header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor humanoïde robots Toekomstinzichten, Marktinkomsten en Dreigingvoorspelling tegen 2030

Jul 5, 2023 4:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor humanoïde robots naar verwachting een CAGR van ~XX van 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD XX miljard vertegenwoordigen.

De markt voor humanoïde robots verwijst naar de industrie die robots produceert en verkoopt die zijn ontworpen om menselijke acties en bewegingen na te bootsen. Deze robots zijn meestal uitgerust met geavanceerde sensoren, kunstmatige intelligentie en andere geavanceerde technologieën waarmee ze een breed scala aan taken kunnen uitvoeren en op een natuurlijke en intuïtieve manier met mensen kunnen communiceren. De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de markt voor humanoïde robots. Met het uitbreken van de pandemie was er een plotselinge stijging in de vraag naar robots die konden helpen bij het bestrijden van de verspreiding van het virus. Humanoïde robots werden ingezet in ziekenhuizen, luchthavens en andere openbare ruimtes om oppervlakken te desinfecteren, voorraden af te leveren en de temperatuur en gezondheidstoestand van mensen te controleren. Als gevolg hiervan nam de vraag naar humanoïde robots sterk toe tijdens de pandemie.

Belangrijkste spelers opde humanoïde robots markt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • Samsung Electronics (Zuid-Korea)
  • DST Robot Co. Ltd. (Zuid-Korea)
  • Qihan Technology Co.(China)
  • Kawada Robotics Japan)
  • Toshiba (Japan)
  • Robo Garage Co.
  • Honda Motor Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Engineered Arts (Verenigd Koninkrijk)
  • Instituto Italiano Di Technologia (Italië)
  • WowWee Group (Hong Kong)
  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • ROBOTIS (Republiek Korea)
  • Ubtech Robotics (VS)
  • Pal Robotics (Spanje)
  • SoftBank Corporation (Japan)
  • Hanson Robotics (Hong Kong)

Ontvang een gratis proefexemplaar@

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6559

Regionale analyse vande markt voor humanoïde robots

Regionaal gezien is de markt voor humanoïde robots verdeeld in verschillende segmenten op basis van geografie, waaronder Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Azië-Pacific is momenteel de grootste markt voor humanoïde robots, gedreven door de snelle ontwikkeling van robotica en automatisering in landen als Japan, China en Zuid-Korea. Verwacht wordt dat de regio de markt de komende jaren zal blijven domineren als gevolg van sterke overheidssteun, verhoogde investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de groeiende vraag naar robots in verschillende industrieën.

Europa is ook een belangrijke markt voor humanoïde robots, met landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk als grote spelers. De marktgroei in deze regio wordt gedreven door de toenemende toepassing van robots in de productie, gezondheidszorg en andere industrieën.

Noord-Amerika is een andere belangrijke markt voor humanoïde robots, waarbij de Verenigde Staten de grootste bijdrage leveren. De marktgroei in de regio wordt gedreven door de toenemende vraag naar robots in de defensie- en veiligheidsindustrie, de gezondheidszorg en de amusementsindustrie.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6559

humanoïde robots marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor humanoïde robots is onderverdeeld in Beweging, Componenten en Beweging

Gebaseerd op beweging: Wielaandrijving en tweevoetig

Gebaseerd op componenten: Software, Hardware, Stroombron, Sensor, Actuator en Besturingssysteem

Gebaseerd op toepassing: Zorg en persoonlijke assistentie, amusement en onderwijs, public relations, onderzoek en ruimte-exploratie, redding en opsporing

Gebaseerd op Beweging: Wielaandrijving en tweevoeters

Bekijk korting @

https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/-6559

Gerelateerde rapporten:

Smart City Marktonderzoeksrapport – Prognose 2030

Onderzoeksrapport overde markt voor domoticasystemen – Prognose 2030

Solid State Drive (SSD) marktonderzoeksrapport – prognose 2030

GaN-halfgeleiderelementen marktonderzoeksrapport- wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Neem contact met ons op:Market Research Future®,99 Hudson Street, 5Th Floor,New York, New York 10013,Verenigde Staten van AmerikaTelefoon: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Humanoid Robots Market,Humanoid Robots Market Analysis,Humanoid Robots Market Trends