header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Chip-on-board LED-markt: een snelgroeiende sector met een verwachte groei tot USD 5,2 miljard in 2030 | 18,10 AGR

Jul 11, 2023 8:00 PM ET

CHIP-ON-BOARD LED marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor chip-on-board LED’s naar verwachting een CAGR van ~18,10 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde vertegenwoordigen van meer dan USD 5,2 miljard in 2030.

De chip-on-board LED-markt verwijst naar de markt voor lichtgevende diodes (LED’s) die rechtstreeks op een printplaat worden gemonteerd, zonder een aparte verpakking. Chip-on-board (COB) LED’s bieden verschillende voordelen, waaronder compacte afmetingen, hoge energie-efficiëntie en beter thermisch beheer. De COVID-19 pandemie heeft een opmerkelijke impact gehad op de chip-on-board LED-markt. Enerzijds heeft de toegenomen aandacht voor gezondheidszorg en sanitaire maatregelen tijdens de pandemie geleid tot een stijging van de vraag naar LED-verlichtingsoplossingen in ziekenhuizen, zorginstellingen en openbare ruimten. De energie-efficiëntie en lange levensduur van COB LED’s maken ze geschikt voor dergelijke toepassingen. De pandemie heeft echter ook geleid tot verstoringen in de wereldwijde toeleveringsketen, wat de productie en beschikbaarheid van COB LED’s heeft beïnvloed. De sluiting van productiefaciliteiten en beperkingen op de internationale handel hebben geleid tot vertragingen en tekorten op de markt.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7030

Belangrijkste spelers:

  • Osram Opto Semiconductors GmbH (Duitsland)
  • Citizen Electronics Co. Ltd. Ltd. (Japan)
  • Cree Inc. (VS)
  • Seoul Semiconductor Co. Ltd. Ltd. (Zuid-Korea)
  • GE Lighting (VS)
  • Philips Lumileds Lighting Co.
  • Samsung Electronics Co. Ltd. (Zuid-Korea) (Zuid-Korea)
  • Everlight Electronics Co. Ltd. Ltd. (Taiwan)
  • LG Innotek Co. Ltd. (Zuid-Korea),

zijn de belangrijkste leveranciers in de CHIP-ON-BOARD LED-markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens op https://www.marketresearchfuture.com/reports/chip-on-board-led-market-7030

Regionale analyse van de CHIP-ON-BOARD LED-markt:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel dankzij de wijdverspreide toepassing van LED-verlichtingsoplossingen in verschillende sectoren, waaronder residentiële, commerciële en automobieltoepassingen. Europa speelt ook een prominente rol, gedreven door strenge regelgeving op het gebied van energie-efficiëntie en de drang naar duurzame verlichtingsoplossingen. De regio Azië-Stille Oceaan, met name China, is een belangrijke markt voor chip-on-board LED’s, gedreven door de aanwezigheid van belangrijke fabrikanten en de groeiende vraag naar energie-efficiënte verlichting. Daarnaast groeit de regio Midden-Oosten en Afrika door de ontwikkeling van infrastructuur en overheidsinitiatieven die energie-efficiënte verlichtingsoplossingen promoten. Latijns-Amerika biedt ook kansen voor marktexpansie, gedreven door toenemende verstedelijking en de behoefte aan efficiënte verlichtingstechnologieën.

CHIP-ON-BOARD LED marktsegmentatie:

De wereldwijde chip-on-board LED-markt is onderverdeeld in materiaal en toepassing

Op materiaal: MCPCB en keramiek

Naar toepassing: Algemene verlichting, achtergrondverlichting en autoverlichting

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7030

Lees meer artikel-

FPGA-marktonderzoeksrapport – prognose 2030

Autonome voertuigen marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Solid State Drive (SSD) marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt voorgeautomatiseerde materiaalhantering – Wereldwijde prognose tot 2030

3D Printing marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Chip-on-board LED Market,Chip-on-board LED Market Size,Chip-on-board LED Market Share,Chip-on-board LED Market Trends,Chip-on-board LED Market Growth