header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Schatting van de omvang van de acnebehandelingsmarkt, trendanalyse, regionaal inzicht en vooruitzichten voor de concurrentie tegen 2030

Jul 10, 2023 4:00 PM ET

0000000000

Acne Treatment Market Research Report Information per Acne Type (Matig, Mild, Matig tot Ernstig), Behandeling (Medicatie, Therapeutische Hulpmiddelen), Type geneesmiddel (OTC, Receptplichtig), Toedieningsweg (Topisch, Oraal, Injecteerbaar), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & klinieken, Specialiteitencentra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Voorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor acnebehandeling naar verwachting een CAGR van ~ 4,63rom 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 13,2 miljard vertegenwoordigen. De wereldwijde markt voor acnebehandeling is een belangrijk segment van de dermatologie-industrie en wordt voornamelijk gedreven door de hoge prevalentie van acne wereldwijd. Acne is een veel voorkomende huidaandoening die wordt gekenmerkt door puistjes, mee-eters, mee-eters en ontstoken rode laesies en treft mensen van alle leeftijden, vooral adolescenten en jonge volwassenen. De acnebehandelingsmarkt biedt verschillende behandelingsopties die grofweg kunnen worden ingedeeld in topische medicatie, systemische medicatie en andere therapieën.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5675

Marktsegmentatie

De markt voor acnebehandeling is onderverdeeld in acnetype, behandeling, type geneesmiddel, toedieningsweg en eindgebruiker.

Acnetype: Matige acne, milde acne, matige tot ernstige acne

Op behandeling: Medicatie , Therapeutische hulpmiddelen

Op type geneesmiddel : OTC , Recept

Per Toedieningsweg : Plaatselijk , Oraal , Inspuitbaar

Per Eindgebruiker : Ziekenhuizen & klinieken , Gespecialiseerde Centra

Belangrijkste spelers

GlaxoSmithKline plc, Almirall S.A., Galderma Laboratories, Hoffman La Roche Ltd, Bausch Health Companies Inc, Leo Pharma A/S, Johnson & Johnson Services Inc, Teva Pharmaceutical Industries Ltd, Candela Corporation en Vyne Therapeutics Inc.

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor acnebehandeling. De Verenigde Staten en Canada leveren de grootste bijdrage aan de markt in deze regio. Factoren zoals een hoge prevalentie van acne, geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en sterke aanwezigheid van belangrijke marktspelers stimuleren de groei van de markt in deze regio. Het toenemende consumentenbewustzijn over huidverzorging en de toenemende vraag naar geavanceerde acnebehandelingsopties wakkeren de groei van de markt verder aan.

Europa is een andere prominente markt voor acnebehandeling. Landen als Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste spelers in deze regio. De groeiende bezorgdheid over huidverzorging, het stijgende besteedbare inkomen en de beschikbaarheid van een breed scala aan acnebehandelingsproducten dragen bij aan de groei van de markt. De aanwezigheid van verschillende huidverzorgingsbedrijven en toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling stimuleren de markt in Europa.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (153 pagina’s) over Acnebehandeling:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/acne-treatment-market-5675

De regio Azië-Pacific kent een aanzienlijke groei in de markt voor acnebehandeling. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India leveren de belangrijkste bijdrage aan de groei van de markt. De toenemende verstedelijking, veranderende levensstijlen en een toenemende aandacht voor persoonlijke verzorging en uiterlijk stimuleren de vraag naar acnebehandelingsproducten in deze regio. De beschikbaarheid van kosteneffectieve behandelingsopties en een grote bevolkingsgroep dragen bij aan de expansie van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Informatie overde esthetiekmarkt per procedure (invasieve procedures {borstvergroting, liposuctie, neuscorrectie, ooglidcorrectie, buikwandcorrectie en andere} en niet-invasieve procedures {botoxinjecties, zachte-weefselvullers, chemische peeling, laserontharing, Microdermabrasie en anderen}), per geslacht (man en vrouw), per eindgebruiker (klinieken, ziekenhuizen en spa’s, schoonheidscentra en thuiszorg) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-Voorspelling tot 2030

Onderzoeksrapporttandheelkundige CAD/CAM-markt Informatie per type (In-lab en In-office), per component (freesmachines, tandheelkundige printers, scanners, software), per eindgebruiker (tandheelkundige klinieken, tandheelkundige laboratoria, freescentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Marktinformatie tandheelkundige industrie per discipline (endodontie, restauratieve tandheelkunde, prothese, parodontologie, orthodontie, cosmetische tandheelkunde en kaakchirurgie), per verbruiksgoederen (harscomposieten, tandheelkundig biomateriaal, esthetisch tandheelkundig materiaal, endodontische benodigdheden, tandvleesretractiemateriaal en whiteningmateriaal), per eindgebruiker (ziekenhuizen, gespecialiseerde tandheelkundige centra en academische tandheelkundige onderzoeksinstituten) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld)-voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Keywords:  Acne Treatment Market,Acne Treatment Market Size,Acne Treatment Market Trends,Acne Treatment Market Growth,Acne Treatment Market Overview