header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De inkomsten van de Robo-Taxi-markt zullen in de periode 2020-2030 stijgen tot US$ 39,81 miljard, met een CAGR van 53,8

Jul 11, 2023 5:00 PM ET

Robo-taxi marktinzichten:

Volgens de analyse van MRFR zal de wereldwijde markt voor robo-taxi’s naar verwachting een CAGR van ~53,8 registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 39,81 miljard in 2030.

De robo-taximarkt verwijst naar de markt voor autonome taxi’s of zelfrijdende auto’s die zonder menselijke bestuurder rijden. Deze voertuigen maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals kunstmatige intelligentie, sensoren en kaartsystemen om autonoom te navigeren en passagiers te vervoeren. De COVID-19 pandemie heeft een opmerkelijke impact gehad op de robo-taximarkt. Aan de ene kant heeft de pandemie geleid tot bezorgdheid over persoonlijke hygiëne en veiligheid, wat heeft geleid tot een grotere vraag naar contactloze transportoplossingen. Robotaxi’s, met hun autonome werking en verminderde behoefte aan menselijke interactie, hebben de aandacht getrokken als potentiële oplossing. De pandemie heeft de markt echter ook voor uitdagingen gesteld. De mobiliteitsbeperkingen en het beperkte reizen tijdens lockdowns hebben het testen en inzetten van robo-taxi’s vertraagd. Verstoringen in de toeleveringsketen en economische onzekerheden hebben de financiering van en investeringen in autonome voertuigtechnologieën beïnvloed.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7933

Belangrijkste spelers:

  • Waymo LLC (VS)
  • Tesla Inc (VS)
  • Robert Bosch Gmbh (Duitsland)
  • Continental AG (Duitsland)
  • ZF Friedrichshafen AG (Duitsland)
  • General Motors (VS)
  • Lyft Inc (VS)
  • Aptiv (Ierland)
  • GM Cruise LLC (VS)
  • Ridecell Inc (VS)
  • Navya (Frankrijk)
  • EasyMile (Frankrijk),

zijn de belangrijkste leveranciers in de Robo-taxi markt.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/robo-taxi-market-7933

Robo-taxi Markt Regionale Analyse:

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een aanzienlijk marktaandeel door de aanwezigheid van grote autonome voertuigtechnologiebedrijven en ondersteunende regelgeving. Europa is ook een prominente markt, gedreven door vooruitgang in autonoom rijden technologie en overheidsinitiatieven voor slimme mobiliteitsoplossingen. De regio Azië-Pacific, met name China, maakt een snelle groei door in de markt voor robo-taxi’s vanwege investeringen in onderzoek en ontwikkeling van autonome voertuigen en initiatieven voor slimme steden. Daarnaast tonen het Midden-Oosten en Afrika, samen met Latijns-Amerika, potentieel voor marktgroei, gedreven door de toenemende interesse in autonome transportoplossingen en investeringen in slimme infrastructuurprojecten.

Segmentatie van de Robotaximarkt:

De wereldwijde Robo-taxi-markt is gesegmenteerd in Component, Servicetype, Voertuigtype, Aandrijving en Toepassing

Per component: Lidar, Radar, Sensoren en anderen

Op Type Dienst: Station-gebaseerd autodelen en autoverhuur

Op Voertuigtype: Personenauto en bedrijfsvoertuig

Op aandrijving: Elektrisch, Accu en Hybride

Op toepassing: Huishoudelijk en Niet-huishoudelijk

Nu kopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7933

Lees meer artikel-

Mechanisch Toetsenbord Marktonderzoeksrapport – Voorspelling 2030

Electronic Cash Register Market Research Report – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Point Of Sale (Pos) Terminal Marktonderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Telecomapparatuur Markt onderzoeksrapport – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Elektronische weegschaal marktonderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]
Keywords:  Robo-Taxi Market,Robo-Taxi Market Size,Robo-Taxi Market Share,Robo-Taxi Market Trends,Robo-Taxi Market Growth