header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Analyse van de gezichtsherkenningsmarkt, de vraag en de omvang van de industrie zal tegen 2030 met 18,4 miljard groeien.

Jul 11, 2023 3:06 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige Inzichten

Volgens de analyse van MRFR zal de gezichtsherkenningsmarkt naar verwachting een CAGR van ~18,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 18,4 miljard in 2030.

De gezichtsherkenningsmarkt verwijst naar de industrie die betrokken is bij de ontwikkeling, implementatie en het gebruik van gezichtsherkenningstechnologie voor verschillende toepassingen. Gezichtsherkenningstechnologie maakt gebruik van biometrische gegevens en geavanceerde algoritmen om individuen te identificeren en verifiëren op basis van hun gezichtskenmerken.

Belangrijke drijfveren voor de groei van de gezichtsherkenningsmarkt zijn de toenemende behoefte aan verbeterde beveiligings- en bewakingsmaatregelen, de vraag naar contactloze biometrische authenticatiesystemen en de toenemende toepassing van gezichtsherkenningstechnologie in verschillende industrieën.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de gezichtsherkenningsmarkt. De pandemie heeft de behoefte aan aanraakvrije technologieën benadrukt om het risico op virusoverdracht te verminderen. Gezichtsherkenningstechnologie biedt een contactloze methode voor identificatie en authenticatie, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar de toepassing ervan in verschillende sectoren zoals gezondheidszorg, detailhandel, transport en horeca.

Ontvang een gratis proefexemplaar op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1250

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Safran SA (Frankrijk)
  • NEC Corporation (Japan)
  • Gemalto (Nederland)
  • Cognitec Systems (Duitsland)
  • Aware Inc. (VS)
  • Daon Inc. (VS)
  • FaceFirst Inc. (VS)
  • Key Lemon Ltd. (Zwitserland)
  • Ayonix Corporation (Japan)
  • Face (China)

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1250

Regionale analyse

De grootste regio in de gezichtsherkenningsmarkt is Azië-Pacific. De regio is getuige geweest van een significante groei en toepassing van gezichtsherkenningstechnologie in verschillende sectoren, gedreven door factoren zoals een toenemende bevolking, snelle verstedelijking, technologische vooruitgang en overheidsinitiatieven.

Met name China heeft zich ontpopt als een belangrijke speler in de gezichtsherkenningsmarkt, waarbij de overheid het gebruik ervan actief stimuleert voor verschillende doeleinden, waaronder openbare veiligheid, surveillance en identiteitsverificatie. Chinese bedrijven hebben geavanceerde gezichtsherkenningstechnologieën ontwikkeld en op grote schaal toegepast in sectoren als wetshandhaving, bankwezen, detailhandel en transport.

De regio Azië-Pacific biedt een grote en diverse markt met een groeiende vraag naar gezichtsherkenningstechnologie in meerdere sectoren. De aanwezigheid van grote technologiebedrijven, investeringen in onderzoek en ontwikkeling en overheidssteun voor digitale transformatie-initiatieven hebben bijgedragen aan de prominente positie van de regio in de gezichtsherkenningsmarkt.

Kijk op Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1250

Segmentatie van de markt

De gezichtsherkenningsmarkt is onderverdeeld in technologie en toepassing.

Op basis van de technologie is de markt onderverdeeld in 2D-herkenning, 3D-herkenning en thermische herkenning.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in grote organisaties, overheid, luchthavens en thuisbeveiliging.

Gerelateerde rapporten:

Smart Building Market Research Report: per automatisering, energiebeheersysteem voor gebouwen, infrastructuurbeheersysteem, per toepassing per regio (Noord-, Midden- en Oost-Europa).

Industriële Automatiseringsmarkt, per Type, per Technologie en Eindgebruiker – Prognose voor 2030

Publieke cloudmarkt, per cloudcomputing, per dienst, per organisatiegrootte, per sector – prognose voor 2030

OnderzoeksrapportLiDAR-markt: Per producttype Per technologie (1D, 2D en 3D), Per component, Per functiegebied – Prognose tot 2030

Ononderbreekbare stroomvoorziening (UPS) marktonderzoeksrapport per product per toepassing – voorspelling voor 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:Market Research Future99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van AmerikaVerkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK)E-mail: [email protected]


Keywords:  Facial Recognition Market,Facial Recognition Market Size,Facial Recognition Market Analysis,Facial Recognition Market Trends,Facial Recognition Market Share,Facial Recognition Market Demand,Facial Recognition Market Growth