header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Connected Workplace markt zal 56,74 miljard dollar bereiken, met een AGR van 10,36 in 2030

Jul 11, 2023 7:00 PM ET

Volgens een uitgebreid onderzoeksrapport van Market Research Future (MRFR), “Connected Workplace Market: By Components, By Types, By Deployment, By Applications, Forecast till 2030″, wordt voorspeld dat de markt aanzienlijk zal groeien tijdens de beoordelingsperiode van 2020 tot 2030 met een gezonde CAGR van ongeveer 10,36% om tegen het einde van 2030 een waarde van ongeveer 56,74 miljard dollar te bereiken.

Verbonden werkplek marktoverzicht:

De wereldwijde markt voor verbonden werkomgevingen zal in het huidige decennium waarschijnlijk aanzienlijk groeien. Het snelgroeiende gedigitaliseerde bedrijfsecosysteem dat verschillende bedrijfsprocessen drastisch kan verbeteren, zal de marktgroei stimuleren. Daarnaast zorgen de toenemende implementaties van slimme processen op basis van data-analyse voor veilige en naadloze connectiviteit binnen de organisatie op verschillende locaties, waardoor de omvang van de markt toeneemt.

Aangesloten werkplekken helpen organisaties hun efficiëntie te verbeteren en hun bedrijfskosten te verlagen. Op basis van toenemende innovaties en vooruitgang in connectiviteitsoplossingen, aangevoerd door aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, verwacht Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor verbonden werkplekken in 2030 USD 56,74 miljard zal hebben bereikt , met een groei van ongeveer 10,36 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2022-2030).

Download gratis de PDF-brochure:
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2005

Door gebruik te maken van de kracht van netwerktools kunnen de productiviteit en communicatie tussen teams op verschillende locaties en in verschillende functies worden verbeterd. Nu thuiswerken (WFH) steeds meer geaccepteerd wordt en hybride werkplekken de nieuwe norm worden, kiezen organisaties voor connected workplace oplossingen om de productiviteit te verbeteren. Het omarmen van de kracht van cloudcommunicatie en digitale samenwerking is cruciaal voor een echt veilige, verbonden en efficiënte werkplek.

Vandaag de dag is de communicatie tussen werknemers gefragmenteerder geworden, met het gebruik van WhatsApp, prikborden, e-mails, conferentiegesprekken en wekelijkse vergaderingen om contact te houden en projectrelevante informatie uit te wisselen. De opkomst van geïntegreerde tools zoals Google Workspace heeft dat allemaal veranderd door gegevensstromen naar één platform te trechteren voor eenvoudiger gegevensbeheer.

Connected workspace-oplossingen fungeren als een one-stop-oplossing met een enkele login voor meerdere functies, waaronder e-mails, chats, videobellen, chatrooms & breakout-ruimtes, gedeelde documenten & agenda’s, en nog veel meer. Daarom omarmen de meeste bedrijven connected workplace tools om de communicatie binnen hun organisatie te verenigen met meer gemak en gebruiksgemak.

Enkele voordelen van connected workplaces zijn vereenvoudigd identiteitsbeheer, verbeterde samenwerking tussen verschillende functies, no-code oplossingen die helpen bij het automatiseren van terugkerende taken en betere analyses voor betere besluitvorming en & beveiliging. Technologieleveranciers streven ernaar oplossingen te bieden die hun klanten kunnen helpen meer waarde te halen uit werkruimteplatforms voor meer naadloze en efficiënte bedrijfsprocessen en meer digitaal verbonden workflows te creëren.

Belangrijkste spelers op de markt voor connected werkplekken:

De belangrijkste spelers op de markt voor connected werkplekken zijn:

  • Koninklijke Philips N.V. (Nederland)
  • Siemens AG (Duitsland), ABB Ltd. (Verenigde Staten). (VS)
  • Schneider Electric SA (Frankrijk)
  • Deloitte Pvt. Co. (VS)
  • Cisco Systems Inc (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Crestron Electronics Inc. (VS)
  • United Technologies Corporation (VS)
  • Johnson Controls Inc. (VS)

Verbonden werkplek markt industriële trends:

De groeiende behoefte aan samenwerkende werkplekken en innovatieve ontwikkelingen ondersteunen de marktaandelen van de verbonden werkplek. De groeiende belangstelling voor draagbaarheid en verbeterde productiviteit van werknemers stimuleren de omvang van de markt voor connected werkplekken. Aan de andere kant zijn IT-gerelateerde problemen en beperkte budgetten belangrijke factoren die naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren zullen belemmeren. De technologische vooruitgang in slimme apparaten en de groeiende penetratie van het Internet of Things (IoT) zullen de marktinkomsten echter stimuleren.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (110 pagina’s) over de Connected Workplace Markt:
https://www.marketresearchfuture.com/reports/connected-workplace-market-2005

