header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Agrarische feromonenmarkt in opmars: belangrijkste factoren en toekomstige trends 2023-2032

Jul 6, 2023 5:00 PM ET

De wereldwijde markt voor feromonen voor de landbouw maakt een aanzienlijke groei door, gestimuleerd door de stijgende vraag naar duurzame oplossingen voor plaagbestrijding in de landbouw. Feromonen zijn chemische signalen die door insecten en andere organismen worden geproduceerd om te communiceren met soortgenoten. Deze signalen kunnen worden gebruikt om de paringspatronen van ongedierte te verstoren, waardoor een effectieve en milieuvriendelijke aanpak van ongediertebestrijding mogelijk wordt.

De omvang van de agrarische feromonenmarkt werd in 2022 geschat op USD 3,4 miljard. De agrarische feromonenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 4,0 miljard in 2023 tot USD 13,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,50 tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

De landbouwsector wordt geconfronteerd met tal van uitdagingen op het gebied van plaagdierbestrijding, waaronder de ontwikkeling van resistentie tegen chemische bestrijdingsmiddelen, zorgen over het milieu en toenemende regeldruk. Deze factoren hebben geleid tot een groeiende interesse in alternatieve plaagbestrijdingsmethoden, zoals feromonen voor de landbouw. Plaagdierbestrijding op basis van feromonen biedt verschillende voordelen, waaronder doelspecificiteit, lage toxiciteit voor niet-doelorganismen en minder chemische residuen in gewassen.

Download een proefexemplaar van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/11894

Het gebruik van agrarische feromonen in geïntegreerde plaagdierbeheersingsprogramma’s (IPM) heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen. IPM combineert meerdere plaagbestrijdingsstrategieën, waaronder biologische bestrijding, culturele praktijken en chemische interventies, om het gebruik van synthetische pesticiden tot een minimum te beperken. Door feromoonvallen, dispensers en lokstoffen op te nemen in IPM-systemen kunnen boeren effectief plaagdierpopulaties monitoren, paringspatronen verstoren en de algehele afhankelijkheid van chemische bestrijdingsmiddelen verminderen.

De vraag naar agrarische feromonen wordt ook gestimuleerd door de toenemende toepassing van biologische landbouwpraktijken. Biologische boeren vertrouwen op natuurlijke methoden om plagen te bestrijden en mogen geen synthetische pesticiden gebruiken. Feromonen bieden een ideale oplossing voor biologische boeren, omdat ze voldoen aan de normen voor biologische certificering en op één lijn liggen met de principes van duurzame landbouw.

Verschillende belangrijke spelers in de agrarische feromonenmarkt investeren in onderzoek en ontwikkeling om hun productportfolio’s uit te breiden. Ze richten zich op de ontwikkeling van innovatieve, op feromonen gebaseerde formules en afgiftesystemen om de doeltreffendheid en het gebruiksgemak van hun producten te vergroten. Daarnaast worden er samenwerkingsverbanden en partnerschappen aangegaan met onderzoeksinstellingen en landbouworganisaties om de productontwikkeling te versnellen en de toepassing van plaagdierbestrijdingsmethoden op basis van feromonen te bevorderen.

De belangrijkste bedrijven op de agrarische feromonenmarkt zijn
Russell IPM
Shin-Etsu Chemical Company
Isagro S.p.A.
Biobest Groep
SEDQ Gezonde Gewassen SL
ISCA Wereldwijd
Suterra LLC
Provivi, Inc.
Koppert Biologische Systemen
Pacific Biocontrol Corporation

Geografisch gezien zijn Noord-Amerika en Europa de leidende markten voor agrarische feromonen, vanwege de sterke aanwezigheid van biologische landbouw en duurzame landbouwinitiatieven in deze regio’s. Er wordt echter verwacht dat de regio Azië-Pacific de komende jaren aanzienlijk zal groeien, gedreven door de toenemende toepassing van geavanceerde landbouwtechnologieën en het toenemende bewustzijn van duurzame landbouwpraktijken.

Vraag naar maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/11894

Ondanks de veelbelovende groeivooruitzichten wordt de agrarische feromonenmarkt geconfronteerd met bepaalde uitdagingen. De hoge kosten voor de productie en formulering van feromonen en het gebrek aan bewustzijn en technische expertise bij boeren kunnen de groei van de markt belemmeren. Er wordt echter verwacht dat lopende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen, in combinatie met overheidssteun voor duurzame landbouw, deze uitdagingen zullen aanpakken en nieuwe kansen zullen creëren voor marktspelers.

Concluderend kan worden gesteld dat de agrarische feromonenmarkt een robuuste groei doormaakt omdat boeren op zoek zijn naar duurzame oplossingen voor plaagbestrijding. De toepassing van op feromonen gebaseerde plaagbestrijdingspraktijken, met name in geïntegreerde plaagbestrijdingsprogramma’s en biologische landbouw, stimuleert de expansie van de markt. Met voortdurende innovatie en een verhoogd bewustzijn is de agrarische feromonenmarkt klaar voor een aanzienlijke groei in de komende jaren.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=11894

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Agricultural Pheromones,Agricultural Pheromones Market,Agricultural Pheromones Market Size