header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor 3D geïntegreerde circuits zal naar verwachting USD 34,9 miljard bereiken en groeien met een CAGR van 20,1 van 2022 tot 2030

Jun 28, 2023 7:00 PM ET

3D Integrated Circuit marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de 3D Integrated Circuit-markt naar verwachting een CAGR van ~ 20,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 34,9 miljard in 2030. De 3D IC-markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende vraag naar compacte en hoogwaardige elektronische apparaten in verschillende sectoren zoals consumentenelektronica, telecommunicatie, auto’s, gezondheidszorg en ruimtevaart. De toepassing van 3D IC’s stelt fabrikanten in staat om de beperkingen van conventionele 2D IC’s, zoals interconnectievertragingen, stroomverbruik en beperkte afmetingen, te overwinnen. 3D-IC’s bieden een hogere circuitdichtheid en een kortere interconnectielengte, wat leidt tot een betere signaalintegriteit, een lager energieverbruik en een hogere snelheid. Door het stapelen van meerdere lagen in 3D IC’s kan de vormfactor aanzienlijk worden verkleind, waardoor kleinere, lichte en draagbare apparaten kunnen worden ontwikkeld.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1763

Belangrijkste spelers:

  • United Microelectronics Corporation
  • Tezzaron Semiconductor Conductor Corporation
  • 3M Bedrijf Besang Inc.
  • IBM Corporation
  • Xilinx Inc.
  • Monolithic 3D Inc.
  • Intel Corporation
  • Toshiba Corp. Amkor Technologie
  • Samsung Electronics Co. Ltd.,

zijn de belangrijkste leveranciers op de 3D Integrated Circuit-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-ic-market-1763

Regionale analyse van de 3D geïntegreerde schakeling markt:

Noord-Amerika is een toonaangevende regio op de markt voor 3D geïntegreerde schakelingen. De aanwezigheid van grote halfgeleiderbedrijven, onderzoeksinstellingen en een sterke focus op technologische innovatie heeft bijgedragen aan de groei van de markt. Daarnaast heeft de toegenomen toepassing van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie (AI), het internet der dingen (IoT) en autonome voertuigen de vraag naar 3D-geïntegreerde schakelingen in deze regio gestimuleerd.

Europa heeft ook een aanzienlijke groei doorgemaakt in de markt voor 3D geïntegreerde schakelingen. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk hebben een sterke aanwezigheid van halfgeleiderfabrikanten en onderzoeksorganisaties. De initiatieven van de Europese Unie ter bevordering van geavanceerde technologieën en investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben de marktgroei in deze regio verder gestimuleerd.

De regio Azië-Pacific is een belangrijke speler op de markt voor 3D geïntegreerde schakelingen. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en Taiwan zijn dominant aanwezig in de halfgeleiderproductie. Deze landen staan bekend om hun geavanceerde productiemogelijkheden, technologische expertise en investeringen in onderzoek en ontwikkeling. De stijgende vraag naar consumentenelektronica, smartphones en auto-elektronica in de regio heeft de groei van de markt voor 3D geïntegreerde schakelingen gestimuleerd.

3D geïntegreerd circuit marktsegmentatie:

De 3D Integrated Circuit markt is onderverdeeld in componenten, toepassing, technologie en product.

Componenten: Through Glass Vias (TGV’s), Through Silicon Vias (TSV’s)

Toepassing: Ruimtevaart en industrie, telecommunicatie en IT, auto’s, consumentenelektronica, medisch, industrieel

Technologie: Technologietype, 3D gestapelde IC’s, monolithische 3D IC’s, integratie en verpakkingstype

Producten: 3D-geheugen, lichtemitterende diodes (LED’s), CMOS-beeldsensoren, sensoren en MEM’s

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1763

Lees meer artikel-

Optische Transceiver Marktonderzoeksrapport– Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor operationele versterkers – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Interactieve Kiosk Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Digitale paneelmeter markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Perimeter Intrusion Detection Systems marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  3D Integrated Circuit Market,3D Integrated Circuit Market Size,3D Integrated Circuit Market Share,3D Integrated Circuit Market Growth