header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde Landbouwrobots Markttrends, Analyse en Industriegrootte zal groeien met een CAGR van 13,64 y 2030

Jul 10, 2023 5:42 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor landbouwrobots naar verwachting een CAGR van ~13,64 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 17,56 miljard in 2030.

De wereldwijde markt voor landbouwrobots verwijst naar de industrie die zich bezighoudt met de ontwikkeling, productie en inzet van robotsystemen en -technologieën voor verschillende landbouwtoepassingen. Landbouwrobots, ook bekend als agribots of agrorobots, zijn ontworpen om taken en functies uit te voeren die verband houden met landbouw- en landbouwactiviteiten.

De markt voor landbouwrobots wordt gedreven door de toenemende behoefte aan precisielandbouw, die gericht is op het verbeteren van de productiviteit, het verminderen van verspilling van hulpbronnen en het verbeteren van de duurzaamheid van landbouwpraktijken. De toepassing van landbouwrobots biedt verschillende voordelen, zoals een hogere efficiëntie, lagere arbeidskosten, een betere opbrengstkwaliteit en een minimale impact op het milieu.

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de wereldwijde markt voor landbouwrobots. De pandemie benadrukte het belang van het verminderen van menselijk contact en het handhaven van sociale afstand in verschillende sectoren, waaronder de landbouw. Als gevolg daarvan is er een toegenomen interesse in landbouwautomatisering om de afhankelijkheid van handmatige arbeid te minimaliseren. De vraag naar landbouwrobots is sterk gestegen omdat ze een oplossing bieden voor het verminderen van de menselijke betrokkenheid bij arbeidsintensieve taken.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10147

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • AGCO
  • Autonomous Solutions Inc.
  • Autonomous Tractor Corporation
  • Small Robot Company
  • Deepfield Robotics
  • Verdant Robotics
  • GEA Groep
  • Oogst Automatisering
  • John Deere
  • Lely

Koop nu een premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10147

Regionale analyse

Noord-Amerika was de grootste regio in de wereldwijde markt voor landbouwrobots. De regio heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van technologische vooruitgang en de toepassing van landbouwrobots in de landbouwsector. Noord-Amerika heeft een sterke aanwezigheid van technologiebedrijven en onderzoeksinstellingen die innovatie in landbouwrobots stimuleren. De regio is de thuisbasis van grote spelers in de sector, waaronder fabrikanten van robotica, AI-bedrijven en fabrikanten van landbouwapparatuur.

Noord-Amerika heeft een ondersteunende regelgeving voor de toepassing van landbouwtechnologieën. Initiatieven en beleid van de overheid gericht op het bevorderen van duurzame landbouwpraktijken, het verminderen van de afhankelijkheid van arbeid en het verbeteren van de productiviteit van de landbouw hebben bijgedragen aan de groei van de markt voor landbouwrobots in de regio.

Bekijk Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10147

Segmentatie van de markt

De wereldwijde markt voor landbouwrobots is onderverdeeld in type en toepassing.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in bestuurderloze tractoren, onbemande luchtvaartuigen, melkrobots, geautomatiseerde oogstrobots en materiaalbeheer.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in zuivelbeheer, irrigatiebeheer, oogstbeheer en bodembeheer.

Gerelateerde rapporten:

Kortegolf infrarood marktonderzoek, per type, per technologie, per eindgebruiker – voorspelling tot 2027

Elektronische Toegangscontrolesystemen Marktonderzoeksrapport, per Component, Verticaal – Prognose tot 2027

OLED microdisplay marktonderzoek, per product, resolutie, verticale markt – voorspelling tot 2030

Fotonisch geïntegreerde schakelingen markt onderzoek, per integratietype, component, toepassing – voorspelling tot 2030

Marktonderzoek railgeometriemeetsystemen, per bedrijfstype, meettype, component – voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Agriculture Robots Market,Agriculture Robots Market Size,Agriculture Robots Market Demand,Agriculture Robots Market Growth,Agriculture Robots Market Trends