header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde fotovoltaïsche (PV) markt zal groeien met een CAGR van 9 y 2030 | Analyse per type, toepassing en regio

Jul 5, 2023 11:20 PM ET

Wereldwijd Fotovoltaïsch (PV) marktonderzoek Future Insights

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde fotovoltaïsche (PV) markt naar verwachting een CAGR van ~ 9,00 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 126 miljard in 2030. De PV-markt omvat verschillende componenten en systemen die betrokken zijn bij de opwekking, distributie en het gebruik van zonne-energie. Dit omvat zonnepanelen of modules, omvormers, montagestructuren, volgsystemen en andere systeemcomponenten. PV-systemen kunnen worden geïnstalleerd in verschillende omgevingen, zoals residentiële, commerciële en utiliteitstoepassingen. De wereldwijde PV-markt heeft het afgelopen decennium een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de dalende kosten, ondersteunend overheidsbeleid en een toenemend bewustzijn van de behoefte aan schone en duurzame energiebronnen. Als gevolg hiervan is zonne-energie wereldwijd een van de snelst groeiende bronnen van elektriciteitsopwekking geworden.

Ontvang een gratis proefexemplaar@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1061

Wereldwijde fotovoltaïsche (PV) marktspelers

  • Risen Energy Co. Ltd,
  • Shunfeng International Clean Energy Limited,
  • Mitsubishi Electric Corporation,
  • GCL Systeemintegratie,
  • JA Solar Holdings,
  • Kaneka Corporation,
  • Sharp Corporation,
  • Suntech Power Co,
  • Trina Solar Limited,
  • Canadian Solar Inc,
  • Jinko Solar Holding Co.

Koop nu een eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1061

Wereldwijde fotovoltaïsche (PV) markt regionale analyse

China is wereldwijd de grootste PV-markt, zowel wat betreft installaties als productiecapaciteit. De agressieve doelstellingen van het land op het gebied van hernieuwbare energie, het gunstige overheidsbeleid en de investeringen hebben de PV-industrie gestimuleerd. Japan is een belangrijke speler op de PV-markt, gedreven door ondersteunend overheidsbeleid, teruglevertarieven en inspanningen om kernenergie te vervangen na de ramp in Fukushima. Het land heeft een robuuste residentiële en commerciële PV-sector. India is uitgegroeid tot een van de snelst groeiende PV-markten wereldwijd. De ambitieuze zonnedoelstellingen van de regering, concurrerende veilingen en het beleid ter bevordering van schone energie hebben aanzienlijke investeringen aangetrokken.

Duitsland is een leidende PV-markt in Europa, met aanzienlijke installaties. Het land richt zich sterk op hernieuwbare energie en heeft ondersteunend beleid geïmplementeerd, zoals feed-in tarieven en net metering. In Spanje is de PV-markt de afgelopen jaren sterk gegroeid, dankzij ondersteunend beleid, concurrerende veilingen en het wegnemen van belemmeringen in de regelgeving. Het land wil een leider worden op het gebied van hernieuwbare energie. Nederland heeft zijn PV-markt snel uitgebreid, aangemoedigd door gunstig overheidsbeleid, belastingvoordelen en de groeiende vraag naar schone energie. Het land is getuige geweest van een golf van grootschalige zonne-installaties.

De Verenigde Staten heeft een bloeiende PV-markt, met een sterke nadruk op zonne-energieprojecten op nutsschaal. Het land heeft federale belastingprikkels, staatsbeleid en standaarden voor hernieuwbare energiebronnen geïmplementeerd, waardoor PV-installaties in verschillende staten worden gestimuleerd. Canada kent een gestage groei van de PV-markt, ondersteund door initiatieven van federale en provinciale overheden, dalende kosten en een toenemend publiek bewustzijn van de voordelen van hernieuwbare energie.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1061

Wereldwijde fotovoltaïsche (PV) marktsegmentatie

De wereldwijde fotovoltaïsche (PV) markt is onderverdeeld in Type, Component en Toepassing.

Type: Organische PV, Anorganische PV

Componenten: Cellen, Modules, Optiek

Toepassing: Huishoudelijke toepassingen, Niet-huishoudelijke toepassingen

Gerelateerde rapporten:

Digital Mobile Radio (DMR) Marktonderzoeksrapport: Per Niveau, Per Industrie Verticaal en Regio – Voorspelling tot 2030

Markt voor USB-apparaten: Informatie per type, product, connectortype, toepassing en regio – voorspelling tot 2030

Draadloze oortelefoon markt, per, per technologie, per verkooppunt, per toepassingen – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Photovoltaic (PV) Market Size,Photovoltaic (PV) Industry,Photovoltaic (PV) Market Analysis,Photovoltaic (PV) Market Share,Photovoltaic (PV) Market Trends