header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor blockchaintechnologie zal tegen 2030 naar verwachting 137,8 miljard USD bereiken met een AGR van 67,5 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 26, 2023 3:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor Blockchain-technologie naar verwachting een CAGR van ~67,5 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 137,8 miljard in 2030.

Blockchain-technologie heeft veel aandacht gekregen in de verzekeringssector vanwege het potentieel om verschillende aspecten van de sector te transformeren, waaronder acceptatie, verwerking van claims, fraudepreventie en klantervaring.

Download gratis voorbeeldbrochure –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1708

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Oracle
  • Toegepaste Blockchain
  • Microsoft
  • Algorythmix
  • iXLedge
  • Auxesis Groep
  • Wachttijd,
  • AW
  • Earthport
  • BitPay
  • Cirkel BTL-groep
  • ConsenSys

De COVID-19 pandemie heeft een gemengde impact gehad op de blockchainverzekeringsmarkt. Aan de ene kant heeft de pandemie de behoefte aan digitale oplossingen, zoals blockchain, benadrukt om verzekeringsprocessen te stroomlijnen en efficiënter en veiliger te maken. Aan de andere kant heeft de pandemie ook geleid tot bezuinigingen en verminderde investeringen in nieuwe technologieën, wat de toepassing van blockchain in de verzekeringssector zou kunnen vertragen.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (123 pagina’s, grafieken, tabellen, cijfers) over de wereldwijde markt voor blockchaintechnologie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/block-chain-technology-market-1708

Regionale analyse

Noord-Amerika zal naar verwachting het grootste marktaandeel hebben in de markt voor blockchain in verzekeringen tijdens de prognoseperiode als gevolg van de aanwezigheid van verschillende toonaangevende marktspelers en de hoge adoptie van blockchaintechnologie in de verzekeringssector. Europa zal naar verwachting de op een na grootste markt zijn vanwege de groeiende toepassing van blockchain in de verzekeringssector en de aanwezigheid van gevestigde verzekeringsmaatschappijen. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR als gevolg van toenemende investeringen in blockchaintechnologie en de toepassing van digitale oplossingen in de verzekeringssector.

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt voor blockchaintechnologie is onderverdeeld in sectoren, dienstverleners, en

  • Op basis van sector:
    Zorgverzekeringen, Levensverzekeringen en Titelverzekeringen
  • Gebaseerd op Service Provider:
    Infrastructure provider, Application and solution en Middleware provider
  • Gebaseerd op toepassing:
    Betalingen, GRC-beheer, Schadeclaims, Identiteitsbeheer, Fraudedetectie en Schadebeheer
  • Gebaseerd op organisatie:
    Per kleine onderneming en Grote onderneming

Gerelateerde rapporten

Blader door meer Informatie- en Communicatietechnologie Onderzoeksrapporten.

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Global Blockchain Technology Market,Global Blockchain Technology Market Size,Global Blockchain Technology Market Share,Global Blockchain Technology Market Growth,Global Blockchain Technology Market SWOT Analysis