header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor slimme verlichting zal naar verwachting 40 miljard USD bereiken en groeien met een CAGR van 20,1 rom 2022 tot 2030

Jun 28, 2023 9:00 PM ET

Inzichten in de markt voor slimme verlichting:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor slimme verlichting naar verwachting een CAGR van ~20,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 40 miljard in 2030.

Slimme verlichting verwijst naar het gebruik van geavanceerde technologie, zoals sensoren, draadloze communicatie en intelligente besturingssystemen, om verlichting op een efficiëntere en handigere manier te regelen. De markt voor slimme verlichting omvat een breed scala aan producten, zoals slimme lampen, slimme schakelaars en slimme verlichtingsarmaturen. De COVID-19 pandemie heeft een gemengd effect gehad op de markt van slimme verlichting. Enerzijds heeft de toegenomen aandacht voor hygiëne en gezondheidsveiligheid in gebouwen de vraag gestimuleerd naar handenvrije besturingssystemen en slimme verlichtingsoplossingen die gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Aan de andere kant heeft de door de pandemie veroorzaakte economische vertraging geleid tot een afname van de bouwactiviteit en een vertraging in de toepassing van nieuwe slimme gebouwtechnologieën.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/991

Belangrijkste spelers:

  • Koninklijke Philips (Nederland)
  • Osram Gmbh (Duitsland)
  • Lutron Electronics Co. Inc. (VS)
  • Legrand S.A. (Frankrijk)
  • Daintree Networks (VS)
  • Bridgelux (VS)
  • Echelon Corporation (VS)
  • Streetlight Vision (Frankrijk)
  • Zumtobel (Oostenrijk)
  • Honeywell (VS)
  • Acuity Brands Inc (VS)
  • General Electric Company (VS)
  • Eaton Corporation (Ierland),

zijn de belangrijkste leveranciers op de markt voor slimme verlichting.

Krijg volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-lighting-market-991

Regionale analyse van de markt voor slimme verlichting:

In Noord-Amerika wordt de markt gedreven door de toenemende toepassing van slimme huizen, wat heeft geleid tot de integratie van slimme verlichtingssystemen. Daarnaast is de regio getuige van een groeiende trend van slimme steden, wat de vraag naar slimme verlichtingssystemen verder aanwakkert.

In Europa wordt de markt voornamelijk gedreven door de toenemende toepassing van energie-efficiënte verlichtingssystemen en de groeiende vraag naar slimme verlichting in commerciële ruimtes. In deze regio wordt ook veel geïnvesteerd in slimme stadsprojecten, wat de groei van de markt stimuleert.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken in de markt voor slimme verlichting vanwege de toenemende toepassing van slimme huizen en de groeiende trend van verstedelijking. Daarnaast dragen overheidsinitiatieven ter bevordering van het gebruik van energiezuinige verlichtingssystemen ook bij aan de groei van de markt in deze regio.

De rest van de wereld, waaronder het Midden-Oosten en Afrika en Latijns-Amerika, is ook getuige van een aanzienlijke groei in de markt voor slimme verlichting. De groei in deze regio wordt gedreven door het toenemende gebruik van slimme huizen en de groeiende trend van slimme stadsinitiatieven.

Segmentatie van de markt voor slimme verlichting:

De wereldwijde markt voor slimme verlichting is onderverdeeld in componenten, producttypes, lichtbronnen en communicatietechnologie.

Gebaseerd op Component: Software en Service

Op basis van producttype: Armaturen en Verlichtingsregelaars

Op basis van lichtbron: LED, FL en HID

Gebaseerd op communicatietechnologie: Bedraad en draadloos

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=991

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportBrandstofkaartmarkt – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapportlaserprintermarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor actiecamera’s – Wereldwijde voorspelling tot 2027

OnderzoeksrapportTelecomapparatuur Markt – Voorspelling tot 2027

System On Chip (SoC) Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Smart Lighting Market,Smart Lighting Market Size,Smart Lighting Market Share,Smart Lighting Market Growth