header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bedrijfsvideo zal naar verwachting USD 31,17 miljard bereiken met een CAGR van 9,13 in 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 28, 2023 7:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Enterprise Video-markt naar verwachting een CAGR van 9,13 registreren van 2023 tot 2032 en een waarde hebben van meer dan 31,17 miljard USD tegen 2032.

De bedrijfsvideomarkt verwijst naar de industrie die videogebaseerde communicatie- en samenwerkingsoplossingen biedt aan bedrijven en organisaties. Dit kan onder andere videoconferenties, webinars, live streaming en video content management systemen omvatten. De bedrijfsvideomarkt groeit snel, gedreven door de toenemende behoefte aan werken op afstand, de invoering van digitale transformatie-initiatieven en het groeiende belang van video als voorkeursmedium voor communicatie en betrokkenheid.

De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de enterprise videomarkt. Veel organisaties hebben snel videoconferenties en samenwerkingstools moeten implementeren om hun werknemers verbonden en productief te houden. De pandemie heeft ook geleid tot een toename van virtuele evenementen, zoals webinars en online conferenties, wat de toepassing van zakelijke video-oplossingen verder heeft gestimuleerd.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Microsoft Corporation
  • Avaya Inc.
  • Polycom
  • Rimage Bedrijf
  • Internationale Machines
  • Kaltura
  • Verizon Communications
  • Cisco

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport

Omvang van het rapport – Markt voor bedrijfsvideo:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

USD 31,17 miljard

CAGR tijdens 2023-2032

9.13%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentatie van de markt:

De Enterprise Video-markt is onderverdeeld in leveringsmodus, toepassing en eindgebruik.

Op basis van de leveringsmodus is de markt onderverdeeld in videoconferenties en webconferenties.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in training, & ontwikkeling en bedrijfsleren.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in BFSI, productie, media & entertainment en gezondheidszorg.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio van de bedrijfsvideomarkt, op de voet gevolgd door Europa en de regio Azië-Stille Oceaan. De Noord-Amerikaanse bedrijfsvideomarkt wordt gedreven door factoren zoals de hoge adoptie van geavanceerde technologieën, een groot aantal technologiebedrijven en de toenemende behoefte aan oplossingen voor werken op afstand.

Bladeren door diepgaand marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Enterprise Video Market-

https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-video-market-1932

In Europa wordt de bedrijfsvideomarkt gedreven door de groeiende toepassing van cloud-gebaseerde oplossingen, de toenemende vraag naar videoconferenties en samenwerkingstools en de groei van de e-learning en online training industrie.

Gerelateerde rapporten:

Edge Computing-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

OnderzoeksrapportGeospatial Analytics-markt – Wereldwijde prognose tot 2032

Onderzoeksrapport overkunstmatige intelligentie in de onderwijsmarkt – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com