Aangesloten werkplek marktsegmenten:

De markt voor verbonden werkplekken is onderverdeeld in typen, componenten, implementaties, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in subsegmenten. Het type segment is onderverdeeld in telewerken, virtuele teams, hot desks en andere. Het componentensegment is onderverdeeld in beveiligingssystemen, slimme verlichting en andere. Het segment inzet is onderverdeeld in lokaal, cloud en hybride.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in bewaking, gebouwautomatisering, assemblageontwikkeling en andere. Het segment eindgebruikers is onderverdeeld in IT & telecommunicatie, productie, detailhandel & e-commerce, gezondheidszorg, BFSI, energie & nutsbedrijven, olie & gas, mijnbouw en anderen. Verder is de regio onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Geografische analyse van de markt voor aangesloten werkplekken:

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor verbonden werkplekken dankzij de grote technologische vooruitgang. Daarnaast stimuleren de toenemende investeringen in onderzoek en ontwikkeling en de vraag naar verbonden infrastructuren de groei van de markt. De toenemende automatisering en digitalisering in industrieën die een grotere flexibiliteit en functionaliteit vereisen, stimuleren de omvang van de markt voor connected werkplekken. Ook de groeiende behoefte om de ervaringen van consumenten te verbeteren doet de waarde van de markt voor connected werkplekken stijgen.

Europa is een andere veelbelovende markt voor connected workplace platforms. De ruime beschikbaarheid en het groeiende gebruik van connected workplace oplossingen versnellen de marktaandelen van de regio. De toenemende adoptie van connected workplace tools door kleine en middelgrote bedrijven stuwt de marktinkomsten. De Europese markt voor verbonden werkplekken is klaar om een aanzienlijke inkomstenbron te creëren in het huidige decennium.

De regio Azië-Pacific wordt geleidelijk een lucratieve markt voor verbonden werkplekken. De toenemende toepassing van werken op afstand en hybride werken in verschillende bedrijven in verschillende sectoren is een belangrijke drijvende kracht achter de groei van de markt. India, China en Japan hebben een aanzienlijk aandeel in de regionale markt als gevolg van de snelle uitbreiding van industrieën. De APAC connected workplace markt zal tegen het einde van de verwachte periode waarschijnlijk een opmerkelijke groei doormaken.

Vraag naar korting:
https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2005

Aangesloten werkplek markt concurrentieanalyse:

De zeer competitieve markt voor connected werkplekken lijkt gefragmenteerd, met veel toonaangevende spelers die een competitief landschap vormen. Om intelligentere verbonden ruimtes werkelijkheid te laten worden, is een hoog niveau van hardware- en software-innovatie en -adoptie nodig. Daarom concurreren marktspelers hevig om een aanzienlijk marktaandeel te veroveren met hun internationale en regionale aanwezigheid.

Ze streven ernaar oplossingen voor de digitale werkplek aan te bieden, waaronder connected enterprise, IT product lifecycle management, onderwijs en wederverkoopoplossingen met toegevoegde waarde. Ze maken ook gebruik van overnames, partnerschappen, samenwerking, expansie en productlanceringen om concurrentievoordelen te behalen en de concurrentie voor te blijven.

Op 23 januari 2023 kondigde de Suncorp Group bijvoorbeeld aan dat het een driejarige overeenkomst heeft gesloten met Microsoft om cloudmigratie en samenwerking op de werkplek te versnellen. De Microsoft-overeenkomst zal Suncorp Group beter in staat stellen om digitale oplossingen voor klanten te bouwen en te implementeren en om samenwerkend hybride werken te bevorderen. Het bedrijf is van plan zijn Azure cloud footprint uit te breiden en meer dan 13.600 Surface-apparaten in Australië en Nieuw-Zeeland in te zetten.

Vraag het aan Expert:
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2005

Suncorp wil zijn technologie-infrastructuur vereenvoudigen, kosten verlagen, de mogelijkheden voor & risicobeheer vergroten en snel & digitale oplossingen ontwikkelen om uitzonderlijke klantervaringen te leveren. De nieuwe overeenkomst zal Suncorp in staat stellen om zijn cloudvoetafdruk in Microsoft Azure te vergroten door datacenters op locatie af te bouwen.

Gerelateerde rapporten:

5G systeemintegratie marktomvang, groei – 2032

2D streepjescodelezer marktomvang, aandeel prognose 2032

AIOps-platform marktomvang, aandeel – 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

ContactMarket Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Connected Workplace Market,Global Connected Workplace Market,Connected Workplace Industry,Connected Workplace Market Size,Connected Workplace Market Share,Connected Workplace Market Research,Connected Workplace Market Trends