header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit zal groeien met een CAGR van 7,5 tot 2030

Jul 11, 2023 2:00 PM ET

Inzichten in de markt voor drukbeschermingssystemen voor hoge integriteit

Volgens de analyse van MRFR zal de markt voor drukbeschermingssystemen voor hoge integriteit van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van ~7,5 registreren en tegen 2030 een waarde van meer dan USD 670 miljard vertegenwoordigen.

De markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit (HIPPS) verwijst naar de wereldwijde industrie die betrokken is bij de productie, distributie en installatie van drukbeschermingssystemen met hoge integriteit. HIPPS is een instrumenteel veiligheidssysteem dat ontworpen is om overdruk of overmatige drukopbouw in kritieke procesapparatuur of pijpleidingen te voorkomen.

De markt voor HIPPS heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van toenemende bezorgdheid over operationele veiligheid, strenge overheidsvoorschriften en een toenemende nadruk op risicobeperking in industrieën die te maken hebben met hogedruksystemen.

Download de volledige PDF op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10879

De COVID-19 pandemie had aanzienlijke gevolgen voor de markt van het High Integrity Pressure Protection System (HIPPS). Veel projecten in industrieën zoals olie en gas, petrochemie en energieopwekking werden uitgesteld of opgeschort als gevolg van de pandemie. Dit resulteerde in een verminderde vraag naar HIPPS-systemen, omdat nieuwe installaties en uitbreidingen werden uitgesteld.

De belangrijkste spelers op de markt van High Integrity Pressure Protection Systems

Enkele van de belangrijkste spelers op de markt zijn:

  • Rockwell Automation
  • Emerson Electric Co.
  • Severn Glocon Groep
  • Schneider Electric
  • Yokogawa Electric Corporation
  • ABB Ltd
  • Siemens AG
  • Schlumberger NV
  • Mogas Industries Inc.
  • Mokveld Valves BV

Regionale analyse van de markt voor drukbeschermingssystemen met hoge integriteit

De grootste regio in het High Integrity Pressure Protection System is Noord-Amerika. Deze regio’s hebben gevestigde industrieën, waaronder olie en gas, petrochemie en energieopwekking, waar de implementatie van HIPPS-systemen cruciaal is voor de veiligheid en naleving van de regelgeving.

Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten, heeft een volwassen markt voor HIPPS-systemen. De regio heeft een aanzienlijke aanwezigheid van belangrijke spelers in de industrie, een geavanceerde infrastructuur en een grote nadruk op veiligheidsnormen. De groeiende exploratie- en productieactiviteiten in de olie- en gassector en de strenge veiligheidsvoorschriften dragen bij aan de vraag naar HIPPS-systemen in Noord-Amerika.

Ontvang de volledige rapportgegevens@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-integrity-pressure-protection-system-hipps-market-10879

De regio Azië-Pacific, met landen als China, India en Zuidoost-Aziatische landen, kent een snelle industriële groei en infrastructuurontwikkeling. Als gevolg daarvan is er een stijgende vraag naar HIPPS-systemen om de veiligheid van hogedrukactiviteiten te garanderen in sectoren zoals olie en gas, chemicaliën en energieopwekking.

Marktsegmentatie van drukbeschermingssystemen voor hoge integriteit

De markt voor High Integrity Pressure Protection Systems is onderverdeeld in type en eindgebruik.

Op basis van het type is de markt onderverdeeld in componenten en diensten.

Op basis van het eindgebruik is de markt onderverdeeld in olie en gas, chemicaliën, elektriciteit, metaal en mijnbouw en voedsel en dranken.

Lees meer artikelen-

De markt voor 3D NAND-geheugens zal naar verwachting 78,42 miljard USD bereiken tegen 2030 met een CAGR van 15,03% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Demarkt voor slimme camera’s zal naar verwachting 5,92 miljard dollar bereiken met een CAGR van 9,57% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

De markt voor slimme thermostaten zal tegen 2030 naar verwachting USD 16 miljard bereiken met een AGR van 24,00 – Market Research Future (MRFR)

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Market Research Future 99 Hudson Street,5Th FloorNew York, New York 10013Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UKEmail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK
Email: [email protected]

Keywords:  High Integrity Pressure Protection System Market,High Integrity Pressure Protection System Market Size,High Integrity Pressure Protection System Market Share