header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De consumentenaudiomarkt is klaar om een gezonde CAGR van 16,30 y 2030 te bereiken | Toenemende adoptie van draadloze en draagbare audioapparatuur

Jul 11, 2023 10:39 PM ET

Volgens de analyse van MRFR zal de Consumer Audio Market naar verwachting een CAGR van 16,30 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan 234,2 miljard USD in 2030.

Belangrijkste spelers op de consumentenaudiomarkt

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Apple Inc.
  • HARMAN International Industries Inc.
  • Bose Corporation
  • Sonos Inc.
  • Sony Corporation
  • DEI Holdings Inc.
  • Sennheiser Electronic GmbH & Co. Kg
  • VIZIO Inc.
  • Phazon
  • Trüsound Audio
  • Jam
  • Earin
  • Human Inc.

Gratis voorbeeld PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10465

Reikwijdte van het rapport:

Rapportkenmerk/Maatstaf

Details

Markttoepassing 2022

USD 70,6 miljard

Markttoepassing 2023

82,1 miljard dollar

Markttoepassing 2032

USD 274,8 miljard

Samengestelde jaarlijkse groeisnelheid (CAGR)

16.30% (2023-2032)

Marktvoorspelling Eenheden

Waarde (miljard USD)

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Bestreken geografische gebieden

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld

Bestreken landen

De VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië

Belangrijkste marktkansen

Toenemende vraag naar infotainment technologieën

Belangrijkste marktdynamiek

Technologisch geavanceerde functies in apparaten met de stijgende populariteit van audiotechnologieën en de opkomst van realistische audioapparatuur voor consumenten

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (100 pagina’s) over de consumentenaudiomarkt:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/consumer-audio-market-10465

De consumentenaudiomarkt verwijst naar de industrie die zich richt op de productie, distributie en verkoop van audioproducten en -apparatuur voor persoonlijk gebruik door consumenten. Het omvat een breed scala aan apparaten en technologieën die bedoeld zijn voor het afspelen van audio, entertainment en communicatie.

Dit zijn apparaten die elektrische signalen omzetten in hoorbaar geluid. Luidsprekers kunnen op zichzelf staande apparaten zijn of geïntegreerd in andere apparaten zoals televisies, thuisbioscoopsystemen of draagbare Bluetooth-luidsprekers.

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de consumentenaudiomarkt. Doordat mensen meer tijd thuis doorbrachten als gevolg van lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen, steeg de vraag naar home-audioproducten. Consumenten wilden hun home entertainment-ervaringen verbeteren, wat leidde tot een toegenomen verkoop van producten zoals luidsprekers, soundbars en thuisbioscoopsystemen.

Regionale analyse

Noord-Amerika is van oudsher de grootste regio in de consumentenaudiomarkt. De regio heeft een aanzienlijk marktaandeel dankzij factoren als een hoog besteedbaar inkomen, een sterke muziek- en entertainmentcultuur en de vroege adoptie van nieuwe technologieën.

Het is echter belangrijk op te merken dat de consumentenaudiomarkt een dynamische en evoluerende industrie is, en dat de marktdynamiek in de loop der tijd kan veranderen. Andere regio’s, zoals Azië-Pacific, kennen een snelle groei in de consumentenaudiomarkt als gevolg van factoren zoals een grote bevolking, toenemende verstedelijking en een groeiende middenklasse met stijgende koopkracht.

Om de meest actuele informatie te krijgen over de huidige grootste regio in de consumentenaudiomarkt, is het raadzaam om marktonderzoeksrapporten of industrieanalyses te raadplegen die specifiek zijn voor de meest recente periode.

Koop nu het eersteklas onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=10465

Marktsegmentatie

De consumentenaudiomarkt is onderverdeeld in producten en toepassingen.

Op basis van het product is de markt onderverdeeld in microfoons, hoofdtelefoons, soundbars en headsets.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in onderwijs, overheid, commercieel, industrie en detailhandel.

Gerelateerde rapporten:

Blader door meer onderzoeksrapporten overhalfgeleiders en elektronica .

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)99 Hudson Street, 5Th FloorNew York, NY 10013Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK)E-mail: [email protected]: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Consumer Audio Market,Consumer Audio Market Trends,Consumer Audio Market Growth,Consumer Audio Market Demand,Consumer Audio Market Size,Consumer Audio Market Share,Consumer Audio Market Research,Consumer Audio Market Report