header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde industriële radiografie markttrends, reikwijdte, vraag en omvang zullen groeien met een CAGR van 7,2 y 2030

Jul 10, 2023 5:40 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor industriële radiografie naar verwachting een CAGR van ~7,2 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 837,1 miljoen in 2030.

De markt voor industriële radiografie verwijst naar het gebruik van röntgen- en gammastralingstechnieken voor niet-destructief onderzoek (NDT) en inspectie van materialen en componenten in verschillende industrieën, zoals productie, olie en gas, lucht- en ruimtevaart en de auto-industrie. Industriële radiografie omvat het gebruik van straling om gebreken, defecten en onregelmatigheden in objecten op te sporen en zo te zorgen voor kwaliteitscontrole en naleving van de veiligheidsvoorschriften. De COVID-19 pandemie heeft een grote impact gehad op de markt voor industriële radiografie. Door de onderbrekingen in de productieactiviteiten en toeleveringsketens is de vraag naar NDO-diensten en -apparatuur, waaronder industriële radiografie, tijdelijk gedaald. De reisbeperkingen en fysieke afstandsmaatregelen hadden ook invloed op inspecties ter plaatse en veldproeven. De pandemie benadrukte echter ook het belang van kwaliteitscontrole en veiligheid in diverse industrieën, wat leidde tot meer investeringen in NDT-technologieën zoals industriële radiografie. De noodzaak om de integriteit en betrouwbaarheid van kritieke infrastructuur en componenten te garanderen, stimuleerde de vraag naar NDT-diensten en -apparatuur.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10022

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn

  • PerkinElmer, Inc.
  • Bosello High Technology srl
  • 3DX-Ray Ltd.
  • General Electric Company
  • Anritsu Corporation
  • Baker Hughes
  • Shimadzu Corporation
  • COMET Holding AG
  • Mettler-Toledo
  • Fujifilm Corporation
  • Nikon Corporation

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10022

Regionale analyse

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt vanwege de gevestigde industrie en olie- en gasindustrie, die strenge kwaliteitscontrole en inspectieprocessen vereisen. Europa speelt ook een prominente rol, gedreven door zijn geavanceerde auto-, lucht- en ruimtevaart- en productiesectoren. De regio Azië-Stille Oceaan, met name China en India, is getuige van een snelle groei van de markt, aangewakkerd door de toenemende industrialisatie en ontwikkeling van de infrastructuur. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentieel voor marktexpansie, gedreven door de groeiende vraag naar energie- en infrastructuurprojecten. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktgroei, gedreven door de ontwikkeling van de productie- en olie-industrie.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10022

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor industriële radiografie is onderverdeeld in componenten, beeldvormingstechnologie, stralingstype en eindgebruiker.

Op basis van component: Hardware en software

Op basis van beeldvormingstechnologie: Op film gebaseerde radiografie en digitale radiografie

Stralingstype: Röntgenstraling en gammastraling

Op eindgebruiker: auto, consumentenelektronica, olie & gas, lucht- en ruimtevaart & defensie, productie, energieopwekking en andere.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Industrial Radiography Market,Industrial Radiography Market Size,Industrial Radiography Market Growth,Industrial Radiography Market Trends,Industrial Radiography Market Analysis