header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Luchtlagermarkt Kritische groei-inzichten, prijstrends, nieuwe kansen en uitdagingen tegen 2030

Jun 27, 2023 12:11 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor luchtlagers naar verwachting een CAGR van 7,56% registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 7,49493 miljard in 2030.

De markt voor luchtlagers verwijst naar de markt voor apparaten die een dunne luchtfilm gebruiken om een wrijvingsarme interface te creëren tussen twee oppervlakken. Luchtlagers worden gebruikt in verschillende toepassingen, waaronder apparatuur voor de productie van halfgeleiders, medische apparatuur, ruimtevaart en precisiemachines. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de markt voor luchtlagers. Enerzijds is de vraag naar luchtlagers in medische apparatuur en apparatuur voor halfgeleiderfabricage gestegen door de toegenomen vraag naar deze producten tijdens de pandemie. Aan de andere kant hebben de verstoring van de wereldwijde toeleveringsketens en de verminderde productieactiviteit in veel industrieën een negatieve invloed gehad op de markt.

Download een voorbeeld van de PDF-brochure: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7155

Air Bearings Market

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn APG-Neuros Inc., Mohawk Innovative Technology Inc., IBS Precision Engineering, Air Bearings Ltd., Capstone Turbine Corporation, Leuven Air Bearings NV, Bladon Jets, Hot Air Systems Inc. en Honeywell International Inc.

Markt Segmentatie

De wereldwijde luchtlagermarkt is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van type: Hydrostatisch/Aerostatisch en Hydrodynamisch/Aerodynamisch

Op basis van toepassing: Precisiegereedschappen, Hogesnelheidsmachines en Andere

Gebaseerd op eindgebruiker: Luchtvaart, Automobiel, Medisch, Ruimtevaart, HVAC, Microturbine, Compressoren, Halfgeleider, Afvalwaterbeheer en Anderen

Bekijk de volledige rapportgegevens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-bearings-market-7155

Regionale analyse

In termen van regionale analyse wordt verwacht dat de regio Azië-Pacific de luchtlagermarkt zal domineren vanwege de aanwezigheid van een groot aantal halfgeleiderfabrikanten en andere high-tech industrieën in landen als China, Japan en Zuid-Korea. Noord-Amerika en Europa zijn ook belangrijke markten voor luchtlagers als gevolg van de aanwezigheid van geavanceerde productie-industrieën in deze regio’s. De markt in deze regio’s kan echter beïnvloed worden door de aanhoudende handelsspanningen en onzekerheid veroorzaakt door Brexit. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika, zullen naar verwachting een gematigde groei doormaken op de markt voor luchtlagers.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over Aerospace & Defense Industry, door Market Research Future:

Aerospace Bearing Market Research Report Information per platform (commercieel en militair), type (kogellagers, rollagers en andere), toepassing (motoren, vluchtregelsystemen, vliegtuigconstructie, landingsgestellen en andere), materiaal (roestvrij staal, vezelversterkte composieten, kunststoffen, aluminiumlegeringen en andere) en regio (Noord-Amerika, Midden-Oosten Afrika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika) – voorspelling voor 2030.

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor luchtremsystemen per technologie (T.C.S. (tractiecontrolesysteem), E.S.C. (elektronische stabiliteitscontrole), EBD (elektronische remkrachtverdeling), A.B.S. (antiblokkeerremsysteem)), per voertuigtype (zware bedrijfsvoertuigen, bakwagens, opleggers, bussen), per toepassing (personen, commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

OPMERKING: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de invloed ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints in overweging nemen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Air Bearings Market,Air Bearings Industry,Global Air Bearings Market,Air Bearings Market Size,Air Bearings Market Share,Air Bearings Market Demand,Air Bearings Market Growth,Air Bearings Market Trends,Air Bearings Market Analysis,Air Bearings Market Research Report