header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor sensor data analytics zal 7,9 miljard dollar bereiken, met een AGR van 24,42 tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 29, 2023 8:00 PM ET

Hoogtepunten van de markt:

De markt voor Sensor Data Analytics zal naar verwachting groeien van USD 1,4 miljard in 2023 tot USD 7,9 miljard in 2032, met een CAGR van 24,42 y 2032 De marktgroei wordt gedreven door de toenemende toepassing van IoT, de stijgende vraag naar real-time data-analyse en de groeiende behoefte aan voorspellend onderhoud. De markt wordt gesegmenteerd per component, toepassing en regio. Het hardwaresegment zal naar verwachting de markt domineren tijdens de prognoseperiode. De regio Noord-Amerika zal naar verwachting de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

De belangrijkste bedrijven in de markt voor Sensor Data Analytics zijn,

  • Tata Consultancy Services
  • International Business Machines Corporation
  • SAP AG
  • Cisco Systems Inc.
  • Microsoft
  • Hewlett Packard Onderneming
  • Qualcomm Inc.
  • Schneider Electric SE
  • Verizon Communications
  • Talend


Download gratis voorbeeld PDF-bestand:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1730


Omvang van het rapport Sensor Data Analytics Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang tegen 2030

USD 7,9 miljard

CAGR in 2022-2030

24.42%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032


Marktsegmentatie:

De markt voor sensor data analytics wordt gesegmenteerd per component, toepassing en regio.

  • Naar component: De markt is onderverdeeld in hardware, software en diensten.
  • Inzet: De markt is onderverdeeld in on-premises en cloud-gebaseerd.
  • Naar toepassing: De markt is onderverdeeld in productie, gezondheidszorg, transport, energie en nutsvoorzieningen en andere.
  • Naar regio: De markt is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika.

Koop dit Premium rapport nu:
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1730

Market Drivers:
De toenemende toepassing van IoT is een van de belangrijkste drijfveren van de markt voor sensor data analytics. IoT-apparaten genereren een grote hoeveelheid gegevens, die kunnen worden geanalyseerd met behulp van sensor data analytics om inzicht te krijgen in verschillende bedrijfsactiviteiten.

De stijgende vraag naar real-time data analytics is een andere belangrijke drijfveer van de markt. Sensor data analytics kan worden gebruikt om real-time gegevens te analyseren om geïnformeerde beslissingen te nemen en bedrijfsprocessen te verbeteren.

De groeiende behoefte aan predictief onderhoud is ook een drijvende kracht achter de groei van de markt. Sensor data analytics kan worden gebruikt om storingen in apparatuur te voorspellen, wat bedrijven kan helpen bij het plannen van preventief onderhoud en het voorkomen van kostbare uitvaltijd.

Beperkingen in de markt:

  • De hoge kosten van oplossingen voor sensor data analytics is een van de belangrijkste beperkingen van de markt.
  • Het gebrek aan geschoolde professionals om oplossingen voor sensor data analytics te beheren en te bedienen is een andere beperking van de markt.


Volledig rapport raadplegen:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/sensor-data-analytics-market-1730

Regionale analyse:

De regio Noord-Amerika zal naar verwachting de markt voor sensor data analytics domineren tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt in deze regio wordt toegeschreven aan de toenemende toepassing van IoT, de groeiende vraag naar real-time data analytics en de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke spelers in de regio.

Verwacht wordt dat Europa tijdens de prognoseperiode de op één na grootste markt voor sensor data analytics zal zijn. De groei van de markt in deze regio wordt toegeschreven aan de toenemende toepassing van IoT, de groeiende vraag naar predictief onderhoud en de aanwezigheid van een groot aantal belangrijke spelers in de regio.

De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelst groeiende markt voor sensor data analytics zijn tijdens de prognoseperiode. De groei van de markt in deze regio wordt toegeschreven aan de toenemende toepassing van IoT, de groeiende vraag naar real-time data analytics en de stijgende investeringen in de verwerkende industrie en de gezondheidszorg.

Gerelateerde artikelen:

Asset Tracking Software Market Research Report Information, By Component 2032

India Perimeter Intrusion Detection and Prevention marktonderzoeksrapport 2032

Cellulair M2M-marktonderzoeksrapport Informatie per dienst 2032

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Global Sensor Data Analytics Market,Sensor Data Analytics Market Size,Sensor Data Analytics Market Share,Sensor Data Analytics Market Demand,Sensor Data Analytics Market Growth,Sensor Data Analytics Market scope