header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Isatoïnezuuranhydride Markt Diepgaande Analyse Groeiprojectie met Regionale Vraag en Inkomstenprognose 2030

Jun 27, 2023 4:01 PM ET

Isatoïnezuuranhydride marktoverzicht

De wereldwijde markt voor anhydride van isatoïnezuur werd gewaardeerd op 47.951,43 duizend USD in 2021 en zal naar verwachting een CAGR van 2,93% registreren om 62.624,07 duizend USD te bereiken tegen het einde van 2030.

MRFR bevindingen onthult de isatoïnezuuranhydride. De snelle groei van de farmaceutische industrie wordt gezien als de primaire oorzaak die de markt voor anhydride van isotoonzuur in de nabije toekomst kan onderstrepen. De expansie van de markt voor isatoïnezuur kan worden toegeschreven aan de toename van de toepassingen van het product in kleurstoffen en pigmenten. Een toename in koopkracht, verbetering van de levensstijl van consumenten en een stijging van het besteedbaar inkomen van consumenten zijn andere oorzaken die kunnen bijdragen aan de expansie van de markt voor isotoonzuuranhydride in zich ontwikkelende economieën.

De toename in het gebruik van anhydride van isotoonzuur als agrochemisch middel, vooral om de groei van herbiciden te remmen en pesticiden te voorkomen, kan de vraag stimuleren, wat naar verwachting de markt voor anhydride van isotoonzuur zal stimuleren. De introductie van hoogproductieve gewastechnologieën als gevolg van de toenemende vraag naar voedsel kan de groei van de markt voor anhydride van isatoïnezuur stimuleren.

De chemische industrie draagt aanzienlijk bij aan het BBP van de wereld. De toename in de toepassing van isatoïnezuuranhydride als kettingstopper bij de productie van polymeren, als chemisch tussenproduct en bij de productie van rubber vanwege zijn eigenschappen, zoals chemische stabiliteit, kan de expansie van de markt ondersteunen. Leveranciers van isatoïnezuur investeren in het vereenvoudigen van hun supply chain-oplossingen omdat de vraag naar producten die isatoïnezuur bevatten, zoals parfums, smaakstoffen, polymeren en voedingsmiddelen en dranken, de markt ten goede kan komen.

De vluchtige kosten van het product en het bestaan van verschillende substituten voor het product kunnen de groei van de markt voor anhydride van isatoïnezuur in de analyseperiode echter beperken.

Download een gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3325

Segmentatie van de markt

De segmentstudie van de wereldwijde markt voor isatoïnezuuranhydride is gebaseerd op toepassing en eindgebruik.

De toepassingssegmenten van de markt voor anhydride van isatoïnezuur zijn onder andere pesticiden, pigmenten, herbiciden, aroma’s en saccharine. Het farmaceutische segment kan tegen 2023 het grootste marktaandeel van de wereldwijde markt voor anhydride van isatoïnezuur in handen hebben. Quinazoline- en quinazolinoonderivaten hebben antimicrobiële eigenschappen. De stijging van het aantal infecties stimuleert de verkoop van chinazoline en aanverwante geneesmiddelen. Dit kan de opleving van het farmaceutische segment van de markt verklaren. Bovendien kan het gebruik van isatoëzuuranhydride bij de productie van anthranilaatderivaten, die verschillende medicinale voordelen hebben, de markt voor isatoëzuuranhydriden de komende jaren beïnvloeden.

De segmenten van de markt voor anhydride van isatoïnezuur voor eindgebruik in de industrie zijn onder andere agrochemicaliën, kleurstoffen, farmaceutische producten, levensmiddelen, & dranken en parfum. De toename in het gebruik van isatoïnezuuranhydride bij de productie van medische producten en verfchemicaliën kan bijdragen aan de stijging van de markt. Parfums die jasmijn en sinaasappelsmaak kunnen imiteren, worden bereid uit isatoïnezuuranhydride en esters daarvan. De toename van de vraag naar parfums onder de welvarende bevolking kan de markt ten goede komen. UV-absorbers en corrosieremmers voor verschillende metalen kunnen de markt voor anhydride van isatoïnezuur de komende jaren versterken.

Praat met onze analisten @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/3325

Regionale analyse

Verwacht wordt dat Azië-Pacific het grootste marktaandeel zal hebben omdat het verbruik van anhydride van isatoïnezuur hoog is, wat blijkt uit de toenemende verkoop van agrochemicaliën en pigmenten voor kleurstoffen. De stijging van de vraag naar agrochemicaliën in China, Taiwan, India, Japan en Zuid-Korea als gevolg van de invoering van moderne en effectieve landbouwpraktijken in Azië-Pacific kan de regionale markt voor anhydride van isatoïnezuur stimuleren.

In Europa kan de groei van de markt voor anhydride van isatoïnezuur worden toegeschreven aan de hoge verkoop van parfum door de welvarende bevolking en de toename in de toepassing van anhydride van isatoïnezuur in de farmaceutische sector, die rijk is aan geld. Daarnaast kan de uitbreiding van de voedingsmiddelen- en drankenindustrie de EU-markt beïnvloeden.

In Noord-Amerika kan de snelle expansie van de markt voor anhydride van isatoïnezuur worden toegeschreven aan de stijging van het verbruik van isatoïnezuur in de bloeiende farmaceutische en landbouwindustrie. De VS kan de markt in Noord-Amerika aanvoeren vanwege de toenemende prevalentie van ziekenhuisinfecties.

In Latijns-Amerika kan de markt voor anhydride van isatoïnezuur matig groeien door de penetratie van moderne technologieën en de toename van het aantal nieuwe spelers.

Aanvragen voor maatwerk @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/3325

Belangrijkste spelers

BASF SE (Duitsland), Alfa Aesar (India), The Dow Chemical Company (VS), Crystal Quinone Pvt. Ltd. (India), Wujiang New Sun isatoic acid anhydride markt. (India), Wujiang New Sunlion Chemical Co. (China), Taj Active Pharmaceuticals Ingredients (India), HIMALAYA CHEMICALS (India), KESHAR EMULSION PVT LTD (India), ISHITA INDUSTRIES (India) en TCI (Shanghai) Development Co., Ltd (China) zijn enkele gereputeerde spelers in de wereldwijde markt voor isatoïnezuuranhydride die door MRFR worden geprofileerd.

Gerelateerde rapporten @

  1. Thermische keramiekmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/thermal-ceramics-market-9514
  2. Hexaan markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/hexane-market-1057
  3. Benzoëzuurmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/benzoic-acid-market-1119

Market Research Future®99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013United States of AmericaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Isatoic Acid Anhydride Market,Isatoic Acid Anhydride Market size,Isatoic Acid Anhydride Market share,Isatoic Acid Anhydride Market trends