header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor software voor het traceren van bedrijfsmiddelen zal 45,82 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 16,26 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 27, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor software voor het volgen van bedrijfsmiddelen naar verwachting tussen 2023 en 2032 met een CAGR van 16,26 procent groeien en tegen 2032 een waarde van meer dan 45,82 miljard dollar vertegenwoordigen.

Software voor het volgen van bedrijfsmiddelen verwijst naar een systeem dat wordt gebruikt voor het beheren en volgen van bedrijfsmiddelen zoals apparatuur, gereedschap, voertuigen en andere waardevolle bronnen. Het gaat om het gebruik van software- en hardwaretechnologieën om de locatie, toestand en het gebruik van activa in realtime bij te houden. Software voor het volgen van bedrijfsmiddelen biedt bedrijven waardevolle inzichten in het gebruik van hun bedrijfsmiddelen, waardoor ze hun activiteiten kunnen optimaliseren, de prestaties van bedrijfsmiddelen kunnen verbeteren en kosten kunnen verlagen. De COVID-19 pandemie heeft echter een aanzienlijke impact gehad op de markt voor software voor het volgen van bedrijfsmiddelen, met de verstoring van toeleveringsketens en verminderde vraag vanuit verschillende industrieën. De pandemie heeft ook geleid tot meer gebruik van werken op afstand en virtuele samenwerking, wat heeft geleid tot een grotere behoefte aan software voor het volgen van bedrijfsmiddelen om bedrijfsmiddelen op afstand te beheren en te bewaken.

Gratis Premium rapport:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4439

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn,

  • Zebra Technologies Corporation (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Datalogic S.P.A (Italië)
  • Trimble Inc (VS)
  • Ubisense Group Plc. (VERENIGD KONINKRIJK)
  • Mojix Inc. (V.S.)
  • Stanley Black And Decker Inc. (Verenigde Staten)
  • Impinj Inc. (V.S.)
  • Zebra Technologies Corporation (VS)

Omvang van het rapport – Asset Tracking Software Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2032

USD 45,82 miljard

CAGR in 2023-2032

16.26%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4439

Segmentatie van de markt:

De wereldwijde markt voor software voor het volgen van bedrijfsmiddelen is onderverdeeld in componenten, implementaties, organisatiegrootte en verticale markten.

Gebaseerd op Component: Software en Service

Op basis van implementatie: Cloud en On-Premises

Gebaseerd op organisatiegrootte: Kleine & Middelgrote ondernemingen en Grote ondernemingen

Gebaseerd op Verticaal: BFSI, Detailhandel, Overheid, Autoindustrie en Productie

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Asset Tracking Software Markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/asset-tracking-software-market-4439

Regionale analyse:

De markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Noord-Amerika had het grootste aandeel in de markt voor software voor het volgen van activa in 2020, vanwege de hoge adoptie van geavanceerde technologieën, de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en de groeiende vraag naar oplossingen voor activabeheer in verschillende industrieën. De regio Azië-Pacific zal echter naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode, vanwege de toenemende toepassing van IoT- en cloudtechnologieën, de snelle digitalisering en de groeiende behoefte aan oplossingen voor activabeheer in opkomende economieën zoals India en China.

Gerelateerde artikelen:

In-Vehicle Video Surveillance Market Research Report – Forecast to 2032

India Perimeter Intrusion Detection and Prevention marktonderzoeksrapport – voorspelling voor 2032

Onderzoeksrapport Cellulaire M2M-markt – voorspelling voor 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com