header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor datacenterkoeling zal 28,3631 miljard dollar bereiken, met een AGR van 10,50 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 28, 2023 6:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor datacenterkoeling naar verwachting een CAGR van 10,50rom 2023 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 28,3631 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor datacenterkoeling verwijst naar de industrie die oplossingen en technologieën biedt om optimale bedrijfsomstandigheden voor datacenters te handhaven. Datacenters genereren een aanzienlijke hoeveelheid warmte door de krachtige computerapparatuur en hebben daarom koelsystemen nodig om de temperatuur en vochtigheidsgraad binnen aanvaardbare grenzen te houden. De markt wordt gedreven door de toenemende vraag naar datacenters als gevolg van de toenemende toepassing van cloud computing, big data analytics en andere digitale diensten.

De pandemie heeft ook duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is om de gezondheid en veiligheid van datacenterpersoneel te waarborgen. De koelsystemen van datacenters spelen een cruciale rol bij het handhaven van de temperatuur en vochtigheidsgraad die nodig zijn voor een betrouwbare werking. Exploitanten hebben nieuwe protocollen moeten implementeren om de veiligheid van hun personeel te waarborgen en tegelijkertijd de uptime te handhaven.

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Fujitsu Ltd. (Japan)
  • Asetek A/S (Denemarken)
  • De Mitsubishi-groep (Japan)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Rittal GmbH & Co. KG (Duitsland)
  • Hitachi Ltd. (Japan)
  • 4energy (VK)
  • 3M (VS)
  • Degree Controls (VS)
  • Wakefield-Vette Inc (VS)
  • The Heico Companies LLC (VS)

Klik hier voor een voorbeeld van een eersteklas rapport

Omvang van het rapport – Markt voor datacenterkoeling:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2030

USD 28,3631 miljard

CAGR tijdens 2023-2030

10.50%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2030

Marktsegmentatie:

De markt voor datacenterkoeling is onderverdeeld in type, component en omvang.

Op basis van de component is de markt onderverdeeld in koelmachines, economizers en serverkoeling.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in vloeistof en lucht.

Op basis van de omvang is de markt onderverdeeld in KMO’s en grote ondernemingen.

Koop nu het Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio op de markt voor datacenterkoeling. Dit komt door de aanwezigheid van een groot aantal datacenters in de regio, met name in de Verenigde Staten, waar grote technologiebedrijven hun hoofdkantoor en datacenters hebben. De vraag naar datacenterkoelingsoplossingen in Noord-Amerika wordt gestimuleerd door de snelle groei van digitale diensten, zoals cloud computing, big data analytics en het Internet of Things (IoT).

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Markt voor datacenterkoeling

https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-center-cooling-market-1913

Europa is een andere belangrijke markt voor datacenterkoelingsoplossingen, gedreven door de groei van digitale diensten en de toenemende vraag naar cloud computing en dataopslag. De regio richt zich ook op energie-efficiëntie en duurzaamheid, waardoor de toepassing van energie-efficiëntere koeloplossingen in datacenters wordt gestimuleerd.

Gerelateerde rapporten:

Artificial Intelligence (AI) in Manufacturing Market Research Report- Wereldwijde voorspelling voor 2030

Randcomputing marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Social Media Analytics-marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Data Center Cooling Market,Data Center Cooling Market Share,Global Data Center Cooling Market,Data Center Cooling Market Trends,Data Center Cooling Market Demand,Data Center Cooling Market Growth,Data Center Cooling Market Research,Data Center Cooling Market Size