header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Network Function Virtualization-markt ter waarde van 42,45 miljard USD, groeit met 22,90 AGR tegen 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Jun 29, 2023 1:00 PM ET

Market Research Future Insights:

Volgens de analyse van MRFR zal de Network Function Virtualization-markt naar verwachting een CAGR van 22,90rom 2023 tot 2032 registreren en tegen 2032 een waarde van meer dan 42,85 miljard USD vertegenwoordigen. De markt voor Network Function Virtualization (NFV) verwijst naar de wereldwijde markt voor het virtualiseren en consolideren van netwerkfuncties op een op software gebaseerde infrastructuur. NFV is een netwerkarchitectuurconcept dat erop gericht is om traditionele hardwarematige netwerktoepassingen te vervangen door softwarematige gevirtualiseerde netwerkfuncties (VNF’s) die draaien op standaard serverhardware. NFV maakt de ontkoppeling van netwerkfuncties, zoals firewalls, load balancers, routers en switches, van de onderliggende hardware mogelijk en draait ze als gevirtualiseerde instanties op standaardservers, opslag- en netwerkapparatuur. Deze virtualisatie en consolidatie van netwerkfuncties biedt netwerkbeheerders en serviceproviders meer flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.

Gratis voorbeeldrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2455

Belangrijkste spelers:

  • Juniper Networks (VS)
  • Accenture PLC (Ierland)
  • Cisco Systems, Inc (VS)
  • Alcatel-Lucent S.A. (Frankrijk)
  • Nokia Corporation (Finland)
  • Huawei Technologies Co. Ltd. (China) Ltd. (China)
  • NEC Inc. (Japan)
  • Intel Corporation (VS)
  • Connectem Inc. (VS)
  • Amdocs Inc. (VS)
  • 6WIND (Frankrijk)
  • Ericsson (Zweden)
  • Open Wave Mobility Inc. (V.S.)
  • Oracle Corporation (V.S.)
  • Oracle Corporation (V.S.)
  • Allot Communications (VS)

Omvang van het rapport – Network Function Virtualization Market:

Rapportgegevens

Details

Marktomvang in 2032

42,85 miljard USD

CAGR tijdens 2023-2032

22.90%

Basisjaar

2022

Prognose

2023-2032

Segmentatie van de markt:

Network Function Virtualization markt is gesegmenteerd in Deployment, Component, Toepassing Eindgebruiker

Vooruitzichten voor implementatie: Cloud, lokaal

Vooruitzichten componenten: Oplossing, Diensten

Toepassingsvooruitzichten: Virtueel toestel, kernnetwerk

Vooruitzichten eindgebruikers: Serviceproviders, Datacenters, Ondernemingen

Koop nu een premium onderzoeksrapport – krijg uitgebreid marktinzicht.

Regionale analyse:

Noord-Amerika is een van de leidende regio’s als het gaat om de adoptie van NFV. De aanwezigheid van grote telecomproviders, cloudproviders en technologieleveranciers heeft de groei van NFV in deze regio gestimuleerd. Vooral de Verenigde Staten lopen voorop bij de inzet van NFV vanwege de grote vraag naar netwerkschaalbaarheid, flexibiliteit en kostenbesparingen.

Europa heeft ook een aanzienlijke adoptie van NFV gezien, gedreven door de behoefte aan netwerkmodernisering en de migratie naar 5G-netwerken. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk zijn vroege gebruikers van NFV-technologie. Het European Telecommunications Standards Institute (ETSI) heeft een cruciale rol gespeeld bij het definiëren van NFV-standaarden en het bevorderen van interoperabiliteit in de regio.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) Network Function Virtualization Market –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/network-function-virtualization-market-2455

De regio Azië-Pacific heeft zich ontpopt als een lucratieve markt voor NFV, aangewakkerd door de snelle digitalisering en het toenemende mobiele dataverkeer in landen als China, India en Japan. Met de uitrol van 5G-netwerken in verschillende landen groeit de vraag naar NFV om netwerkbeheerders in staat te stellen hun infrastructuur efficiënt te beheren en te schalen. Overheidsinitiatieven voor digitale transformatie en smart city-projecten stimuleren ook de toepassing van NFV in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Artificial Intelligence (AI) in Manufacturing Market Research Report- Wereldwijde voorspelling voor 2030

Randcomputing marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Intelligent netwerk marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact met ons op:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Us:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Network Function Virtualization Market,Global Network Function Virtualization Market,Network Function Virtualization Market Trends,Network Function Virtualization Market Demand,Network Function Virtualization Market Share,Network Function Virtualization Market Overview,Network Function Virtualization Market Size,Network Function Virtualization Market Growtj