header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor synthetisch rubber groeit en genereert enorme winsten tegen 2030

Jun 27, 2023 8:11 PM ET

Marktoverzicht synthetisch rubber

De markt voor synthetisch rubber zal naar verwachting 28,87 miljard dollar waard zijn in 2030, met een CAGR van 4,77 tijdens de prognoseperiode (2022-2030). In 2021 werd de markt gewaardeerd op 19,10 miljard USD.

De wereldwijde markt voor synthetisch rubber kan het echter moeilijk hebben om het groeitempo te behouden tijdens de COVID-19-aanval. De pandemie heeft de wereldwijde productiesector aanzienlijk beïnvloed.

Ontvang een gratis voorbeeld van de PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4952

Segmentatie:

De wereldwijde markt voor synthetisch rubber is door marktanalisten bestudeerd op basis van een segmentatie die het type en de eindgebruikindustrie omvat. Deze segmenten hebben inzichten die van invloed kunnen zijn op het marktresultaat, omdat ze door experts zijn verzameld uit een datapool. Cijfers en grafieken maken de gegevens betrouwbaarder.

Per type is de wereldwijde markt voor synthetisch rubber onderverdeeld in SBR, NBR, BR, EPDM, SBC en overige. Het segment ‘overige’ omvat typen zoals IR, IIR en CR. Het SBR-segment wordt veel gebruikt in de auto- en transportsector omdat het onderdeel wordt gebruikt voor zware voertuigen. De slijtvastheid maakt het de meest gekozen keuze.

Per eindgebruik is de wereldwijde markt voor synthetisch rubber onderverdeeld in automotive & transport, schoeisel, industrie, bouw en overige. Het segment automotive & transport heeft een marktaandeel van meer dan 65% en tijdens de prognoseperiode zal dit segment de markt blijven beheersen.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4952

Regionale analyse:

Azië-Pacific zal naar verwachting de wereldmarkt leiden omdat de regionale productiefaciliteiten een aanzienlijke hoeveelheid aanverwante producten produceren. India en China boeken aanzienlijke vooruitgang op de markt. De stijging in het autosegment zal de regionale markt naar verwachting verder stimuleren. Noord-Amerika boekt vooruitgang omdat de VS veel bijdraagt aan de sector.

Concurrentielandschap:

De wereldwijde markt voor synthetisch rubber profiteert van de tactische stappen die zijn genomen door een aantal invloedrijke bedrijven, zoals The Dow Chemical Company (VS), Synthetic Rubber Market zijn LANXESS (Duitsland), Kumho Petrochemical (Zuid-Korea), Versalis S.p.A. (Italië), LGChem (Zuid-Korea), JSR Corporation (Japan), Sumitomo Chemical Co. (Japan), Asahi Kasei Corporation (Japan), ExxonMobil (VS) en ZEON Corporation (Japan). Deze bedrijven en hun strategische ontwerpen om hun portfolio’s te verbeteren en hun aanwezigheid op de markt te versterken, zijn afhankelijk van stappen als overname, fusie, samenwerking, lancering, innovatie, branding en andere. Het verhogen van de prijs van onderzoek en ontwikkeling zal ook een aanzienlijke invloed hebben op de marktresultaten. MRFR registreerde deze veranderingen om te inspireren tot het beter bedenken van strategieën.

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/4952

Nieuws uit de industrie:

In mei 2020 onthulden onderzoekers van de Iowa State University dat ze een nieuw proces hadden ontdekt dat de duurzaamheid van perovskietcellen aanzienlijk kan verbeteren. Perovskietmodellen staan al bekend om hun lage kosten, maar ze zijn normaal gesproken niet zo duurzaam. Maar met dit nieuwe onderzoeksresultaat zal duurzaamheid geen probleem meer zijn. Het proces omvat kamers van glas en synthetisch rubber om de cellen te omringen en vervolgens drie sets internationale standaardtests met temperatuur. Het volgt ook methoden waarbij de test de hoge vochtbestendigheid begrijpt.

De productie van synthetisch rubber ondervindt enkele belemmeringen en dat blijkt duidelijk uit de COVID-19-analyse van de markt voor synthetisch rubber. De markt is beïnvloed door de verminderde inname van eindgebruikers als gevolg van lockdowns die bedrijven dwongen hun fabrieken tijdelijk te sluiten. De aanvoer steeg echter bij de productie van handschoenen voor medische professionals.

Gerelateerde rapporten @

  1. Antislipmarkt voor coatings https://www.marketresearchfuture.com/reports/anti-slip-coatings-market-7394
  2. Aromatische markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/aromatics-market-930
  3. AdBlue-markthttps://www.marketresearchfuture.com/reports/ad-blue-market -790

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Synthetic Rubber Market,Synthetic Rubber Market size,Synthetic Rubber Market share,Synthetic Rubber Market trends