header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Precisie analyse-instrumenten: Markttrends in IR-spectroscopie

Jul 10, 2023 7:00 PM ET

IR-spectroscopie marktinzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde IR-spectroscopiemarkt naar verwachting een CAGR van ~8,70 registreren van 2023 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 0,84 miljard in 2032.

De wereldwijde markt voor infraroodspectroscopie (IR) verwijst naar de markt voor instrumenten en accessoires die worden gebruikt voor infraroodspectroscopie, een techniek die de interactie van infrarode straling met materie analyseert. IR-spectroscopie wordt veel gebruikt in verschillende industrieën voor kwalitatieve en kwantitatieve analyse van monsters, identificatie van chemische verbindingen en karakterisering van materialen.

De groei van de wereldwijde IR spectroscopiemarkt wordt gedreven door verschillende factoren, waaronder de toenemende toepassing van spectroscopische technieken in verschillende industrieën voor kwaliteitscontrole en procesbewaking, technologische vooruitgang die leidt tot betere instrumentprestaties en gebruiksgemak, en de stijgende vraag naar analytische instrumenten in opkomende economieën.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde IR spectroscopiemarkt. De pandemie veroorzaakte verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, waaronder de productie en distributie van IR spectroscopie instrumenten en accessoires. Productiefaciliteiten werden geconfronteerd met tijdelijke sluitingen of verminderde activiteiten als gevolg van lockdown maatregelen en beperkingen op niet-essentiële activiteiten, wat leidde tot vertragingen in productie en levering.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10426

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Agilent Technologies Inc.
  • PerkinElmer Inc.
  • Horiba Limited
  • Shimadzu Corporation
  • Metrohm
  • Bruker
  • Hitachi High-Technologies Corporation
  • Jasco
  • Newport
  • Oxford Instrumenten
  • Sartorius AG

Regionale analyse vande IR-spectroscopiemarkt

Noord-Amerika is historisch gezien de grootste regio in de wereldwijde IR spectroscopie markt. Het heeft een sterke aanwezigheid van belangrijke industriële spelers, gevestigde onderzoeksinstellingen en een aanzienlijke vraag naar analytische instrumenten in verschillende industrieën.

De regio heeft een goed ontwikkelde gezondheidszorg en farmaceutische sector, waar IR-spectroscopie op grote schaal wordt gebruikt voor de ontwikkeling van geneesmiddelen, kwaliteitscontrole en onderzoeksdoeleinden. Bovendien heeft Noord-Amerika een robuust academisch en onderzoeksecosysteem, met universiteiten en onderzoeksinstellingen die zich actief bezighouden met wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. Dit draagt bij aan de vraag naar IR-spectroscopie-instrumenten en stimuleert innovatie op dit gebied.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ir-spectroscopy-market-10426

MarktsegmentatieIR-spectroscopie

De wereldwijde IR spectroscopie markt is onderverdeeld in product, technologie en toepassing.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in werkbankmodellen, draagbare modellen en hybride instrumenten.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in nabij-infrarood spectroscopie, midden-infrarood spectroscopie en ver-infrarood spectroscopie.

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in gezondheidszorg, farmaceutica, chemie, onderzoek en voedsel & drank.

Lees meer artikelen-

De 3D meetmarkt zal 16,2 miljard USD overschrijden met een CAGR van 8,20 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor digitale pennen zal naar verwachting USD 4,26 miljard bereiken met een CAGR van 17,5 tot 2032 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De Head Mounted Display-markt zal naar verwachting 203,7 miljard dollar bereiken met een CAGR van 48,50 tot 2032- Rapport van Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  IR Spectroscopy Market,IR Spectroscopy Market size,IR Spectroscopy Market trends