header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor actieve optische kabels zal naar verwachting 16,2 miljard USD groeien in 2030

Jul 11, 2023 3:00 PM ET

Inzicht in de markt vooractieve optische kabels

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor actieve optische kabels van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 25,1 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan 16,2 miljard USD vertegenwoordigen.

De Active Optical Cable (AOC) markt verwijst naar de industrie die de productie, distributie en het gebruik van actieve optische kabels omvat. AOC’s zijn supersnelle glasvezelkabels waarin optische transceivers en elektrische-naar-optische conversiefuncties in de kabel zelf zijn geïntegreerd. Deze kabels zijn ontworpen om grote hoeveelheden gegevens over langere afstanden te verzenden met minimaal signaalverlies en interferentie.

Factoren die de groei van de AOC-markt stimuleren zijn de toenemende vraag naar hogesnelheidsdatatransmissie, de opkomst van cloud computing en datacenters, de toepassing van 5G-technologie en de behoefte aan efficiëntere en betrouwbaardere connectiviteitsoplossingen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10954

De COVID-19 pandemie had een aanzienlijke impact op de Active Optical Cable (AOC) markt. De AOC-markt is afhankelijk van wereldwijde toeleveringsketens voor de aankoop van componenten en grondstoffen. De pandemie heeft deze toeleveringsketens verstoord door fabriekssluitingen, transportbeperkingen en personeelstekorten. Dit heeft geleid tot vertragingen in de productie en levering van AOC-producten, wat een impact heeft op de totale markt.

Actieve optische kabel marktspelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn:

  • Finisar Corporation
  • TE Connectivity
  • Avago Technologies Ltd
  • Molex Inc
  • Amphenol Corporation
  • Emcore Corporation
  • 3M Bedrijf
  • Siemon
  • Gigalight-technologie Shenzhen
  • Sumitomo Electric
  • T & C Communicatie
  • Alysium Tech GmbH
  • Intel
  • Dell Inc.

Krijg de details van het volledige rapport@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/active-optical-cable-market-10954

Regionale analyse van de markt voor actieve optische kabels

Noord-Amerika is van oudsher een van de grootste regio’s voor de Active Optical Cable (AOC)-markt. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, loopt voorop als het gaat om technologische vooruitgang en innovatie. De regio heeft een gevestigde IT-infrastructuur, een bloeiende datacenterindustrie en een hoge adoptiesnelheid van geavanceerde netwerktechnologieën. Deze factoren dragen bij aan de toegenomen vraag naar AOC’s in Noord-Amerika.

Noord-Amerika heeft een robuuste telecommunicatiesector, met bedrade en draadloze netwerken, internet service providers en fabrikanten van telecommunicatieapparatuur. AOC’s vinden toepassingen in hogesnelheidsnetwerkoplossingen voor telecommunicatie-infrastructuur, wat bijdraagt aan de omvang van de markt in de regio.

Segmentatie van de markt voor actieve optische kabels

De markt voor actieve optische kabels is onderverdeeld in type, toepassing en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in Infiniband, Ethernet, Serial-attached SCSI (SAS), Displayport, PCI Express (PCIE), HDMI en Thunderbolt.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in datacenters, high-performance computing, consumentenelektronica, telecommunicatie en personal computing (pc).

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in energie &, olie & gas en medisch.

Lees meer artikelen-

De markt voor deurintercoms zal tegen 2032 USD 6.454,2 miljoen overschrijden met een CAGR van 8,5% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Golfgeleidermarkt verwacht USD 2,8 miljard te bereiken met een AGR van 6,20 in 2030- Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor gaminghardware zal tegen 2032 62,04 miljard USD bereiken met een AGR van 6,50 – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  Active Optical Cable Market,Active Optical Cable Market Growth,Active Optical Cable Market Share