header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde groei van de pilsmarkt met de nieuwste trends en het toekomstige aanbod voor 2022-2030

Jun 27, 2023 12:12 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Lager markt naar verwachting een CAGR van ~3 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 400 miljard in 2030.

De Lager-markt verwijst naar de markt voor bier dat wordt gebrouwen met een giststam van lage gisting, die doorgaans bij koelere temperaturen wordt vergist dan andere biersoorten. Lagers kunnen variëren in kleur en smaak, maar staan over het algemeen bekend om hun knapperige, zuivere smaak en lichte body. COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de Lager markt, aangezien de pandemie heeft geleid tot wijdverspreide sluitingen van bars en restaurants, die belangrijke verkooppunten zijn voor bier. Daarnaast heeft de economische neergang als gevolg van de pandemie geleid tot lagere consumentenbestedingen aan discretionaire artikelen zoals bier, wat de markt verder heeft beïnvloed.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10802

Lager Market (1)

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn Anheuser-Busch InBev, Founders Hill Brewing Co, LLC, Carlsberg A/S, Diageo Plc, Lakefront Brewery Inc, Anchor Brewing Co, LLC, Squatters Pubs and Craft Beers, Sierra Neveda Brewing Company, The Boston Beer Company, United Breweries Limited en anderen.

Segmentatie van de markt

De wereldwijde Lager markt is gesegmenteerd in type en distributiekanaal.

Naar producttype: Premium en Standaard

Distributiekanaal: On Trade en Off Trade

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/lager-market-10802

Regionale analyse

In termen van regionale analyse is de Lager markt een wereldwijde markt met aanzienlijke verschillen in consumptiepatronen tussen de regio’s. In termen van productie zijn de belangrijkste Lager producerende landen Duitsland, de Verenigde Staten en China. In termen van consumptie zijn Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific de grootste markten voor Lager. Binnen deze regio’s zijn er aanzienlijke verschillen in smaakvoorkeuren en consumptiegewoonten, wat de vraag naar verschillende soorten Lager kan beïnvloeden. Daarnaast kunnen verschillen in regelgeving tussen regio’s invloed hebben op de distributie en marketing van Lager-producten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten van Market Research Future:

Craft Beer Market Research Report Information Per Type (Ale, Lager en Stouts), Per Ingrediënten (Mout, Gist, Enzymen, Hop en Andere), Per Distributiekanaal (Store-Based, Non-Store-Based), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overde biermarkt: Informatie per type (Ale, Lager en Stouts & Porters), per ingrediënt (Mout, Gist, Enzymen en Hop), per verpakking (Blik, Fles en Tapbier) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]