header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde Cloud ERP-markt zal naar verwachting 63,3 miljard dollar bereiken met een CAGR van 13,60 AGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 26, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Cloud ERP-markt naar verwachting een CAGR van ~13,60 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 63,3 miljard in 2030.

De wereldwijde Cloud ERP-markt (Enterprise Resource Planning) verwijst naar de markt voor cloud-gebaseerde softwaresystemen die zijn ontworpen voor het beheren en integreren van belangrijke bedrijfsfuncties, zoals boekhouding, human resources, voorraadbeheer, supply chain management, customer relationship management (CRM) en meer. De wereldwijde cloud ERP-markt zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien als gevolg van de toenemende toepassing van cloud computing-technologieën door bedrijven van elke omvang en de behoefte aan meer flexibiliteit en efficiëntie in het beheer van complexe bedrijfsactiviteiten.

Download gratis een voorbeeld van de PDF-brochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2756

Wereldwijde Cloud ERP-markt Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Oracle (VS)
  • Global Shop Solutions (VS)
  • Genius Solutions (Canada)
  • IQMS (VS)
  • Deltek (VS)
  • Epicor (VS)
  • Ramco System (India)
  • Plex System (VS)
  • Workday (VS)
  • IFS (Zweden)
  • SAP (Duitsland)
  • Microsoft (VS)

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de wereldwijde Cloud ERP-markt. De pandemie heeft de vraag naar cloud-gebaseerde technologieën doen toenemen omdat veel bedrijven gedwongen werden om modellen voor werken op afstand aan te nemen en ervoor moesten zorgen dat hun bedrijfsactiviteiten ononderbroken konden doorgaan. Dit leidde tot een toename van de vraag naar cloud-gebaseerde ERP-systemen als bedrijven zochten naar manieren om hun activiteiten op afstand te beheren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Cloud ERP-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-erp-market-2756

Regionale analyse

De grootste regio in de wereldwijde Cloud ERP-markt is Noord-Amerika, waartoe de Verenigde Staten en Canada behoren. Noord-Amerika is al enkele jaren koploper op het gebied van cloudadoptie en de geavanceerde IT-infrastructuur en het hoge niveau van technologieadoptie hebben het een aantrekkelijke markt gemaakt voor cloud ERP-leveranciers.

De regio is de thuisbasis van verschillende toonaangevende leveranciers van cloud ERP, waaronder Oracle, SAP en Microsoft, die sterk aanwezig zijn op de Noord-Amerikaanse markt. De regio heeft een groot aantal kleine en middelgrote bedrijven die in toenemende mate cloud-gebaseerde technologieën gebruiken om hun operationele efficiëntie en flexibiliteit te verbeteren.

Als gevolg hiervan zal Noord-Amerika naar verwachting de komende jaren de wereldwijde cloud ERP-markt blijven domineren. Andere regio’s zoals Europa en Azië-Pacific zien echter ook een aanzienlijke groei in het gebruik van cloud ERP en zullen naar verwachting in de toekomst steeds belangrijkere markten worden voor cloud ERP-leveranciers.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreide marktinzichten.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Cloud ERP-markt is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in privé en hybride.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in lucht- en ruimtevaart, defensie en IT en telecommunicatie.

Gerelateerde rapporten

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Cloud ERP Market,Cloud ERP Market,Cloud ERP Market Size,Cloud ERP Market Share,Cloud ERP Market Growth,Cloud ERP Market Trends