header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor CMOS- en sCMOS-beeldsensoren zal naar verwachting 38,6 miljard dollar bereiken en groeien met een CAGR van 6,9 tussen 2022 en 2030.

Jun 28, 2023 6:00 PM ET

CMOS en sCMOS beeldsensor marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor CMOS- en sCMOS-beeldsensoren naar verwachting een CAGR van ~6,9 registreren van 2022 tot 2030 en tegen 2030 een waarde van meer dan 38,6 miljard USD vertegenwoordigen.

CMOS (Complementary Metal-Oxide-Semiconductor) en sCMOS (Scientific Complementary Metal-Oxide-Semiconductor) beeldsensoren zijn elektronische componenten die worden gebruikt in digitale camera’s, smartphones, medische apparatuur en andere beeldverwerkingsapparaten om optische beelden om te zetten in digitale signalen. Deze markt omvat de productie, verkoop en distributie van CMOS en sCMOS beeldsensoren aan original equipment manufacturers (OEM’s) en eindgebruikers in verschillende industrieën, zoals de auto-industrie, consumentenelektronica, gezondheidszorg, ruimtevaart en defensie. De markt wordt gedreven door factoren zoals de toenemende vraag naar beeldvorming met hoge resolutie, de groei van de smartphone-industrie en de vooruitgang in medische beeldvormingstechnologieën.

Tijdens de eerste maanden van de pandemie daalde de vraag naar beeldvormende apparatuur als gevolg van de lockdowns en beperkingen op reizen en buitenactiviteiten. Toen werken op afstand en online leren echter de norm werden, steeg de vraag naar webcams en andere beeldvormende apparatuur voor videoconferenties en virtuele vergaderingen. Dit resulteerde in een toename van de vraag naar CMOS en sCMOS beeldsensoren.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/909

Belangrijkste spelers:

  • BAE Systems PLC
  • Sony Corporation
  • Canon Inc.
  • Panasonic Corporation
  • Galaxycore Inc.
  • SK Hynix Inc.
  • ON Halfgeleider Corporation
  • OmniVision Technologies Inc.
  • Samsung Electronics Corporation Ltd
  • Teledyne Technologies Inc.
  • Sharp Corporation,

zijn de belangrijkste leveranciers in de CMOS- en sCMOS-beeldsensor markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/cmos-scmos-image-sensor-market-909

Regionale analyse van de CMOS- en sCMOS-beeldsensormarkt:

Azië-Pacific (APAC) is momenteel de grootste regio op de markt voor CMOS- en sCMOS-beeldsensoren. De APAC-regio is de thuisbasis van verschillende grote fabrikanten van CMOS- en sCMOS-beeldsensoren en heeft een aanzienlijk marktaandeel in termen van zowel productie als consumptie. Dit is voornamelijk te danken aan de groeiende vraag naar consumentenelektronica en de toenemende toepassing van geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, de auto-industrie en de lucht- en ruimtevaart.

Met name China heeft zich ontpopt tot een belangrijke speler op de markt voor CMOS- en sCMOS-beeldsensoren. Verschillende binnenlandse fabrikanten breiden hun productiecapaciteit snel uit en investeren in onderzoek en ontwikkeling om geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën te ontwikkelen. Dit heeft de groei van de markt in de APAC-regio verder aangewakkerd.

CMOS- en sCMOS-beeldsensor marktsegmentatie:

De markt voor CMOS- en sCMOS-beeldsensoren is onderverdeeld in specificaties en toepassingen.

Op basis van de specificatie is de markt onderverdeeld in verwerkingstype en spectrum.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in consumentenelektronica en auto’s.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=909

Lees meer artikel-

Smart Grid Sensors Marktonderzoeksrapport – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor ruisarme versterkers – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voordruktransmitters – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorinfrastructuurmonitoring – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorslimme aangesloten apparaten – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  CMOS and sCMOS Image Sensor Market,CMOS and sCMOS Image Sensor Market Size,CMOS and sCMOS Image Sensor Market Share,CMOS and sCMOS Image Sensor Market Growth