header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


3D Bioprinting Marktgrootte, Aandeel, Concurrentieanalyse, Onderzoeksmethodologie, Snelle groei en Snel vooruit Onderzoek tot 2030

Jul 11, 2023 9:00 AM ET

MRFR_Logo

3D Bioprinting Market Research Report Information Per Technologie (Microextrusie Bioprinting, Inkjet 3D Bioprinting, Laser-ondersteunde Bioprinting, Magnetische 3D Bioprinting), Per Materiaal (Levende Cellen, Hydrogels, en Extracellulaire Matrices), Per Toepassing (Onderzoekstoepassingen, En Klinische Toepassingen), Eindgebruikers (Farmaceutische & Biotechnologiebedrijven, Onderzoek en Organisaties & Academische Instellingen), En Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde 3D-bioprintingmarkt naar verwachting een CAGR van ~ 15,40om 2022 tot 2030 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 5,17 miljard vertegenwoordigen. De wereldwijde 3D bioprinting markt is een opkomend gebied dat 3D printtechnologie combineert met biologie en medische wetenschap om levende weefsels en organen te creëren. Het biedt een aanzienlijk potentieel voor vooruitgang in de gezondheidszorg, regeneratieve geneeskunde, ontdekking van geneesmiddelen en gepersonaliseerde geneeskunde. Hier volgt een overzicht van de wereldwijde 3D bioprinting markt: De 3D bioprinting markt heeft de afgelopen jaren een robuuste groei doorgemaakt. Hoewel het moeilijk is om precieze cijfers over de marktomvang te geven vanwege de snel evoluerende aard van de sector, schatten verschillende marktonderzoeksrapporten het potentieel in.

Ontvang gratis voorbeeld PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/869

Segmentatie van de markt

De wereldwijde 3D Bioprinting markt is onderverdeeld in Technologie, Materiaal, Toepassing en Eindgebruiker.

Bioprinten: Microextrusie Bioprinten, Inkjet 3D Bioprinten, Laserondersteunde Bioprinten, Magnetische 3D Bioprinten

Materiaal: Levende cellen , Hydrogels , Extracellulaire matrices

Toepassing : Onderzoekstoepassingen , Klinische toepassingen

Eindgebruiker: Farmaceutische & biotechnologiebedrijven, Onderzoeksorganisaties & academische instellingen

Belangrijkste spelers

REGENHU Ltd. (Zwitserland), Nano3D Biosciences Inc. (VS), FUJIFILM Wako Automation Corporation (VS), Organovo Holdings Inc. (VS), Allevi (VS), Regenovo Biotechnology Co. Ltd. (China), Stratasys Ltd. (VS), Aspect Biosystems Ltd. (Canada), Poietis Inc. (Canada), Poietis (Frankrijk), EnvisionTEC GmbH (Duitsland), Cellink AB (Zweden), Cyfuse Biomedical K.K. (Japan).

Regionale analyse

Noord-Amerika is een prominente regio in de 3D bioprinting markt, voornamelijk gedreven door de aanwezigheid van toonaangevende biotechnologische en farmaceutische bedrijven, onderzoeksinstellingen en een ondersteunende regelgevende omgeving. Vooral in de Verenigde Staten is er aanzienlijke vooruitgang geboekt op dit gebied, met verschillende bedrijven die actief bezig zijn met de ontwikkeling van 3D-bioprintingtechnologieën. De sterke focus van de regio op regeneratieve geneeskunde en weefselmanipulatie heeft bijgedragen aan de groei van de markt.

Europa is een andere belangrijke markt voor 3D bioprinting, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk in de voorhoede van onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten. De regio heeft een goed uitgebouwde infrastructuur voor gezondheidszorg, een hoge prevalentie van chronische ziekten en een groeiende vraag naar gepersonaliseerde geneeskunde, wat de toepassing van 3D-bioprintingtechnologieën heeft gestimuleerd. Daarnaast hebben ondersteunende overheidsinitiatieven en samenwerkingsverbanden tussen de academische wereld en de industrie de groei van de markt verder versneld.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (163 pagina’s) over 3D Bioprinting wereldwijd:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/3d-bioprinting-market-869

De regio Azië-Pacific heeft een snelle groei doorgemaakt in de 3D bioprinting markt, voornamelijk gedreven door landen als China, Japan en Zuid-Korea. Deze landen hebben aanzienlijk geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, wat heeft geleid tot vooruitgang in bioprintingtechnologieën en een toegenomen commercialisering. De regio profiteert ook van een grote bevolkingsomvang, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en een toenemende focus op regeneratieve geneeskunde, die de expansie van de markt stimuleren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Informatie over hetmarktonderzoek naar bipolaire stoornissen per type geneesmiddel (stemmingsstabilisator, anticonvulsivum, antipsychotica en antidepressivum), werkingsmechanisme (selectieve serotonineheropnameremmer, serotonine-norepinefrineheropnameremmer, Monoamine Oxidase Inhibitors, Beta Blockers, en Tricyclic Antidepressant Drug), Eindgebruiker (Ziekenhuizen en klinieken, Multispecialty Centers, en Anderen), en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en het Midden-Oosten & Afrika)-Voorspelling tot 2030

Prostaatkanker Diagnose en Therapie Marktonderzoeksrapport Informatie per Type (Prostaat Adenocarcinoom, Kleincellig Carcinoom), per Component (Therapie en Diagnose), per Eindgebruiker (Gespecialiseerde Centra, Ziekenhuis & Klinieken), en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2030

Informatie over hetmarktonderzoek naar antischimmelbehandeling per geneesmiddelenklasse (azolen, pyrimidines, echinocandines, polyenen, allylamines en andere), per therapeutische indicatie (systemisch, candidiasis, coccidioidomycose, cryptokokkose en profylactisch), per ziekteverwekker (candida, Aspergillus, Cryptococcus, Coccidioides Immitis, Zygomyceten, Trichophyton en anderen), per eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken en anderen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2030.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  3D Bioprinting Market,3D Bioprinting Market Size,3D Bioprinting Market Share,3D Bioprinting Market Growth