header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de markt voor cloudinfrastructuurdiensten zal naar verwachting USD 446,275 miljard bereiken met een AGR van 17,63 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 28, 2023 4:00 PM ET

Market Research Future Insights:

De markt voor infrastructuurdiensten in de cloud verwijst naar de markt voor infrastructuurdiensten in de cloud, waaronder computerhulpbronnen, opslag en netwerken die door externe leveranciers via het internet worden geleverd. Deze diensten bieden bedrijven en organisaties toegang tot en gebruik van IT-infrastructuur op een pay-as-you-go basis, waardoor er geen kapitaalinvesteringen vooraf nodig zijn en de last van het onderhouden en beheren van hun eigen IT-infrastructuur wordt verminderd.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de markt voor cloudinfrastructuurdiensten. De pandemie heeft de adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen en diensten versneld doordat bedrijven en organisaties zijn overgeschakeld op werken op afstand en online activiteiten. De behoefte aan veilige en betrouwbare cloudinfrastructuur ter ondersteuning van werken op afstand, e-commerce en online samenwerking is toegenomen, wat de vraag naar cloudinfrastructuurdiensten heeft gestimuleerd.

Klik hier voor het Premium-rapport

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Microsoft Corporation (VS)
  • Fujitsu Limited (Japan)
  • SaaS
  • International Business Machines Corporation (VS)
  • PaaS
  • Cisco Systems Inc. (VS)
  • VMware Inc. (VS)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Google Inc. (VS)
  • Hewlett-Packard Enterprise (VS)

Omvang van het rapport – Cloud Infrastructure Services Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

446,275 miljard dollar

CAGR tijdens 2023-2032

17.63%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Segmentatie van de markt:

  • De wereldwijde markt voor cloudinfrastructuurdiensten is onderverdeeld in diensten, implementaties en verticale segmenten.
  • Gebaseerd op diensten: laaS, PaaS en SaaS
  • Op basis van implementatie: Publiek, Privaat en Hybride
  • Gebaseerd op Verticals: BFSI, Productie, Detailhandel, Energie, Logistiek, Onderzoek en Ontwikkeling

Regionale analyse:

Noord-Amerika is de grootste markt voor cloudinfrastructuurdiensten, gevolgd door Europa en Azië-Pacific. De markt in Noord-Amerika wordt gedreven door factoren zoals de aanwezigheid van een groot aantal aanbieders van cloudinfrastructuurdiensten, de hoge adoptie van cloudcomputing en de groeiende trend van digitale transformatie in verschillende sectoren.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (102 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Cloud Infrastructure Services Market-
https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-infrastructure-services-market-1599

De Azië-Pacific markt zal naar verwachting groeien met de hoogste CAGR tijdens de prognoseperiode, gedreven door factoren zoals de toenemende adoptie van cloud-gebaseerde oplossingen door KMO’s, de stijgende vraag naar digitale diensten en de groeiende investeringen in cloud-infrastructuur door overheden en ondernemingen.

Gerelateerde rapporten:

Blockchain in Smart Home Market Research Report- Wereldwijde voorspelling voor 2027

Onderzoeksrapportover de webfiltermarkt – Wereldwijde prognose tot 2030

Firewall als een service marktonderzoeksrapport – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud Infrastructure Services Market,Global Cloud Infrastructure Services Market,Cloud Infrastructure Services Market Size,Cloud Infrastructure Services Market Share,Cloud Infrastructure Services Market Growth,Cloud Infrastructure Services Market Demand