. De turfmarkt kan zowel de fysieke handel in turfproducten omvatten, zoals balen samengeperst turf of zakken los turf, als de handel in turfffutures en andere financiële instrumenten met betrekking tot de turfindustrie.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1387

Een van de grootste uitdagingen voor de turfmarkt tijdens de pandemie is de verstoring van wereldwijde toeleveringsketens. Beperkingen op de internationale handel, grenssluitingen en verminderde lucht- en zeevrachtcapaciteit hebben het voor veenproducenten moeilijker gemaakt om hun producten naar klanten in andere landen te exporteren. Dit heeft geleid tot een verminderde vraag en lagere prijzen voor sommige veenproducten.

Regionale analyse

Europa wordt beschouwd als de grootste markt voor veenproducten. De landen in Noord-Europa, waaronder Finland, Zweden en Ierland, zijn belangrijke producenten en exporteurs van turfproducten en de turfindustrie is een belangrijk onderdeel van hun economieën.

De grootste regio van de turfmarkt varieert afhankelijk van het type turfproduct en het marktsegment. Turf komt voor in veel regio’s in de wereld en de markt voor turfproducten is sterk geregionaliseerd door factoren als transportkosten, beschikbaarheid van turfvoorraden en lokale regelgeving.

Marktsegmentatie

De Turfmarkt is onderverdeeld in type, materiaalsoort en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in kokosveen en zodenveen.

Op basis van het type materiaal is de markt onderverdeeld in vezel-, half- en saprijk.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in landbouw en brandstof en energie.

Lees meer over de details van het rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/peat-market-1387

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Vapo Group (Finland),
  • Elva E.P.T. Ltd (Estland),
  • Peat Land Ukraine LLC (Oekraïne),
  • Stender AG (Duitsland),
  • Oulun Energia OY (Finland),
  • Globalcoirs (India),
  • Bord na Mona (Ierland)
  • Cocogreen (Sri Lanka)
  • T & J Enterprises (India)
  • Jiffy Products International B.V. (Noorwegen)
  • Lambert Veenmos (Canada)

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Landbouw, door Market Research Future:

Soil Conditioners Market Research Report Information by Type (Natural and Synthetic), Solubility (Water-Soluble and Hydrogels), Crop Type (Cereals & Grains, Oilseeds & Pulses, Fruits & Vegetables and others) and Region (North America, Europe, Asia-Pacific and Rest of the World) – Forecast till 2030

Onderzoeksrapport overde bodemstabilisatiemarkt Informatie per additief (polymeren, mineralen, stabiliserende middelen en anderen), per methode (mechanisch en chemisch), per toepassing (industrieel, landbouw en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street, 5Th Floor.

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Peat Market,Peat Market Forecast,Peat Market Growth,Peat Market Trends,Peat Market Size,Peat Market Segments