header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC fiberlasermarkt : Inkomsten stijgen tot USD 2,5 miljard in 2030, aangedreven door 7,1 AGR

Jul 11, 2023 6:00 PM ET

CNC fiber laser marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde CNC fiberlasermarkt naar verwachting een CAGR van ~7,1 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 2,5 miljard in 2030.

De CNC fiberlasermarkt verwijst naar de markt voor CNC-machines (Computer Numerical Control) uitgerust met fiberlasertechnologie voor snij-, markeer- en graveertoepassingen. CNC fiberlasermachines maken gebruik van een krachtige fiberlaserbron om een gefocuste laserstraal te genereren voor precieze en efficiënte materiaalbewerking in verschillende industrieën, waaronder productie, auto’s, lucht- en ruimtevaart en elektronica. De COVID-19 pandemie heeft een aanzienlijke impact gehad op de CNC fiberlasermarkt. Aan de ene kant heeft de pandemie de wereldwijde toeleveringsketens verstoord, wat heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering van CNC-fiberlasermachines. De beperkingen op de internationale handel, de sluiting van productiefaciliteiten en logistieke uitdagingen hebben de activiteiten van de markt beïnvloed. De pandemie heeft echter ook de vraag naar CNC fiberlasermachines in bepaalde industrieën doen toenemen. Met de focus op automatisering en werken op afstand zochten fabrikanten naar efficiënte en flexibele oplossingen voor materiaalbewerking. CNC fiber lasers bieden hoge precisie, snelheid en veelzijdigheid, waardoor ze ideaal zijn voor industrieën die hun activiteiten willen stroomlijnen.

Download een volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10941

Hoofdrolspelers:

  • MCMILLANCO LLC
  • ZINSER GMBH
  • ACCURL
  • GMT ENGINEERS PRIVATE LIMITED.
  • PRECISION WATERJET & LASER
  • HPC LASER LTD.
  • CTR LASERS
  • MANTECH MACHINES LTD.
  • HGLASER ENGINEERING CO LTD
  • YAMAZAKI MAZAK CORPORATION
  • MITSUBISHI ELECTRIC CORPORATION
  • MESSER SNIJSYSTEMEN GMBH
  • BODOR
  • MULTICAM INC,

zijn de belangrijkste leveranciers in de CNC fiberlasermarkt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/cnc-fiber-laser-market-10941

Regionale analyse CNC fiberlasermarkt:

Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt, gedreven door de aanwezigheid van geavanceerde productie-industrieën en investeringen in automatiseringstechnologieën. Europa speelt ook een prominente rol, met landen als Duitsland en Italië die toonaangevend zijn op het gebied van industriële productie en het gebruik van CNC fiberlasermachines. De regio Azië-Pacific, met name China, is een belangrijke markt vanwege de sterke productiesector en de nadruk op technologische vooruitgang. Daarnaast hebben het Midden-Oosten en Afrika potentie voor marktgroei, met toenemende industrialisatie en ontwikkeling van de infrastructuur. Latijns-Amerika biedt ook mogelijkheden voor marktexpansie, gedreven door de groeiende vraag naar geavanceerde productieoplossingen.

CNC vezellaser marktsegmentatie:

De wereldwijde CNC fiberlasermarkt is onderverdeeld in product, type, toepassing en eindgebruiker

Per product: CNC CO2 lasersnijder, CNC kristal lasersnijder en CNC fiber lasersnijder

Op Type: Stationair portaaltype en verplaatsbaar portaaltype

Op toepassing: Houtbewerking, Steenbewerking, Metaalbewerking en Anderen

Eindgebruiker: Auto, Bouw, Consumentenelektronica, Lucht- en ruimtevaart, Defensie, Medisch, Energie, Meubilair, Transport en anderen

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10941

Lees meer artikel-

OnderzoeksrapportCCTV-markt – Voorspelling 2030

Onderzoeksrapport over de markt voormagneetventielen – Wereldwijde prognose tot 2030

Onderzoeksrapport over de markt vooraanraaksensoren – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Smartwatch markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

DRAM-marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt van diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  CNC Fiber Laser Market,CNC Fiber Laser Market Size,CNC Fiber Laser Market Share,CNC Fiber Laser Market Trends,CNC Fiber Laser Market Growth