header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Mixed Reality-markt zal naar verwachting 9,21 miljard dollar groeien met een CAGR van 43,28 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 29, 2023 3:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde Mixed Reality-markt naar verwachting een CAGR van 43,28rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 9,21 miljard vertegenwoordigen.

De Mixed Reality-markt verwijst naar de technologie en het ecosysteem van de markt die elementen van zowel virtual reality (VR) als augmented reality (AR) combineert om meeslepende en interactieve ervaringen voor gebruikers te creëren. Mixed reality (MR) integreert virtuele en echte omgevingen, waardoor gebruikers op een meer natuurlijke en naadloze manier kunnen interageren met digitale inhoud. De COVID-19 pandemie heeft zowel positieve als negatieve effecten gehad op de markt voor gemengde realiteit. Aan de ene kant heeft de toegenomen toepassing van werken op afstand en virtuele samenwerking tijdens de pandemie de vraag naar mixed reality-oplossingen gestimuleerd. Bedrijven en organisaties hebben zich tot MR-technologieën gewend om samenwerking op afstand, training en virtuele vergaderingen te vergemakkelijken, waardoor werknemers in een virtuele ruimte kunnen samenwerken.

Gratis Premium rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1766

Belangrijkste spelers:

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Microsoft Corporation (VS)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • HTC Corporation (Taiwan)

Omvang van het rapport – Mixed Reality Market:

Rapportcijfers

Details

Marktomvang in 2030

9,21 miljard dollar

CAGR tijdens 2022-2030

43.28%

Basisjaar

2021

Prognose

2022-2030

Koop nu Premium Onderzoeksrapport – Krijg Uitgebreid Marktinzicht.

Markt Segmentatie:

De wereldwijde mixed reality-markt is onderverdeeld in componenten, producten en verticale markten.

Op basis van component: Hardware en Software

Per product: Head-Up Display, Smartphone/Tablet PC

Verticaal: Onderwijs, Gaming & Entertainment, Medisch, Militair & Lucht- en ruimtevaart

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een leidende markt voor mixed reality-technologie, gedreven door de aanwezigheid van grote technologiebedrijven, een sterke focus op innovatie en een hoge adoptiegraad. Vooral de Verenigde Staten hebben een aanzienlijk marktaandeel in termen van inkomsten en marktspelers. Europa is een andere belangrijke markt voor mixed reality, met landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk als belangrijkste spelers. De regio heeft een sterke productie- en automobielsector, wat heeft geleid tot een toenemende toepassing van MR-technologie voor ontwerp-, trainings- en prototypingdoeleinden.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (111 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Mixed Reality Market -.

https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market-1766

De regio Azië-Pacific maakt een snelle groei door in de markt voor gemengde realiteit. Landen als China, Japan en Zuid-Korea lopen voorop als het gaat om technologische vooruitgang en toepassing. De regio heeft een grote consumentenbasis, wat de vraag naar MR-apparaten en -toepassingen stimuleert. Andere regio’s, zoals Latijns-Amerika en het Midden-Oosten, laten ook groei zien in de markt voor gemengde realiteit. Hoewel de marktpenetratie in deze regio’s relatief lager is, is er een groeiende interesse in MR-technologie voor verschillende toepassingen, waaronder gaming, entertainment en onderwijs.

Gerelateerde rapporten:

Laser rookmelder marktonderzoeksrapport- Wereldwijde voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapport overRFID-markt voor datacenters – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor flowcomputers – wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mixed Reality Market,Global Mixed Reality Market,Mixed Reality Market Share,Mixed Reality Market Trends,Mixed Reality Market Growth,Mixed Reality Market Demand,Mixed Reality Market Size,Mixed Reality Market Overview