header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Customer Experience Management zal 17,68 miljard dollar bereiken, met een CAGR van 17,9 tot 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 29, 2023 2:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Customer Experience Management-markt naar verwachting een CAGR van 17,9 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 17,68 miljard in 2030.

De Customer Experience Management (CEM) markt verwijst naar de verzameling software, diensten en technologieën die zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren en verbeteren van de algehele ervaring van hun klanten. Het uiteindelijke doel van CEM is om klanten een naadloze en bevredigende ervaring te bieden op alle touchpoints en kanalen, inclusief online en offline interacties. De CEM-markt is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid omdat bedrijven het belang inzien van het leveren van uitzonderlijke klantervaringen om groei en concurrentievermogen te stimuleren.

De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de Customer Experience Management (CEM) markt. Bedrijven realiseerden zich dat de mogelijkheid om gepersonaliseerde, naadloze en consistente klantervaringen te bieden via meerdere kanalen en contactpunten belangrijker was dan ooit tevoren. Als gevolg daarvan was er een toename in de vraag naar CEM-oplossingen zoals feedbackmanagement, social media monitoring en analysetools.

Gratis Premium rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2863

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • IBM Corporation (VS)
  • SAS Institute Inc. (VS)
  • Adobe Systems Incorporated (VS)
  • Tech Mahindra Limited (India)
  • Oracle Corporation (VS)
  • Open Text Corporation (Canada)
  • Nokia Networks (Finland)
  • Avaya Inc. (V.S.)
  • SDL (VERENIGD KONINKRIJK)

Omvang van het rapport – Customer Experience Management Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 17,68 miljard

CAGR tijdens 2022-2030

17.9%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Segmentatie van de markt:

De Customer Experience Management-markt is onderverdeeld in service en eindgebruiker.

Op basis van de service is de markt onderverdeeld in callcenters, e-mail en sociale media.

Op basis van de eindgebruiker is de markt onderverdeeld in BFSI, gezondheidszorg, productie en detailhandel.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Verkrijg Uitgebreid marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is momenteel de grootste regio in de CEM markt. Noord-Amerika heeft een sterk ontwikkelde digitale economie en bedrijven in de regio zijn early adopters van CEM technologieën. De sterke economische groei van de regio, de hoge consumentenbestedingen en de geavanceerde technologische infrastructuur hebben bijgedragen aan de groei van de CEM markt.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Customer Experience Management Market -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/customer-experience-management-market-2863

De Verenigde Staten is de grootste markt voor CEM in Noord-Amerika, met een hoge concentratie van grote CEM leveranciers en een groot aantal bedrijven die CEM oplossingen adopteren. Canada is ook een belangrijke markt voor CEM, met bedrijven in sectoren zoals het bankwezen, de detailhandel en de gezondheidszorg die zwaar investeren in CEM technologieën.

Gerelateerde rapporten:

OnderzoeksrapportDesktop Hypervisor Markt – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Unified Facility Management-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Digitaal Multimeter Marktonderzoek Rapport- Wereldwijde Prognose tot 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Customer Experience Management Market,Customer Experience Management Market Share,Global Customer Experience Management Market,Customer Experience Management Market Trends,Customer Experience Management Market Growth,Customer Experience Management Market Outlook,Customer Experience Management Market Size